This version of the page http://www.tourism-carpathian.com.ua/ua/news/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-27. The original page over time could change.
Українсько-польський туристичний портал
 
  На головну  
   
 
Рада з туризму
  списки членів Ради
  статут Ради
  заявка на членство
  переваги членства у Раді
Карпатський регіон
  міста регіону
  клімат
  гори, хребти
  скелі
  флора та фауна
Культура регіону
  етнографія
  звичаї та обряди
  дерев'яні церкви
  печери
  Центр Європи
  озера
  водоспади
  ріки
  замки
  Долина нарцисів
  обсерваторія Піп-Іван
  зимова інфраструктура
  карпатський трамвай
  пішохідний туризм
  водний туризм
  велотуризм
  кінний туризм
  зелений туризм
  мінеральні води

 

 

НОВИНИ

В голос про проблеми та розвиток музеїв Прикарпаття

27 червня відбулося засідання робочої групи з реалізації проекту «Музейне коло Прикарпаття», що впроваджується за підтримки програми малих проектів Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

[детальніше]

 

Культурно-пізнавальний туризм в місто Івано-Франківськ

З другої половини червня 2008 року в обласному центрі Прикарпаття розпочинається новий культурологічний проект, що ініційований волонтером Корпусу Миру спільно із Асоціацією економічного розвитку Івано-Франківщини у співпраці із Регіональним туристично-інформаційним центром та Івано-Франківським художнім музеєм.

[детальніше]

 

Береги Дністра стали чистіші на декілька сотень кілограм сміття

Близько 50 осіб взяли участь у екологічній акції, що проходила на берегах Дністра.

21 червня активісти клубу мандрівників «Золоте Руно» разом з партнерами з Регіонального туристично-інформаційного центру, представниками обласної та районної рад, місцевої влади й центру краєзнавства і учнівської молоді провели прибирання дністровських берегів у районі с. Незвисько Городенківського району. До участі в акції долучилися і працівники ТзОВ «Фінансова компанія «ДЕКРА».

[детальніше]

 

Мандрівники Прикарпаття допоможуть розвитку Дністровського каньйону

З початку літа 2008-го року у Івано-Франківській області розпочинає діяти проект по залученню уваги місцевих громад до розвитку Дністровського каньйону.

[детальніше]

 

Діалог заради поступу

Проект «Діалог влади — бізнесу — громади для розвитку туризму Івано-Франківської області» розпочав утілювати в життя за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні Регіональний туристично-інформаційний центр (РТІЦ). Його мета — створити сприятливе середовище для реформування управління поступом туристичної галузі на місцевому рівні шляхом налагодження конструктивного міжсекторного діалогу в цій сфері. В рамках проекту заплановано передусім вивчити-оцінити діяльність органів влади й місцевого самоврядування з розвитку туризму, роль профільних об’єднань та громадських організацій в управлінні галуззю, яку з прийняттям сесією обласної ради у лютому 2007 року Стратегії розвитку та маркетингу туризму в регіоні визнано пріоритетним напрямком економічного розвою на Прикарпатті.

[детальніше]

 

В Івано-Франківській області з'явиться «Музейне коло Прикарпаття»

«Музейне коло Прикарпаття» — проект під такою назвою розпочинається в нашій області.
Основною метою проекту є формування сприятливого середовища для розвитку та популяризації музеїв Прикарпаття.

[детальніше]

 

На Івано-Франківщині перебуватимуть представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій з Республіки Молдова та Румунії

В рамках навчального візиту 15 квітня за сприяння Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської обласної державної адміністрації відбудеться міжнародна конференція «Органи влади та громадськість: взаємодія та перспективи». Під час конференції гості з Республіки Молдова та Румунії ознайомляться з практичним досвідом Івано-Франківщини у сфері залучення громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні, з діяльністю Івано-Франківської обласної ради та Івано-Франківської обласної державної адміністрації, їх управлінь та відділів.

[детальніше]

 

Ознайомчий тур на Яремчанщину для власниць приватних агроосель Долинщини та Рожнятівщини

22 квітня 2008 року відбудеться навчальний тур для власниць сільських садиб Рожнятівського та Долинського районів до приватних садиб на території Яремчанської міської ради.

[детальніше]

 

Запрошуємо власниць приватних садиб Рожнятівського району до участі в навчальному семінарі-тренінгу з питань сільського зеленого туризму

11 березня 2008 року в бібліотечному відділі Районного народного дому (площа Єдності) в селищі Рожнятів Івано-Франківської області буде проведено навчальний семінар-тренінг з питань сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Запрошуємо власниць приватних садиб Долинського району
до участі в навчальному семінарі-тренінгу
з питань сільського зеленого туризму

06 березня 2008 року у готельно-відпочинковому комплексі «Ведмідь» (с. Мислівка Долинський район) буде проведено навчальний семінар-тренінг з питань сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Долинський та Рожнятівський райони отримають новий поштовх у сільському зеленому туризмі

З початку 2008 року у 2-х прикарпатських районах, а саме на Долинщині та Рожнятівщині, Регіональний туристично-інформаційний центр за підтримки Українського жіночого фонду розпочав реалізацію проекту з підтримки жіночих ініціатив у галузі сільського зеленого туризму.

[детальніше]

 

Програма «Громадські зв’язки»

Тематика: Збереження лісів, національних парків та заповідників

Головною метою стажування за тематикою «Збереження лісів, національних парків та заповідників» є ознайомлення з роботою даного сектору в США. Учасники вивчать та порівняють державну політику щодо збереження флори та фауни в США, визначать найкращі способи поєднання економічного потенціалу лісових господарств та підтримки екологічного балансу.

[детальніше]

 


   
 

• Агентство регіонального розвитку "АРЕС", Сувалки

• Польська Туристична Організація

• Підляська Туристична Організація

• Сувальський туристичний портал

• Сувальська Агро-Туристична Палата

 
     
   
     
   
 

Третій фестиваль народного прикладного мистецтва «Карпатський вернісаж - 2007»

 
 

Заявка на участь

Спонсори фестивалю

Відгуки з першого фестивалю

Програма фестивалю

 

 
     
 

 

Цей портал створено за підтримки Польсько-Американсько-Української Ініціативи про Співпрацю (ПАУСІ), яка фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (АМР США) відповідно до Договору про співпрацю № 121-A-00-00-00822-00.

Погляди, викладені у цьому порталі авторами, є думками його авторів і не обов'язково співпадають з позиціями АМР США, Freedom House чи ПАУСІ.

 
хостинг від