This version of the page http://www.noc-ukr.org/en/photo.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-02. The original page over time could change.
National olympic committee of Ukraine - Всеукраїнський конкурс спортивної фотографії Home Send e-mail Sitemap Set as home
укр/ eng  
26.03.2008-10:42 - “Heroes of the 2007 Sports Year” - The Very Bests in Pre-Olympic Year      17.12.2007-17:30 - Photo Exhibition “Sports Moments 2007”      07.12.2007-13:30 - NOC of Ukraine Activities in 2007      08.10.2007-13:13 - Sergey Bubka Meets the IOC Member in Morocco      08.09.2007-19:49 - The Country Unites for Sport      



Всеукраїнський конкурс спортивної фотографії

ПОЛОЖЕННЯ
про Всеукраїнський конкурс спортивної фотографії


1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Організатором Всеукраїнського конкурсу спортивної фотографії (далі «Конкурс») є Національний олімпійський комітет України (НОК України) (далі «Організатор»).
1.2. Конкурс проводиться з метою популяризації та розвитку олімпійського руху, стимулювання творчої, пізнавальної і соціальної активності громадян, підняття престижу українського спорту та залучення населення України до занять спортом.
1.3. Всі фотографії повинні бути пронизані ідеями олімпійського руху.
1.4. До участі у конкурсі не допускаються фотографії, на яких зображені прапори, гасла, знаки, символіка тощо політичних партій, а також спиртні та тютюнові вироби.
1.5. Право взяти участь у Конкурсі мають всі громадяни України.

2. ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ.

2.1. Прийом фотографій на Конкурс триває з 1 вересня по 15 жовтня 2008 року.
2.2. Фотографії приймаються за адресою : 01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 42, Національний олімпійський комітет України з поміткою «на конкурс спортивної фотографії».
2.3. Конкурс проводиться в наступних номінаціях:

  Назва номінації Короткий опис
1 Перші дитячі досягнення Фотографія повинна відображати перші досягнення дітей, які залучилися до занять фізичною культурою та спортом, наприклад: момент фінішу, виконання фізичної вправи, прагнення до перемоги.
2 Змагальне напруження Фотографія повинна відображати яскраві моменти спортивних змагань.
3 Спортивна сім’я Фотографія повинна відображати сім’ю, всі члени якої залучилися до занять фізичною культурою та спортом.
4 Від масовості до професійної майстерності Фотографія повинна відображати учасників масових фізкультурно-спортивних заходів, наприклад: спортивні паради, масові забіги (запливи), олімпійський урок.
5 Жінка в спорті Фотографія повинна відображати жінку, яка займається будь-яким видом спортивної діяльності, наприклад: спортсменку, тренера, спортивного лікаря, спортивного керівника.
6 Спортивні емоції Фотографія повинна відображати людей (спортсменів, тренерів, суддів, вболівальників) в моменти прояву їх емоцій під час спортивних змагань.
7 Тренер Фотографія повинна відображати особистість тренера.


3. ПОРЯДОК УЧАСТІ В КОНКУРСІ

3.1. Своєю участю у конкурсі виконавці приймають умови цього положення та рішення Організатора.
3.2. Всі фотографії, які подані на Конкурс, повинні бути зробленими протягом 2008 року, оригінальними і вільними від прав третьої сторони. Організатор Конкурсу не несе ніяких зобов’язань щодо будь-яких прав третьої сторони. НОК України не повертає заявки (фотографії), подані Конкурс, виконавцям. НОК України передаються повні та ексклюзивні авторські права на всі фотографії, які надійшли на Конкурс. Організатор зберігає за собою всі права на репродукцію всіх робіт, поданих на Конкурс.
3.3. Всі фотографії, які надсилаються на Конкурс, повинні відповідати наступним технічним вимогам:
• бути представлені в цифровому вигляді – на компакт-дисках у форматі JPG або TIF-файлів (не менше ніж 2400 х 3600 пікселів) або 15х21см
• бути представлені у вигляді надрукованого фото форматом від 30 см по довгій стороні кадру (окрім тисненого паперу).
3.4. Заявки на участь у Конкурсі необхідно надіслати на адресу НОК України до 15 жовтня 2008 року. Заявки повинні включати:
- заповнений офіційний бланк заявки (за наведеним нижче зразком);
- фотографію (фотографії);
- інформацію про фотографію (на окремому аркуші): де вона була зроблена (назва заходу та населеного пункту), коли зроблена (дата) та короткий опис.

З А Я В К А (зразок)
на участь у Всеукраїнському конкурсі спортивної фотографії

Прізвище, ім’я, по-батькові

Адреса для листування

Контактний телефон та (при наявності) електронна адреса

 

Кількість фотографій

Я ____П.І.Б._______, ____(дата народження)______ ,що проживаю за адресою _____________, паспорт, серія №_____, виданий _________, погоджуюсь з умовами Конкурсу спортивної фотографії і зобов’язуюсь їх виконувати.
Дата та підпис.

Для неповнолітніх зобов’язання заповнює та підписує його представник.

4. ПОРЯДОК ОБРАННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

4.1. Переможці Конкурсу визначаються журі, до складу якого входять: представник керівництва НОК України, 3 (три) представники Комісії НОК України «Засоби масової інформації та пропаганда олімпійського руху» та 3 (три) спортивних фотокореспондента.
4.2. Персональний склад журі затверджується Організатором до 15 жовтня 2008 року.
4.3. В кожній номінації можуть визначатися по 3 (три) переможця.
4.4. Переможці Конкурсу нагороджуються цінними подарунками та пам’ятними дипломами.

5. НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ

5.1. Результати Конкурсу Організатор розміщує на офіційному сайті НОК України (www.noc-ukr.org).
5.2. Організатор Конкурсу повідомляє переможців, які посіли 1-3 місця у кожній номінації, про дату та умови отримання подарунків.
5.3. Найкращі роботи можуть бути представленими на традиційній фотовиставці НОК України.


News archive