This version of the page http://orthodoxy.org.ua/ru/node/12111 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-08-01. The original page over time could change.
КИЇВ. Програма «Світ Православія» знову в ефірі телеканалу «Ера» | Православіє в Україні :: Інтернет-видання УПЦ

Украинская Православная Церковь    

           
УКР РУС  


 Главная > Новости > По епархиям > Киевская  






Опросы



Наш баннер


 Посмотреть варианты
 баннеров и получить код


Электронная почта редакции: info@orthodoxy.org.ua












КИЇВ. Програма «Світ Православія» знову в ефірі телеканалу «Ера»

  23 ноября 2007



Завтра, в суботу 24 листопада, о 8:40 ранку в ефірі телеканалу «Ера» після тривалої перерви знову вийде програма «Світ Православія». Відтепер вона виходитиме на «Ері» щосуботи, повідомив «Православію в Україні» випусковий редактор програми диякон Сергій Баршай.

«Світ Православія» - це новостійний проект, з якого можна дізнатися про головні події церковного життя в Україні та закордоном. Раніше програма називалася «Православний світ» та виходила на «Ері» на протязі 2003-2005 років.

Незабаром в оновленому вигляді програма з'явилася в ефірі каналу «КРТ», а потім також і на телеканалі «Глас». Тепер її можна буде дивитися на трьох українських телеканалах:

«Ера» - щосуботи о 8:40;

«Глас» - щосуботи об 11:25, щонеділі о 20:00;

«КРТ» - щонеділі о 15:00.

Редакція «Світу Православія» вдячна Президенту  Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом» Андрію Леонідовичу Деркачу за сприяння у виході програми в ефірі телеканалу «Ера».