Номер 130 за 17.07.2008
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи підтримуєте ви ідею здобуття канонічності УПЦ Київського патріархату шляхом створення на його основі Помісної церкви та переходу під омофор Константинополя із частковою втратою незалежності?
Так, канонічність - це дуже важливо
Ні, незалежність Української церкви потрібно зберегти будь-що
Загалом так, але автономія має бути якнайширшою
Важко сказати, ще не визначився(-лася)
Я зовсім не розбираюся в цій церковній політиці
     

Або труба вибухне, або соціум
Уряд вважає, що це він поборов інфляцію, дає людям велику пенсію, дешеву курятину та обіцяє приборкати комунальні тарифи
Юрій ПАТИКІВСЬКИЙ   

Учора Прем’єр–міністр Юлія Тимошенко ще раз запевнила своїх співгромадян: вони навіть самі не знають, як добре живуть. Але невдовзі довідаються. Найбільша проблема — інфляція, як вважає керівник уряду, рішуче подолана. Всі області, крім двох, показали міністрам дефляцію, причому дуже суттєву. Юлія Володимирівна завдячує цьому не теплій погоді та сезонному зниженню цін на деякі товари, а ефективній роботі свого Кабінету. Прикметно, що на позитивну статистику не вплинуло навіть подорожчання пального, яке автоматично піднімає вартість споживчого кошика.


«Семенюк і «Криворіжсталь» — це дві різні речі!»
Прем’єр краще звільнить голову Фонду держмайна, ніж дозволить їй судитися з власником металургійного комбінату
Юрій ПАТИКІВСЬКИЙ   

Днями Фонд держмайна вирішив звернутися до парламенту з проханням передбачити у держбюджеті кошти для ведення претензійно–позовної роботи проти нинішнього власника «Криворіжсталі». Як уже повідомляла «УМ», керівник ФДМУ Валентина Семенюк вважає, що компанія «Міттал Стіл» не виконує своїх інвестиційних зобов’язань: індійці не реконструювали коксові батареї №3 і №4, не займаються природоохоронними діями, не використовують для поліпшення соціально–побутових умов робітників 0,5% від прибутку, як обіцяли. «Якщо Кабінет Міністрів сам не знайде, чи то пак, не схоче, знайти гроші для позову в Міжнародний комерційний арбітражний суд, Фонд звернеться до народних депутатів з пропозицією внести відповідні зміни у державний бюджет і передбачити видатки у сумі, необхідній для сплати реєстраційного внеску у МКАС», — продемонструвала свою рішучість пані Семенюк. Ідеться про 72 мільйони гривень, які потрібні Фондові для судового засідання.


НОВИНИ ПЛЮС


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Світ
Економіка
Столиця
Екологія
Право
Релігія
Культура
Світ захоплень
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

4 серпня, пн (НБУ)
1$ = 4,8451 грн.,
1Є = 7,5457 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2064 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ