This version of the page http://marho.euroindex.ua/?pid=40&newsid=670 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-03. The original page over time could change.
МаРГо : Новости
 Главная Тематические направления Участие Посещение Контакты




























Главная > Новости

Новости

Новинки виставкового сезону 2008 року компанії «Євроіндекс»

У 2008 році компанією «Євроіндекс» заплановано 24 виставки. На учасників та відвідувачів очікують як абсолютно нові проекти, так і оновлення вже широко відомих подій. Адже виставки є дзеркалом ринку: всі зміни у галузі миттєво відображаються на їх кількісних показниках, зміні складу учасників і відвідувачів, появі нових тематик і активному розвитку вже існуючих. Саме тому інформація, зібрана на виставці, — безцінний матеріал для аналізу ринку, прийняття управлінських рішень, розробки і корегування маркетингової стратегії компанії.

НОВІ ПРОЕКТИ 2008 РОКУ:
• Міжнародна виставка Caffe Terra — все для оснащення кафе та барів, що виросла зі спеціалізованої експозиції виставки обладнання для супермаркетів, ресторанів та готелів «МаРГо». Caffe Terra орієнтована на середній та малий бізнес — власників кафе та барів, динамічне зростання кількості яких на сьогодні обумовлено демократизацією вітчизняного ресторанного ринку та підвищенням рівня кавової культури в Україні.

• Міжнародна спеціалізована виставка «Логістика», актуальність якої викликана динамічним розвитком цього сегменту, збільшенням кількості складів та логістичних комплексів, активним розвитком дистрибуції, а також зростанням значення України як транзитної держави.

• Міжнародна виставка систем управління будівлями та спорудами BMSystems, створенню якої сприяла активізація ринку автоматизованих систем керування будівлею, пов’язана зі щорічним зростанням в Україні на 20 – 30% кількості об’єктів нерухомості з досить високим ступенем автоматизації інженерних систем, їх економічна ефективність в умовах постійного підвищення вартості енергоносіїв, а також проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу «Євро-2012», що потребує наявності в країні інфраструктури, яка відповідає стандартам Європейського Союзу.

НОВИНИ ВИСТАВОК 2008 РОКУ:
• П’ятнадцята міжнародна виставка інформаційних технологій для бізнесу EnterEX відбулася у новому форматі. Її експозиція представила три найважливіших для бізнесу напрямки інформаційно-комунікаційних технологій: «Сервери та системи зберігання даних», «Інформаційна безпека» та «Системи документообігу», які виступають запорукою ефективності ІТ-інфраструктури підприємства — фундаменту сучасного бізнесу та однією з провідних конкурентних переваг компаній в існуючих ринкових умовах.

• Тринадцята міжнародна виставка обладнання для супермаркетів, ресторанів, готелів «МаРГо» відбуватиметься за підтримки Європейського інституту торгівлі, Європейської академії рітейлу, а також особисто пана Бернда Халліра, президента найбільшої в світі міжнародної виставки сучасних технологій торгівлі, торговельного обладнання, дизайну та оснащення магазинів EuroShop (Німеччина).

• Динамічного розвитку набула спеціальна експозиція виставки «МаРГо» — «МаРГо ГОТЕЛЬ», наочно відображаючи стан готельного бізнесу України, активізації якого сприяли позитивні зміни в економіці країни, розвиток зовнішньоекономічних відносин, введення безвізового режиму для громадян Європи та Америки, зростання ділового та міжнародного туризму, а також, безперечно, проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи з футболу: до «Євро-2012» повинно бути побудовано більше, ніж 300 нових готелів, оскільки очікується приїзд в Україну близько 400 000 іноземних туристів.

• Країною-партнером дванадцятої міжнародної виставки енергетики, електротехніки та енергозбереження elcomUkraine виступатиме Чеська Республіка. Подібна форма міжнародного співробітництва вперше використовується в українській виставковій практиці та має на меті активізацію розвитку торгово-економічних відносин між Чехією та Україною в галузі енергетики та електротехнічної промисловості.

• Удосконалена структура та оновлений дизайн дванадцятої міжнародної виставки реклами, маркетингу та мас-медіа REX. Виставку цього року чітко розподілено на спеціалізовані експозиції — REX Promo, REX Outdoor, REX Event, REX Soft та REX Gallery, що продемонструють повний спектр сучасних рекламних та маркетингових технологій, а REX University відкриє свої двері в конференц-залах виставкового центру. Новий дизайн REXу буде презентовано рекламній спільноті України на 9-ому Міжнародному фестивалі реклами, на якому виставка вперше виступить як учасник.

• В окрему спеціалізовану експозицію «ІнфоБЕЗПЕКА» виділено тематичний напрямок тринадцятої міжнародної виставки систем та засобів безпеки «БЕЗПЕКА», що відбиває активний розвиток ринку засобів інформаційної безпеки, викликаний посиленням глобальної конкуренції та зростанням загрози для корпоративної безпеки.

Запрошуємо усіх зацікавлених на виставки 2008 року. Ми впевнені, що час, присвячений відвіданню виставок, буде цікавим та корисним. А представникам ЗМІ будуть завжди раді у прес-центрі виставок, де ми прагнемо створити всі умови для плідної журналістської роботи.

Ми вдячні всім нашим партнерам, завдяки яким минулий сезон був успішним і продуктивним. Особлива подяка засобам масової інформації, що висвітлювали наші заходи та проекти і сприяли тим самим поширенню як важливої ділової інформації, так і професійних знань у колах фахівців.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Марини Клішиної, PR-менеджера компанії «Євроіндекс», за тел. (044) 461-9303 або e-mail: klishina@eindex.kiev.ua.

12.03.2008

 

Выставочный центр



Новости

Выставка Shop&Design — все для стильных магазинов

«МаРГо» — найбільша в Україні виставка для торговельного, ресторанного та готельного бізнесу

Апрельский «МаРГоскоп» событий

Новинка от «ВИТАТЕХНИК» на «МаРГо 2008»

Бернд Халлир о новых тенденциях EuroShop на «МаРГо 2008»

В апреле в ВЦ «КиевЭкспоПлаза» девелоперам будет на что посмотреть!

Новинки виставкового сезону 2008 року компанії «Євроіндекс»

«Бои» бариста на выставке Caffe Terra

Hot Spot Ukraine — презентация украинского бизнеса в Германии

Выставки EuroShop и «МаРГо»: давай пожмем друг другу руки!











© Компания "Евроиндекс", 1994-2008.