Про компаніюПослугиКонтактиОплатаКлієнтамЗамовитиРусская версия
Тарифи на хостинг
W-25
Місце: 25 мб
Трафік: Необм.
MySQL баз: 12
Ціна: 7 грн. в міс.

Детальніше
W-50
Місце: 50 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 25
Ціна: 12 грн. в міс.

Детальніше
W-200
Місце: 200 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 70
Ціна: 35 грн. в міс.

Детальніше
 Зробити замовлення
Домен
.com, .net, .org
.info, .name, .biz, .us
.com.ua, .in.ua, .biz.ua
Ціна: від 20 грн. на 1 рік

Всі домени
Кнопки


Ми приймаємо WebMoney


Перевірити атестат






Інформація про віртуальний веб-хостинг

Під віртуальним хостингом слід розуміти ситуацію, коли на одному й тому ж сервері (комп'ютері) хоститься більше одного веб-сайту. Фактична кількість веб-сайтів залежить від їхніх розмірів і кількості відвідувачів (загальний займаний обсяг, загальний місячний трафік і використовувані ресурси сервера).

Беручи до уваги потужність сучасних процесорів, не дивно, що іноді на одному сервері хостяться сотні веб-сайтів, хоча саме по собі це не є проблемою. Найбільша перевага віртуального хостингу полягає в тому, що він дозволяє окремим людям і компаніям, що володіють обмеженою кількістю фінансових ресурсів, представити себе в Інтернеті не гірше, ніж якби для цієї мети використовувався виділений сервер.

У порівнянні з виділеним сервером, колективний хостинг набагато дешевший. В окремих випадках ціна може бути навіть дуже низькою.

Навантаження на сервери

Це одна з найпоширеніших проблем веб-хостингової індустрії (у тій її частині, що стосується віртуального хостингу). Хоча це й не вроджена проблема віртуального хостингу. Скоріше ця проблема пов'язана з поганим адмініструванням серверних ресурсів, поганим бізнесом-плануванням. Наша компанія постійно відстежує навантаження на сервери, при виявленні потенційного перевантаження ми виходимо з положення додаванням нового сервера, на який переносимо найбільш ресурсоємні сайти.

Питання безпеки

В ідеальному світі все, що потрібно було б зробити веб-хостинговим компаніям - це приєднати сервер до Інтернету й стежити за тим, щоб сервер працював без проблем. Але Інтернет не можна назвати мирним місцем. Там існує безліч різних "інтернет-терористів". Простіше їх називають хакерами. Не має значення, як Ви їх назвете. Важливо те, що вони роблять життя кожного пристойного хостингового бізнесу складніше, ніж воно повинно було б бути.

Однак хакери - це крайності. У мережі звичайні люди поводяться не так, як у реальному житті. Коли сотні людей мають доступ до комп'ютера (сервера), те цілком імовірно, що один з них буде не зовсім чесним.

Крім того, у середовищі віртуального хостингу нерідко можна виявити, що Ви з легкістю можете одержати доступ до аккаунтів інших людей (аккаунт при колективному хостингу - це фактично директорія (папка) на жорсткому диску сервера). На щастя, ситуація не є загрозливою, тому що в більшості випадків те, що Ви зберігаєте на сервері, у кожному разі призначається для громадськості.

Однак існує безліч речей, які Ви повинні тримати в секреті. Наприклад, якщо Ви продаєте програмне забезпечення, Ви не зможете собі дозволити подібних "витоків". Якщо у Вас є інформаційний бюлетень і Ви зберегли email адреси своїх передплатників на сервері, Ви, швидше за все, не захочете, щоб вони потрапили в погані руки. Можна привести багато прикладів, а це лише кілька самих очевидних прикладів.

У більшості випадків безпека сервера, на якому хоститься багато веб-сайтів, гірше, ніж у виділеного сервера. Звичайно, як й у реальному житті, існує компроміс між безпекою й свободою.

Проблеми, пов'язані із сусідством

Якщо один з Ваших сусідів по серверу використає аккаунт для того, щоб протестувати новий сценарій (і він далеко не майстер своєї справи), то для Вас (і всіх інші на такому сервері) існує ризик того, що одного чудового дня один із цих погано написаних сценаріїв може вивести сервер з ладу.

Один з Ваших "сусідів" може належати до цікавого типу. Іноді трапляється так, що людина має необхідні знання, щоб одержати доступ до файлів Вашого аккаунта. Як якби хтось повністю обшукав Ваш будинок. І хоч причиною може послужити проста цікавість, хіба це може бути серйозним виправданням?

Також існує й інша, пов'язана із сусідством річ, але по більшій частині це стосується внутрішньої роботи Інтернету, а не людей. Це пов'язане із принципом роботи розвідувачів і веб-хостерів. У колективно використовуваному хостинговому середовищі IP адреси розподіляються динамічно. Крім того, на сервері, де хоститься Ваш веб-сайт, можуть хоститись сайти "для дорослих" і час від часу їм можуть привласнюватися ті ж IP адреси, що й Вам. Якщо будь-яка пошукова система визначить (помилково), що IP адреса асоціюється із сайтом "для дорослих", то Ваш веб-сайт може бути визнаний таким, що має відношення до цієї тематики й відсіватися "дорослим фільтром" пошукової системи, що може привести до зниження кількості відвідувачів Вашого веб-сайту.

Хоча на наших серверах нема сайтів, призначених "тільки для дорослих", ми пропонуємо Вам власну IP адресу. Вартість даної послуги у нашій компанії становить 3$ на 1 місяць.

Переваги

Перша перевага - це низька ціна. Друга перевага (яку більшість користувачів веб-хостингу не цілком усвідомлюють) полягає в тому, що клієнт не повинен адмініструвати сервер. Адміністрування серверу - це складна робота, виконувана професіоналами. Для більшості власників веб-сайтів ця розкіш недоступна, будь це комерційний або не комерційний веб-сайт.

Для більшості людей єдиний вихід - це віртуальний хостинг. Тому більшість не думають, а деякі навіть і не чули про інші види хостингу. Для більшості людей колективний хостинг значить просто хостинг й, як нам здається, так буде тривати ще довгий час.

Висновки

Не важливо, які є недоліки, ясно те, що віртуальний хостинг прийшов надовго. На сьогоднішній день переважна більшість веб-сайтв користуються розподіленим хостингом, і причина очевидна: у віртуального хостингу більше переваг, ніж недоліків. Якщо тільки Ваш веб-сайт не настільки великий, щоб йому дійсно необхідна була вся потужність комп'ютера й обсяг цілого сервера, то колективний хостинг буде для Вас найбільш вірним рішенням.

Інші статті

Наші новини

31.07.2008, 11:20:07

Анонс нових тарифних планів

Детальніше

30.06.2008, 13:22:28

Зміна курсу wmz при розрахунках через Webmoney

Детальніше

 Всі новини



Сторінка контактів:
http://uahosting.com.ua/order/contacts.php


Форум:
http://forum.uahosting.com.ua


Вхід у білінг-панель:
http://uahosting.com.ua/order/


Перевірка доменів:
http://uahosting.com.ua/order/domen.php


Мапа сайту:
http://uahosting.com.ua/map.php