Номер 239 за 25.12.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи підтримуєте ви ідею здобуття канонічності УПЦ Київського патріархату шляхом створення на його основі Помісної церкви та переходу під омофор Константинополя із частковою втратою незалежності?
Так, канонічність - це дуже важливо
Ні, незалежність Української церкви потрібно зберегти будь-що
Загалом так, але автономія має бути якнайширшою
Важко сказати, ще не визначився(-лася)
Я зовсім не розбираюся в цій церковній політиці
     

Чим вище злетиш...
Київська прокуратура пред’явила обвинувачення Рудьковському за «літакове» марнотратство
Володимир СЕМКІВ   

Колишньому міністрові транспорту і зв’язку Миколі Рудьковському пред’явлено обвинувачення у розтраті державних коштів у особливо великих розмірах. Ідеться про політ у Париж і назад чартерним рейсом 9—12 червня, який був проплачений із державного бюджету. Обвинувачення пред’явила київська міська прокуратура 21 грудня. Рудьковський особисто був присутній під час цієї процедури.


Здрастуйте, я ваша тітка!
Президент призначив Богатирьову секретарем РНБО
Володимир СЕМКІВ   

Ані Віктор Ющенко, ані будь–який інший політик давно не дивував аж так сильно. Учора, коли кореспондент «УМ» зателефонував до політолога Максима Стріхи з проханням дати коментар, той відповів: «Ви знаєте, перш ніж повідомити мені цю новину, вам треба було попередити, щоб я сів у крісло. Бо я ж і впасти міг».


«Швидка» для «нічних метеликів»
Харковом почав курсувати мікроавтобус iз бригадою лікарів, які надають медичну допомогу працівникам секс–індустрії
Лариса САЛІМОНОВИЧ   

Здоров’я харківських повій тепер під контролем. У місті раз на тиждень у нічний рейс виїжджає автобус з бригадою медичних фахівців та психологів, які пропонують дівчатам протестуватися на СНІД та інші «професійні» інфекції. Необхідність цього почину найкраще підтверджує такий факт: навіть зараз серед «нічних метеликів» трапляються юні особи, які й досі нічого не чули про найстрашнішу хворобу сучасності.


Лови хвилю
За допомогою інформаційно–хвильової терапії професор з Полтави виліковує безнадійно хворих на туберкульоз

Методика лікування, яку застосовує професор Анатолій Ярешко, зовсім не нова, проте до нього ніхто в Україні не проводив серйозних досліджень дії електромагнітного поля, яке створює апарат інформаційно–хвильової терапії, на хворих на туберкульоз.
...Сусідки по палаті заздрили Тетяні Трофименко: «Чого це до тебе така увага? І професор тобою весь час цікавиться, і лікування якесь особливе тобі призначили. А ми що, гірші?». Вони ж не знали, що їхні справи насправді набагато кращі. А Таня у той час перебувала в групі безнадійно хворих. І, можливо, тільки технологія лікування, яку почав застосовувати Анатолій Григорович Ярешко — доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри туберкульозу Української медичної стоматологічної академії, що в Полтаві, — допомогла їй та іншим, хто потрапив у ту групу, вижити.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Світ
Економіка
Суспільство
Свято
Здоров'я
Культура
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

4 серпня, пн (НБУ)
1$ = 4,8451 грн.,
1Є = 7,5457 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2064 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ