This version of the page http://ukringroup.com.ua/en/services/juristic/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-01. The original page over time could change.
IC Ukrainian insurance group
укр
рус
eng
     
OMTPLI
AUTO KASKO
property insurance
insurance of trevelers
medical insurance
corporate insurance
 
» Go to
 
 
 

News

СК «Українська страхова група» – генеральний страховий партнер спільної акції АО «Індекс-Банк» та компанії «Ліфан Україна»25.07.2008
Автомобілі Lifan 520, придбані в рамках програми «Авто в кредит», організованої АТ «Індекс-Банк» і компанією «Ліфан Україна», будуть застраховані по КАСКО в СК «Українська страхова група».
 
СК «Українська страхова група» – одна з найбільш порядних страхових компаній24.07.2008
За даними рейтингу Insurance Top у першому кварталі 2008 року СК «Українська страхова група» зайняла четверту позицію за об’ємами виплат серед страховиків України. При цьому за підсумками роботи у 2007 р. компанія обіймала 16 позицію за цим показником. За перші три місяці 2008 р. компанія виплатила 39 625,3 тис. грн., що у 3,7 рази більше аналогічного періоду минулого року.
 
Румянцев Олексій Олегович призначений Заступником Голови Правління СК «Українська страхова група»08.07.2008
Олексій Олегович Румянцев приступив до виконання обов’язків Заступника Голови Правління СК «Українська страхова група». З березня 2008 року він обіймав пост Директора зі страхування компанії. В СК «Українська страхова група» Олексій Олегович буде курувати роботу андеррайтерів. До кола його обов’язків входить контроль розвитку страхового портфелю компанії та ключових видів страхування.
 
 
Authorization
 
 
 
Hot line

 
Short mobile