Номер 120 за 07.07.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи підтримуєте ви ідею здобуття канонічності УПЦ Київського патріархату шляхом створення на його основі Помісної церкви та переходу під омофор Константинополя із частковою втратою незалежності?
Так, канонічність - це дуже важливо
Ні, незалежність Української церкви потрібно зберегти будь-що
Загалом так, але автономія має бути якнайширшою
Важко сказати, ще не визначився(-лася)
Я зовсім не розбираюся в цій церковній політиці
     

Українські «Хроніки»
Молодий івано-франківський художник планує до середини вересня завершити найбільшу вітчизняну картину площею 150 квадратних метрів
Іван КРАЙНІЙ   

Роботу над «Хронікою України» Роман почав ще на початку минулого літа і мав намір через рік покласти останній мазок на полотно. У розпал натхненного літа 2006-го ми зустрічалися з амбітним художником у ремонтній майстерні колишньої Богородчанської райсільгосптехніки, на «стапелях» якої і була змонтована основа його величезної картини розміром 30 на 5 метрів.


Три години «аркана» для Жан-Поля Везіана
Українському хореографічному колективу «Діти України» довелося кілька годин танцювати під французькою амбасадою, аби отримати візи для виїзду в цю країну. Чому «Шенгенська зона» стає для нас дедалі більш закритою?
Ярослав ТРАКАЛО   

Усі переговори на найвищому рівні між Україною та Євросоюзом про спрощення візового режиму, схоже, ніяк не відбиваються на ставленні окремих іноземних дипломатичних представництв до наших співвітчизників під час отримання ними віз. Не дають поки що результату і запевнення міністра закордонних справ Арсенія Яценюка про проведення роз'яснювальної роботи з представниками посольств у нашій державі.


Півмільйона для сироти
Доля 6-річного хлопчика з Володимирця стала особистою турботою Президента
Богдан ДЕМ'ЯНЧУК   

Погожого недільного дня 17 червня шестирічний житель поліського містечка Володимирець Олег Герасимчук за кілька хвилин залишився круглим сиротою. Спочатку у вир річки Горинь потрапила його старша сестричка.Їй на допомогу кинувся батько, і теж не зміг подолати водну стихію, зрештою, останньою рятувати рідних поспішила Олегова мама.


Істерію навколо «Сі бриз-2007» підігріває Росія
Такий висновок зробили провідні одеські політологи
Михайло АКСАНЮК   

«Істерія з приводу проведення на півдні України міжнародних навчань «Сі бриз-2007» є результатом втручання впливових російських сил у політичну ситуацію в Україні». До такого спільного висновку дійшли позавчора на засіданні одеського прес-клубу «Порто-франко» місцеві науковці-політологи, які обговорювали передумови антинатовських пікетів та інших протестних акцій в Одесі, спрямованих проти учасників маневрів із півтора десятка дружніх держав


Ударимо роком по потеплінню
Сьогодні на семи континентах відбувається головна музично-екологічна подія року - глобальний концерт проти кліматичних змін

Програвши сім років тому змагання за президентство у США, Ел Гор виграв час і натхнення для активної громадської роботи. Колишній «перший заступник Білла Клінтона» став головним борцем за екологію в усьому світі. Сьогодні під його патронатом відбувається глобальний 24-годинний музичний марафон у восьми великих містах шести континентів і навіть у Антарктиді, який транслюватимуть телеканали більшості країн світу.


РОЗДIЛИ
Політінформація
ІнФорУМ
Регіони
Світ
Освіта
Кримінал
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

4 серпня, пн (НБУ)
1$ = 4,8451 грн.,
1Є = 7,5457 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2064 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ