This version of the page http://ua.korrespondent.net/sport/365320 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-01. The original page over time could change.
Ігор Суркіс: І в єврокубки потрапимо, і на слизькому не спіткнемося » Спорт » Кореспондент
bigmir)net  Пошта   Пошук:        
По-русски Українською
 Вхід   Реєстрація
Спорт

Ігор Суркіс: І в єврокубки потрапимо, і на слизькому не спіткнемося

4 лютого, 10:15

lenta.ru
На думку, Суркіса, Сьоміну вдається
повертати в команди такі необхідні
мотивацію й мікроклімат
Президент київського Динамо Ігор Суркіс підбив підсумки першого місяця перебування Юрія Сьоміна на посаді головного тренера київської команди.

Президент Динамо вважає, що головна проблема, яку вирішив Сьомін, це психологія команди: "Мені здається, у нас зібрані гарні футболісти, але психологічний чинник відіграє величезну роль. Думаю, поступово Юрію Павловичу вдасться відновити мікроклімат у команді. Гравці можуть не дружити між собою, але повинні виходити на поле з єдиною метою".

"Почасти це й було продемонстровано на КПК. Ми навмисно не готувалися до Спартака й Шахтаря. Ніхто план підготовки не міняв, і в день фіналу було 45-хвилинне тренування. Триває планомірна робота, яка повинна вивести команду всеозброєною до єврокубків. Не буду говорити, що до Ліги Чемпіонів, але в єврокубки ми потрапимо й на слизькому не спіткнемося", - вважає Ігор Суркіс.

Розповів президент Динамо й про проблеми в команді. "Рінкон виїхав із травмою коліна, повернувся з зайвою вагою, - розповідає Ігор Суркіс. - Обіцяв, що буде гоїти коліно й приведе себе до ладу, але я не знаю, чим він там займався. Природно, він не потрапив в обійму тренера, навіть у запасі його не було разом із Клебером. Що ж, ми показали: якщо треба, обійдемося без Рінкона й Клебера, якщо вони не хочуть давати собі раду. Підлаштовуватися під їхній настрій - хочуть вони з'їсти зайвий бутерброд чи ні - ніхто не буде".

"Вони карають самих себе, не отримуючи преміальних за перемогу на КПК, і їх будуть штрафувати й надалі. До того ж, сидячи на лавці  запасних, вони не привернуть до себе уваги сильніших клубів. А поки що, крім їхніх розповідей про те, які вони великі, я не бачу арґументів для їхнього переїзду на Захід. Поки їх не штрафували, вони все-таки після травм приїхали. Але Майкл повернувся після травми з зайвою вагою, а зараз уже все добре, і я знаю, що він їде на наступні збори. А Рінкон і Клебер, можливо, залишаться в Києві - спадати на лад. Тренер поговорить із ними й вирішить", - заявив Суркіс.

Ігор Суркіс також прокоментував кадрові питання останніх днів: "Тренер чесно сказав, що поки що на нього (Ґорана Ґавранчича - ред.) не розраховує. Його віддали в ПАОК, тому що Ґоран давно хотів пограти в європейському чемпіонаті. Якщо цей клуб стане для Ґавранчича трампліном і він повернеться по-іншому мотивованим, ми приймемо його назад. Крім того, у нас є орендовані до літа Верпаковскіс, Сабліч і Чернат - за ними Юрій Павлович, за його словами, теж буде спостерігати".

Говорячи про долю Марковича й Каддурі, Суркіс сказав: "Трансферне вікно в Європі вже закрилося, але ще є Росія, їх можна влаштувати туди. До того ж, я не знаю,  чи розраховує на них Сьомін. Маркович був травмований, а Каддурі - на Кубку Африки. Бадр прилітає 5 лютого, саме тоді в нього й буде розмова з тренером".

Міркуючи про можливі посилення, Ігор Суркіс зупинився на кандидатурі Марата Ізмайлова: "Так, Юрій Павлович казав мені, що хоче його бачити у своїй команді, вважаючи його дуже перспективним футболістом, якому він, до того ж, дав дорогу у великий футбол. Але, будучи в Лісабоні на грі зі Спортинґом, ми поговорили з керівництвом їхнього клубу. Вони сказали, що мають право першої руки, яке прописане в контракті. Спортинґ має право викупити Марата за 5 млн євро, по-моєму, до травня. Якщо вони не скористаються цією можливістю, усі права переходять знову до Локомотива. Тоді ми влітку спробуємо домовитися з московським клубом, але говорити про суму зараз складно, тому що цифра в 5 млн євро записана тільки для Спортинґа".

"Що стосується самого футболіста, Юрій Павлович береться переговорити з ним сам. І я підтримую цю ідею: мені імпонує, коли така пропозиція виходить від тренера - він уже точно знає, що гравець йому потрібний, і бере на себе відповідальність за нього. До речі, Ізмайлов - єдине прізвище, яке назвав мені Сьомін", - відзначив Ігор Суркіс.

"Є кілька варіантів посилення, але розмови з Сьоміним ще не було. Поки тренер називає одну позицію - центрального захисника, але зараз повернувся Діакате, якого він ще не бачив і який може нарешті почати грати на повну силу", - сказав президент.

Юрій Сьомін став до роботи в Динамо на початку 2008 року. За цей час йому вдалося виграти Кубок Першого каналу й, на думку президента Динамо й гравців команди, налагодити мікроклімат у клубі.

За матеріалами Динамо (Киев) от Шурика, Сегодня

Версія для друку   Відправити другу   Лист редактору   Обговорити у форумi
Внимание! Korrespondent.net вводит новые правила комментирования
Коментувати можут тільки зареєстровані користувачі. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтесь
Коментарів (1)
Олеган   (анонім) | 03.03.2008, 12:11
Лучше бы господин Суркис помалкивал, а то еще сглазит...

Останні новини розділу

  • Гонщики Формули 1 зіграли у футбол   19:18
  • Лаштувка переходить у Вест Хем   17:58
  • Чикаго Буллс і Денвер готують гучний обмін   17:23
  • Результати головних спортивних подій: 31 липня   17:00
  • Олімпіада-2008: У складі делегації Саудівської Аравії немає жінок   16:48
  • Портсмут спростував чутки про перехід свого тренера в ЦСКА   16:20
  • Олімпійський допінг-скандал: Росіяни звинувачують   16:10
  • Олімпійський допінг-скандал: Росіянка все заперечує   15:39
  • Ковалайнен залишається в McLaren   15:25
  • Олімпіада-2008: Китайці перевірилися на допінг   15:22

Останні новини:

  • Біля берегів Нової Зеландії круїзний лайнер потрапив у сильний шторм: 42 постраждалих   05:22
  • Газета: Україна і Молдавія тонуть   04:47
  • Штаб Маккейна звинуватив Обаму в розігруванні расової карти   04:19
  • У Естонії знов проведуть скандальну військову гру, організовану на честь нацистської групи   03:50
  • РГ: Вода розійшлася по домах   03:38
Усi новини

Найбільш коментовані:

  • Платіні: У вересні ми дізнаємося, де відбудеться Євро-2012  Коментарі (69)
  • Російські Олімпійські надії дискваліфіковані за махінації з ДНК  Коментарі (50)
  • Мілан завершив боротьбу за Шевченко  Коментарі (18)
  • Олімпійський допінг-скандал: Росіяни звинувачують  Коментарі (14)
ТОП-50 найбагатших українців
Погода
 
Валюта:
  1USD  4.85     1EUR 7.55

UkrJob - VIP Вакансии

Partners International
ASP.NET / C# Developer
InterObject
InterObject is a leading developer of mobile and embedded multimedia and ...
Grey Group
Grey Group is a communication agency which was founded in 1917 in USA. The ...
Infopulse Ukraine
Infopulse Ukraine welcomes talented professionals to join our ...