This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news2269 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-01. The original page over time could change.
Volvo XC90 V8 Sport – нове авто Наталії Могілевської :: Winner Automotive - Ford, Jaguar, Land Rover, Volvo, Porsche
 


Новини

Volvo XC90 V8 Sport – нове авто Наталії Могілевської

переглянути фото

   Відома українська співачка Наталія Могілевська після автомобільної аварії, в яку співачка потрапила в серпні цього року, прийняла рішення організувати благодійні концерти у Києві 14-15 листопада, кошти з яких підуть на придбання карети швидкої допомоги для столичної лікарні.  Компанія «Віннер Імпортс Україна», офіційний імпортер автомобілів Volvo, виступила генеральним партнером благодійних концертів Наталії Могілевської.

   Головне дійство відбулося 14 листопада. По закінченню концертної програми Наталії Могілевської «Этот танец» на сцену піднявся бренд-директор Volvo Роберт Мидзян і від компанії «Віннер» висловив захоплення від благодійного вчинку співачки та оголосив про сюрприз, який у свою чергу підготувала компанія для Наталії. І в цей самий момент на сцену з величезним червоним бантом виїхав ексклюзивний Volvo XC90 V8 Sport - найпотужніша версія з 4,4-літровим двигуном потужністю 315 к.с.  Поява стильного, потужного позашляховика Volvo XC90 стала справжнім сюрпризом для співачки і усіх гостей в залі. Цей автомобіль став початком довгострокового проекту між компанією «Віннер» та Наталією Могілевською. Відчуття безпеки, захищеності та надійності Volvo саме зараз так необхідні Наталії після аварії. Потужний, стильний, і головне, безпечний Volvo XC90 V8 Sport – безкомпромісне рішення у всьому, що стосується життя.