This version of the page http://fireon.org.ua/2007/02/03 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-29. The original page over time could change.
2007 February 03 | Блоґ FireON'a

Запрошую всіх взяти участь у проекті “PawOOk”

Сьогодні я запустив мій новий проект під назвою “PawOOk“. Що він собою являє? “PawOOk” в кількох словах - це колективний блоґ, де кожен, хто виявить бажання і напише мені на , зможе додавати в блоґ записи на улюблені теми. Для чого він створений? У першу чергу для поглиблення зв’язків між українськими блоґерами, обміну інформацією, а також формування ком’юніті.

На які ж теми можна буде писати? Як я вже сказав, на будь-які, що вас цікавлять - головне, щоб статті були цікавими як для пересічного читача, так і для члена “павучої родини”.

Приєднуйтесь!

Як не треба проводити презентації


Сьогодні зайшов на FEEDs.com.ua і мене так насмішила ця фотка, що я не можу, точніше не сама фотка, а її опис із Менеджмент блогу. Читайте самі:

Под надписью «Wow starts now» расселись руководители корпораций. Выражение их лиц и жесты резко контрастировали со словами над ними и теми фразами, которые были произнесены во время выступления. Кроме того, они заняли позы футболистов, защищающих самую чувствительную часть тела, во время выполнения соперником штрафного.

Интересно кто играет против и насколько будет сильным и точным удар по мячу? - вопрошают авторы блога.

Лінк на статтю