This version of the page http://fireon.org.ua/2007/10/14 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-29. The original page over time could change.
2007 October 14 | Блоґ FireON'a

“Не кажучи нікому”. Кліп

Спеціально до Покрови Сашко Положинський та Андрій Підлужний випустили відеокліп на їхню спільну пісню “Не кажучи нікому”. Як і сама пісня, кліп буде вільно розповсюджуватись, а Інтернет його творці вважають основною силою, з допомогою якої кліп досягне сердець глядачів.

Зйомки відбувались в напівзруйнованому Загорівському монастирі на Волині.На цьому місці, 8-11-го вересня 1943-го року, чота УПА під проводом Берези мала великий бій з німецькими окупантами та їхніми польськими прислужниками. Внаслідок бою близько тисячі нападників було вбито і поранено, українців загинуло близько тридцяти. Після того, як монастир було закидано бомбами з літаків та запалено, частина упівців з боєм вирвалася з оточення.

Приємного перегляду!

Завантажити з RapidShare

UPD

5 канал. Висока якість (Xvid, 60 MB, 720×544)

Вітаю з 65-річчям УПА

Вітаю читачів блоґу, а також весь український народ з 65-річчям заснування Української Повстанської Армії. Цього дня ми вшановуємо пам’ять загиблих, а також юажаємо наснаги молодому поколінню - гідним продовжувачам справи українських повстанців часів Другої світової, героїв Крут та сотень інших патріотів, що віддано служили своїй Батьківщині.

Слава Україні!