This version of the page http://fireon.org.ua/2007/04/08 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-29. The original page over time could change.
2007 April 08 | Блоґ FireON'a

Хакери оголошують війну Ірану

Як заявляє духовний лідер Ірану Аятола Алі Гаменеї, політика США на Близькому сході потерпіла поразку, а у випадку нападу Штатів на ісламську республіку, іранці дадуть рішучий відпір загарбникам. Типу, шо нам ті америкосики?

Але не здогадувалися ісламісти, що на них наступає ворог, набагато могутніший за будь-яку армію, ну принаймні не набагато слабший.

Війну Ірану оголосили не хто інші, як комп’ютерні ентузіасти-хакери, а точніше група “Hackers United against the Threat of Islam”, яка 4 квітня оголосила про початок інформаційної війни проти Ірану на підтримку політики Штатів. Хакери заявили, що частина робіт уже проведена, а саме створено мережу із заражених троянами комп’ютерів, а також були зламані мережеві маршрутизатори.

Російські ж крекери теж не сплять - їх спільнота вирішила підтримати дружню республіку. Вони заявили: “Ми не тільки не підтримаємо масову кампанію по зламу систем Ірану, але здійснимо акцію з метою встановлення патчів і підвищенню захищеності мережевих ресурсів цієї суверенної держави”.

Та не дивлячись на це, уже 6 квітня 2007 року хакери з США, Великобританії, Норвегії, Франції, Італії, Бразилії та Росії розпочали масовану атаку на іранську мережеву інфраструктуру.

Христос воскрес!

Вітаю всіх з сьогоднішнім святом, вибачте, що пізнувато, та все ж…

Протягом віків українці виробили власні особливі традиції святкуваняння цього свята, тому саме сьогодні відчуваєш відчуття гордості за те, що ти українець. Тому у першу чергу хотів би побажати нашим свіввітчизників, що проживають на чужині, старатися не забувати наші традиції, а зберігати їх та радіти з того, хто ми є.

І хоч день уже закінчується, хотів би побажати кожному, щоб він провів ці великодні вихідні в колі сім’ї, адже саме в єдності наша сила.