Про компаніюПослугиКонтактиОплатаКлієнтамЗамовитиРусская версия
Тарифи на хостинг
W-25
Місце: 25 мб
Трафік: Необм.
MySQL баз: 12
Ціна: 7 грн. в міс.

Детальніше
W-50
Місце: 50 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 25
Ціна: 12 грн. в міс.

Детальніше
W-200
Місце: 200 мб
Трафік: Необм.
Mysql баз: 70
Ціна: 35 грн. в міс.

Детальніше
 Зробити замовлення
Домен
.com, .net, .org
.info, .name, .biz, .us
.com.ua, .in.ua, .biz.ua
Ціна: від 20 грн. на 1 рік

Всі домени
Кнопки


Ми приймаємо WebMoney


Перевірити атестат






Дана Угода вважається укладеною після оплати Вами послуги реєстрації доменного імені.

ПУБЛІЧНА ОФЕРТА
про надання послуг, пов'язаних з реєстрацією доменного імені

Суб'єкт підприємницької діяльності Хилюк Петро Миколайович, що діє на підставі Свідоцтва Серія В01 №539073, надалі ВИКОНАВЕЦЬ, та фізична особа, що замовляє та оплачує послуги реєстрації доменного імені, надалі ЗАМОВНИК, з другого боку, склали дану Угоду про наступне:

1. Предмет угоди
На підставі цієї Угоди, ЗАМОВНИК доручає, а ВИКОНАВЕЦЬ бере на себе виконання робіт, пов'язаних з реєстрацією доменного імені на ім'я ЗАМОВНИКА чи третіх осіб вказаних ЗАМОВНИКОМ, а ЗАМОВНИК - приймати та оплачувати послуги з реєстрації, супроводу та технічної підтримки обраного доменного імені в порядку та на умовах, що визначені цією Угодою.

2. Загальні положення
2.1. Дана Угода носить характер публічної оферти і є еквівалентом "усної угоди", та у відповідності до чинного законодавства України має належну юридичну силу.
2.2. У відповідності зі статтею 642 глави 53 Цивільного Кодексу України безумовним прийняттям умов даної публічної оферти (Угоди) вважається здійснення ЗАМОВНИКОМ платежу в рахунок оплати послуг та одержання ВИКОНАВЦЕМ відповідного фінансового документа, що підтверджує факт оплати.

3. Права та обов'язки сторін
3.1 За цією Угодою ЗАМОВНИК:
- зобов'язується правильно сконфігурувати первинну і вторинну DNS зони та перевірити їх працездатність, якщо доменні імена не будуть підтримуватись серверами ВИКОНАВЦЯ;
- зобов'язується надати ВИКОНАВЦЮ всю необхідну для делегування та підтримки обраного доменного імені інформацію (електронною, звичайною поштою або факсом) згідно вимог чинних Правил обраного домену;
- зобов'язується надати ВИКОНАВЦЮ hostname та IP первинного і вторинного сервера доменних імен, які забезпечують технічну працездатність доменного імені (дані сервери на час надання інформації мають існувати та бути відповідно сконфігурованим для підтримки первинної і вторинної зони вищезазначеного доменного імені);
- зобов'язується своєчасно та в повному обсязі, на умовах та в порядку, передбачених п.5 цієї Угоди, оплачувати послуги ВИКОНАВЦЯ;
- зобов'язується надати ВИКОНАВЦЮ повну, правдиву та точну інформацію про себе, зокрема контактну інформацію, своєчасно повідомляти ВИКОНАВЦЯ про будь-які зміни цієї інформації з метою збереження її повноти, правдивості та точності протягом всього терміну дії цієї Угоди.
- офіційно стверджує, що надана інформація повна, правдива і точна, і він зобов'язується своєчасно повідомляти про будь-які зміни цієї інформації, з метою збереження її повноти, правдивості та точності протягом всього терміну дії цієї Угоди;
- розуміє, що вся надана ним ВИКОНАВЦЮ з метою делегування доменного імені інформація буде постійно зберігатись в реєстраційній базі домену .UA або в базі http://www.internic.net/, а її актуальний стан буде публічно доступним в реальному часі через WHOIS або подібний сервіс;
- офіційно стверджує, що йому відома та зрозуміла мета збору, зберігання і публікації інформації, яка надається ним ВИКОНАВЦЮ та необхідна для забезпечення процесу делегування доменного імені. ЗАМОВНИК знає та погоджується з тим, що актуальний стан такої інформації буде публічно доступним в реальному часі через WHOIS або подібний сервіс;
- самостійно відповідає за регулярну перевірку змін у данних умовах на офіційному сайті ВИКОНАВЦЯ: http://www.uahosting.com.ua/oferta2.php.
3.2 За цією Угодою ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язується:
- надати ЗАМОВНИКУ наступний комплекс послуг з делегування та технічного супроводу обраного доменного імені, а саме:
- перевірити створену ЗАМОВНИКОМ первинну та вторинну зону протягом 1 робочої доби з дня надання ЗАМОВНИКОМ інформації про створення зон та після проведення оплати згідно п.5 цієї Угоди;
- оформити та надіслати заявку на делегування обраного доменного імені адміністратору відповідної доменної зони (терміни реєстрації обраного доменного імені адміністратором відповідної доменної зони складає від 1 до 14 діб і залежить від роботи адміністратора конкретної зони);
- у разі непрацездатності чи недоступності при перевірці створенних ЗАМОВНИКОМ зон, зобов'язується повідомити ЗАМОВНИКА про це.
- вносити зміни в інформацію про доменне ім'я в базі доменних імен WHOIS на вимогу ЗАМОВНИКА протягом 1 робочої доби, якщо така зміна не суперечить чинним правилам відповідної доменної зони;
- надавати ЗАМОВНИКУ необхідний технічний та консультаційний супровід з питань, пов'язаних з делегуванням та функціонуванням обраного ЗАМОВНИКОМ доменного імені, надісланих за адресою електронної пошти: hosting@uahosting.com.ua.

4. Додаткові зобов'язання сторін
4.1 При розірвані чи припиненні дії цієї Угоди ЗАМОВНИК зобов'язується до кінця терміну делегування обраного доменного імені укласти угоду із іншим реєстратором або відмовитися від делегування доменного імені.
4.2 При розірвані чи припиненні дії цієї Угоди ВИКОНАВЕЦЬ зобов'язується підтримувати роботу домену до закінчення терміну делегування обраного ЗАМОВНИКОМ домену. Якщо ЗАМОВНИК не уклав договору із іншим реєстратором, після закінчення терміну делегування доменного імені, ВИКОНАВЕЦЬ відміняє делегування даного доменного імені ЗАМОВНИКОВІ.

5. Умови та порядок оплати
5.1 Послуги з делегування обраного доменного імені надаються ВИКОНАВЦЕМ на умовах попередньої оплати за не менш ніж на 1 (один) календарний рік згідно з чинним прейскурантом. Сплата послуг на наступний період повинна надходити не менше ніж за 2 (два) тижня до закінчення попереднього оплаченого періоду.
5.2 Оплата послуг проводиться згідно рахунку на оплату послуг, що виставляється ВИКОНАВЦЕМ ЗАМОВНИКУ.
5.3 Вартість послуг з реєстрації, супроводу та технічної підтримки доменних імен вказана на офіційному веб-сайті ВИКОНАВЦЯ за адресою http://www.uahosting.com.ua/domain.php.
5.4 У випадку зміни чинного прейскуранту нові умови публікуються на сервері ВИКОНАВЦЯ не менше, ніж за 7 (сім) календарних днів до введення в дію нових розцінок. У випадку, якщо протягом 7 (семи) днів з моменту публікації нової версії прейскуранту ЗАМОВНИК не заявить ВИКОНАВЦЮ про свої заперечення листом, переданим електронною, звичайною поштою або факсом то такий прейскурант вважається прийнятим ЗАМОВНИКОМ.
5.5 Оплата ЗАМОВНИКОМ послуг по делегуванню та підтримці доменного імені за цією Угодою здійснюється авансовими платежами в національній валюті України за курсом НБУ на день оплати, 1 у.о. приймається рівною 1 долару США. Платежі здійснюються перерахуваннями коштів на розрахунковий рахунок ВИКОНАВЦЯ.

6. Відповідальність сторін
6.1 ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності перед ЗАМОВНИКОМ чи третьою стороною за будь-які затримки, переривання, збитки чи втрати, що відбуваються:
- за несправності обладнання, яке не належить ВИКОНАВЦЮ, але є складовою частиною мережі;
- через недостатню якість роботи ліній зв'язку, наданих іншими установами;
- в наслідок обставин непереборної сили в загальноприйнятому розумінні;
6.2 Недодержання ЗАМОВНИКОМ істотних умов, передбачених чинними Правилами обраного домену, є грубим порушенням істотних умов договору і є підставою для розірвання договору за ініціативою ВИКОНАВЦЯ та відміни адміністратором доменної зони делегування ЗАМОВНИКУ доменного імені.
6.3 ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право призупинити обслуговування ЗАМОВНИКА або розірвати Угоду в безумовному порядку в наступних випадках:
- порушення ЗАМОВНИКОМ чинних Правил обраного домену;
- порушення ЗАМОВНИКОМ чинних норм користування мережею Інтернет;
- несплата або несвоєчасна оплата послуг ВИКОНАВЦЯ.
6.4 ВИКОНАВЕЦЬ не несе відповідальності за неправомірні дії ЗАМОВНИКА, що пов'язані з порушенням прав інтелектуальної власності, використанням обраного доменного імені для розсилання спаму та ін.
6.5 ВИКОНАВЕЦЬ має право відмовити ЗАМОВНИКУ у реєстрації будь-якого доменного імені або відмінити вже зареєстроване доменне ім'я, якщо: доменне ім'я містить слова ненормативної лексики, використовується при спамі або при аморальній чи протизаконній діяльності та ін. Сплачені кошти у такому випадку не повертаються, а можуть бути переведені на інший вид послуг (делегування іншого доменного імені, тощо) відповідно до діючих розцінок.

7. Врегулювання спорів
7.1 Сторони будуть регулювати шляхом переговорів будь-які спірні питання, розбіжності чи претензії, які можуть виникнути щодо цієї Угоди або у зв'язку з її виконанням.
7.2 Всі спірні питання розглядаються за наявності письмової заяви, переданої поштою або факсом.
7.3 У випадку, якщо сторони не зможуть досягнути згоди по спірним питанням шляхом переговорів, ці питання підлягають вирішенню згідно діючого законодавства України.
7.4 ВИКОНАВЕЦЬ залишає за собою право призупинити підтримку того чи іншого доменного імені до вирішення спору.
7.5 Розв`язання доменних суперечок, що можуть виникнути в зв`язку з реєстрацією доменного імені, відбувається відповідно до чинних Правил обраного домену.

8. Термін дії Угоди
8.1 Угода укладається терміном на один рік і автоматично продовжується на наступний рік, за умови відсутності взаємних претензій та авансової проплати ЗАМОВНИКОМ послуг згідно п.5.
8.2 Угода набирає чинності з моменту оплати і діє до моменту виконання сторонами своїх зобов'язань по ній. Дата початку надання послуг залежить від дати початку делегування обраного доменного імені та може відрізнятись від дати укладання Угоди; дата закінчення надання послуг також може відрізнятись від дати закінчення дії Угоди.
8.3 З моменту укладання Угоди всі попередні усні та письмові домовленості Сторін, що стосуються предмету Угоди, втрачають силу.
8.4 Угода вважається розірваною у разі подання ініціатором розірвання заяви про це іншій стороні. Заява може надсилатися поштою на адресу іншої сторони, що вказана в п.9, або факсом. При цьому сторона-ініціатор розірвання Угоди повинна не пізніше ніж за 5 діб повідомити про свій намір іншу сторону. ЗАМОВНИК має право на розірвання угоди в односторонньому порядку лише у випадках відсутності заборгованості перед ВИКОНАВЦЕМ.
8.5 ЗАМОВНИК може розірвати Угоду із ВИКОНАВЦЕМ та укласти договір із іншим реєстратором без відміни делегування обраного доменного імені. У такому випадку ЗАМОВНИК має попередити ВИКОНАВЦЯ про такий намір не менше як за 5 днів електронною, звичайною поштою або факсом.
8.6 Угода вважається розірваною ВИКОНАВЦЕМ в односторонньому порядку без попередження з подальшою відміною делегування ЗАМОВНИКУ доменного імені у випадку порушень умов цієї Угоди.
8.7 У випадку дострокового розірвання Угоди внесена ЗАМОВНИКОМ плата не повертається.
8.8 Угода залишається в силі в разі зміни реквізитів сторін, зміни їх статутних документів, включаючи, але не обмежуючись зміною власника, організаційно-правової форми, тощо.

9. Адреси та банківські реквізити ВИКОНАВЦЯ

СПД ФО Хилюк Петро Миколайович
Адреса: м. Львів-8, 79008, а/с 7973
Контактний e-mail: hosting@uahosting.com.ua
ICQ: 301320849

Банківські та податкові реквізити:
р/р 26001053803838 в ЛМВ "Елегія" ЗГРУ "ПриватБанк"
МФО 325321
ІПН 2902117390
Платник єдиного податку
Не платник ПДВ

Наші новини

31.07.2008, 11:20:07

Анонс нових тарифних планів

Детальніше

30.06.2008, 13:22:28

Зміна курсу wmz при розрахунках через Webmoney

Детальніше

 Всі новини



Сторінка контактів:
http://uahosting.com.ua/order/contacts.php


Форум:
http://forum.uahosting.com.ua


Вхід у білінг-панель:
http://uahosting.com.ua/order/


Перевірка доменів:
http://uahosting.com.ua/order/domen.php


Мапа сайту:
http://uahosting.com.ua/map.php