This version of the page http://rpl.net.ua/2008/06/07/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-30. The original page over time could change.
Материалы за 07.06.2008 » РЕАЛЬНА ПОЛІТИКА
   

Зробити стартовою - Додати в закладки - RSS
 РУССКАЯ ВЕРСИЯ

 
 
  

ПОШУК 

  Тимошенко віддала Дубині 23 земельні ділянки   БЮТівець звинувачує Тимошенко у «бандитизмі»   Тимошенко змушує українських м’ясопереробників імпортувати «чужі недоїдки»   Тимошенко знову переписала бюджет   Росія погрожує США 

Політика 

Российские генералы признают беззащитность РФ перед Китаем

07/06/2008 15:23  Александр Храмчихин, "Независимая газета"
 
 
Начальник войсковой ПВО генерал-полковник Николай Фролов признал, что российские системы ПВО даже после модернизации не будут способны противостоять перспективным средствам воздушного нападения основных зарубежных стран. Это высказывание весьма симптоматично и хорошо отражает нынешние тенденции военного строительства в РФ.

Останні новини 

Ізраїль погрожує війною Ірану

07/06/2008 12:27 
 
В інтерв'ю ізраїльським ЗМІ заступник прем'єр-міністра Ізраїлю і міністр транспорту Шауль Мофаз заявив, що міжнародні санкції проти Ірану виявилися неефективними.

«Якщо Іран продовжить розробку ядерної зброї, ми нападемо на нього», - сказав Мофаз. Ізраїльський міністр підкреслив, що удар по Ірану може виявитися неминучим.

Колишній головнокомандувач ізраїльської армії і міністр оборони Мофаз - один із небагатьох членів правлячої партії «Кадіма», який може скласти реальну конкуренцію нинішньому прем'єрові Ехуду Ольмерту, якого обвинувачують у корупції.

Раніше ізраїльський прем’єр Ольмерт також виступив із заявою, що ядерна програма Ірану повинна бути зупинена у будь-який спосіб, повідомляє «ЛІГА».

Останні новини 

Яценюк розповів, як добитися високих соціальних стандартів

07/06/2008 12:24 
 
Яценюк розповів, як добитися високих соціальних стандартів

Голова Верховної Ради Арсеній Яценюк заявив, що здорова економіка є запорукою високих соціальних стандартів.

На думку Яценюка, «головне, до чого повинна прагнути Україна, - це макроекономічна стабільність і підняття зростання ВВП, зайнятості населення, зменшення інфляції, продуктивність праці».

Також актуальне у нашій країні й реформування системи оплати праці. «Була складна дискусія щодо реформування системи оплати праці та можливості впровадження погодинної оплати праці. Значна, і левова, частка країн Європейського Союзу і Сполучені Штати мають погодинну оплату праці», - зазначив Яценюк.

За його словами, також потребує уваги і мінімальна заробітна плата та прожиткові стандарти.

Останні новини 

Янукович зізнався, що "ширку" добивається давно

07/06/2008 12:20 
 
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що веде переговори про формат коаліції у Верховній Раді.

«Ми перебуваємо в переговорному процесі і в парламенті, і за межами парламенту. Це не є таємниця. Обговорюються різні можливі конфігурації коаліції і цей процес постійно іде», - сказав Янукович.

«Ми нікуди не поспішаємо. Але вже не хочеться бути сторонніми наглядачами як руйнується країна», - додав Янукович.

За словами Януковича, руйнівні процеси в нинішній коаліції «ідуть давно». «Де-факто коаліції давно вже немає, про це знають в суспільстві і в самій коаліції», - додав Янукович.

Янукович додав, що протягом діяльності уряду Тимошенко вона не реагувала на пропозиції опозиційного уряду. «На жаль, вони не використовують той потенціал, який є у опозиційного уряду», - поскаржився Янукович.

Останні новини 

Сьогодні стартує Євро-2008

07/06/2008 12:17 
 
Сьогодні в 19:00 стартує 13-й чемпіонат Європи з футболу 2008 р., який пройде з 7 по 29 червня в Швейцарії і Австрії.

Другий раз в історії організаторами чемпіонату виступають відразу дві країни - Австрія і Швейцарія. У 2000 р. чемпіонат Європи з футболу приймали Бельгія і Нідерланди.

Перший матч чемпіонату на стадіоні "Санкт-Якоб Парк" швейцарського м. Базель зіграють збірні Швейцарії і Чехії. У 21:45 буде зіграний і другий матч турніру: на стадіоні "Стад-де-Женев" в Женеві зустрінуться команди Португалії і Туреччини. Всі чотири названі команди виступають в групі "А".

Останні новини 

Київраду очолить Кличко?

07/06/2008 12:01 
 
Екс-кандидат на пост мера Києва Віталій Кличко не виключає, що може очолити Київраду.

"Ми ведемо переговори з усіма без винятку політичними силами, і якщо депутати довірять мені цей відповідальний пост - доведеться виправдати виявлену довіру", - відзначив Кличко.

При цьому фракція блоку Кличка в Київраді не збирається вести переговори з блоком Леоніда Черновецького, а сподівається на підтримку БЮТ та інших фракцій.

Останні новини 

У Грузії знову протестує опозиція

07/06/2008 11:58 
 
У Тбілісі проходять акція протесту опозиції, в даний час вона нечисленна. Акція проходить на заклик лідера блоку "Об'єднана опозиція" Льована Гачечиладзе, який разом з соратниками прагне заблокувати перше засідання парламенту нового скликання, призначене на ранок 7 червня.

Із закликом до населення країни вийти на мітинг Гачечиладзе звернувся в ефірі телекомпанії "Кавкасія". Він заявив, що ніякого насильства з боку опозиції не буде, але, за його словами, "ніхто не має права в умовах нелегітимності президента і парламенту продовжувати політичну діяльність Грузії".

Останні новини 

Турчинов заявляє, що рішення РНБО щодо Венко занрожує національній безпеці

07/06/2008 11:56 
 
Рішення РНБО, в якому дії Кабінету міністрів в конфлікті з компанією "Венко Прикерченська" названі "такими, що не відповідають інтересам України та створюють загрози національній безпеці України в економічній сфері", компрометує Україну. Про це заявив перший віце-прем’єр-міністр Олександр Турчинов.

"Некоректно посадовій особі коментувати та постфактум коригувати рішення РНБО. Та як громадянин можу сказати: ці рішення компрометують і тих, хто їх приймає, й, безумовно, нашу державу. Це - суб’єктивні рішення зацікавлених людей", - заявив Турчинов.

За його словами, за ухвалення такого рішення "одні голосували через страх, інші - через інтерес". "Це їхня мотивація. Тому що тема цинічного нехтування державними інтересами очевидна. Ну не може суб"єкт підприємництва зі статутним капіталом 12 тис. дол., якого не досить навіть для торгівлі газованою водою в київській ятці, претендувати на майже 13 тис. квадратних кілометрів Чорноморського шельфу! А в нас таку аферу називають "перспективними інвестиціями", - наголосив перший віце-прем’єр.

Останні новини 

Янукович заявляє, що він не допустить виходу Росії з Великого договору

07/06/2008 11:36 
 
Голова Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що ПР докладе всіх зусиль для недопущення денонсації РФ Великого договору.

"Я не хотів би, щоб це були емоції в таких питаннях, їх треба уникати… Що стосується денонсації таких угод, безумовно вона буде мати дуже тяжкі наслідки. Я категорично проти цього і ми будемо брати найактивнішу участь у тому, щоб цього не сталося", - сказав він.

Янукович також вважає, що "чутливі" питання у відносинах із РФ повинні вирішуватися на двосторонньому рівні, без змагань "хто кому зробить гірше".

Коментарі 

Україна може конфіскувати кораблі ЧФ, якщо їх вчасно не виведуть з Криму

07/06/2008 09:11  "УНІАН"
 
 
«За висновками експертів, для повного виведення флоту необхідно мінімум 10 років. Це означає, що Росія вже зараз має починати інтенсивний процес виведення своїх кораблів з Севастополя, а не збільшення їх кількості».

Політика 

Президент в запасе

07/06/2008 08:58  Александр Артемьев, "Газета.ru"
 
 
Одна из главных интриг президентской кампании в США – кого выберут кандидаты себе в пару вице-президентами. Ошибка с кандидатурой может оказаться фатальной для политической карьеры. Какую роль играют вице-президенты США в американской политике?


Цей день в історії 

Жириновському заборонено в’їзд до України

07/06/2008 00:01 
 
Цього дня російському політику Володимиру Жириновському за висловулювання, що принижують державну гідність України, було заборонено в’їзд на територію України.

Цей день в історії  
30 липня 2005 року

У Ківалова знайшли транзитний сервер

Цього дня в колишньому кабінеті екс-голови ЦВК Сергія Ківалова було знайдено комп’ютерний сервер, що міг виконувати роль транзитного під час підрахунку голосів на виборах 2004 року, а також документи ЦВК того ж періоду, пропечатані, але без підписів30 июля 2005

28.07.2008 // Якось Віктор Федорович сидів у своєму робочому кабінеті і з кимось розмовляв по телефону.

- Що значить – скасувати відпустку...

   

Останні новини  

30 липня 2008 року
13:59

Рада завтра відправить Луценка у відставку?

13:55

Тимошенко віддала Дубині 23 земельні ділянки

13:46

Адвокат Кернеса підозрює, що Луценко щось замислив

13:24

Бюджетний комітет сьогодні розгляне зміни до держбюджету

13:19

Леся Гонгадзе судитиметься з Черновецьким через пам'ятник

13:03

Повені з України перекинулись в Румунію та Молдову

12:29

У Литвина не хочуть, щоб українське громадянство роздавали "наліво і направо"

12:18

БЮТівець звинувачує Тимошенко у «бандитизмі»

12:12

Янукович продав "свою" дачу арабському шейху

11:55

Тимошенко зробить "горців" з українських військових

11:43

В НУ-НС заявляють, що Ющенко зробив більше ніж Тимошенко, тому й заслужив відпустку

11:13

Тимошенко скаржиться, що їй заважають "нормально працювати і жити" якісь чиновники

11:07

НУ-НС та ПР у повені звинувачують Тимошенко

11:00

Шустер пішов до Ахметова?

10:54

Кучма не може дочекать, поки всі підуть у небуття

10:42

Шуфрич натякає, що міністри Тимошенко обманюють населення

10:22

Сьогодні Тимошенко "роздаватиме" пільги

10:07

У Януковича відхрестилися від Медведчука

09:58

Президент Вірменії зізнався, що просив Ющенка

09:34

Міністри "не слухаютьчя" Тимошенко

09:11

"Велика вода" поступово відступає

29 липня 2008 року
17:55

Львівська облрада у стихії звинувачує Тимошенко

17:49

Брат Ющенка привіз в Київ виставку

17:45

Ющенко вже «підкинув» депутатам роботи

17:36

РНБО вважає, що Тимошенко невміє шукати аргументи для критики

17:24

Тимошенко хоче, щоб їй звітувались щогодини

17:12

Тимошенко змушує українських м’ясопереробників імпортувати «чужі недоїдки»

17:07

Ющенко нагородив орденами Володимира та Філарета

16:58

Тимошенко стверджує, що всі депутати прийдуть на її виклик







Загрузка...

 Архів  

«    Червень 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 

Головний редактор: Андрій Костенко
Ел.пошта редакції: rpolitics@gmail.com
© 2006-2007 RPL.NET.UA "Реальна політика" 
Передрук матерiалiв лише за умови (гіпер)посилання на www.rpl.net.ua