Номер 194 за 23.10.2007
ПОШУК
Розширений пошук
Республіка Крим  Херсонська  Запорізька  Донецька Луганська Дніпропетровська Харківська Миколаївська Одеська Кіровоградська   Полтавська Сумська Черкаська Чернігівська Київська   Вінницька Житомирська   Рівненська Хмельницька   Тернопільська Чернівецька Івано-Франківська Львівська Волинська Закарпатська
МЕНЮ
Архів
Про “УМ”
Реклама в “УМ"
Передплата на “УМ”
Контактна інформація
Архів опитувань
Карта сайту
РОЗСИЛКА
Підписатися
Відписатися
ОПИТУВАННЯ
  Чи підтримуєте ви ідею здобуття канонічності УПЦ Київського патріархату шляхом створення на його основі Помісної церкви та переходу під омофор Константинополя із частковою втратою незалежності?
Так, канонічність - це дуже важливо
Ні, незалежність Української церкви потрібно зберегти будь-що
Загалом так, але автономія має бути якнайширшою
Важко сказати, ще не визначився(-лася)
Я зовсім не розбираюся в цій церковній політиці
     

Плакали наші газети?
Влада Харкова витісняє з міського медійного ринку підприємство, яке розповсюджує україномовні періодичні видання
Лариса САЛІМОНОВИЧ   

Товариству «Преса—Харків» поки що не вдається повернути законним шляхом втрачені позиції на газетному ринку міста. Як «УМ» уже повідомляла, три місяці тому депутати міської ради, відмінивши рішення своїх попередників, незаконно відібрали у підприємства майже сто земельних ділянок. В унісон резонансній події мер Михайло Добкін пообіцяв виставити вивільнені місця на конкурс. Мовляв, хто запропонує кращі умови реалізації періодичних видань, той і отримає право оренди.


Архітектурна молитва за місто
У Вінниці з’являться парк «Міні–Україна», розвідний пішохідний міст і гігантський відкритий кінотеатр
Вiктор МЕЛЬНИК   

Цьогорічний десант у Вінницю членів міжнародного Центру сучасної архітектури (Москва), що відбувся під керівництвом професора архітектури з Лондона Нейла Ліча, дозволив по–новому глянути на майбутній розвиток міського центру, а запропоновані концепти активно обговорюють городяни, а деякі з ідей вже отримали реальнi інвестиційнi обриси. Якщо одним ідеям судилось так і залишитись на рівні ідей, якщо інші через незвичність і нестандартність потрібно ще осмислити й ув’язати з реаліями, то окремі проекти викликали схвалення відразу.


«Скажені табуретки», реєструйсь!
У Черкасах взялися за власників скутерів, мопедів та велосипедів
Людмила НІКІТЕНКО   

На Черкащині власники так званих отримали «скажених табуреток» настільки набридли даішникам, що ті вирішили серйозно за них взятися. Тож із благословення Черкаської облдержадміністрації управління ДАІ в Черкаській області розпочало реєстрацію скутерів, мопедів і навіть велосипедів. Додамо, що ніде в Україні досі цих «залізних коней» не реєстрували.


РОЗДIЛИ
ІнФорУМ
Політика
Гаряча тема
Регіони
Світ
Економіка
Минуле і думи
Культура
Стиль
Спорт
Калейдоскоп
ПОГОДА
Погода в Києві і по всій Україні.
КУРСИ ВАЛЮТ

1 серпня, пт (НБУ)
1$ = 4,8451 грн.,
1Є = 7,5636 грн.,
1 RUR (рос. руб.) = 0,2068 грн.

ГОРОСКОП
НОВИНИ САЙТУ