This version of the page http://www.okeanelzy.com/ua/history (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-25. The original page over time could change.






www.okeanelzy.com





20 січня – національна премія «Ukrainian Rock Awards» відзначила ОЕ відразу чотирма преміями : Океан Ельзи вкотре названо «Кращою рок-групою України», а пісня "Веселі, брате, часи настали" отримала три відзнаки - "Краща пісня", "Кращий текст пісні" та "Краще відео" (низький уклін майстру - В.Придувалову)

28 лютого - український рок'н'рол дійшов до Польщі !!! - Океан Ельзи виступили з потужним концертом у Варшавській "Стодолі" !!

4 березня - прем'єра кліпу на першу пісню з нового альбому «Міра». Під керівництвом гуру режисерської роботи В.Придувалова, у кліпі передано атмосферу справжніх репетицій музикантів, дія відбувається безпосередньо у момент створення пісні. Жодної концепції ми не дотримувались. Просто вірили в те, що все буде добре!

Квітень – Oкеан Ельзи визнано Кращою рок-групою СНД-2007 за версією щорічної премії в галузі музики FUZZ-2007!!! За отримання премії сперечалися, без перебільшень, «монстри» року СНД!! Та “Океани” взяли “найважчу вагу” – стали переможцями в двох номінацях – «Краща рок-група року» та «Краща live-група року»!!! … А в той час, поки «краща група СНД» активно готується до релізу нового альбому та всеукраїнського туру на його підтримку, пісня "Все Буде Добре" з нового альбому займає перше місце у нацiональному радiочарті знаного й шанованого ресурсу "РадіоЦентр ФДР". Як показав час, пісня окупувала першу щаблину міцно й надовго – сингл лідирував в національних хіт-парадах понад 20 тижнів!!

25 квітня - день презентації нового альбому «МІРА»!!!! Вже в перші години релізу було продано 170 тис. примірників альбому - рекордна кількість для України!! Слідом за GLORIA (2005р.) "МІРА" стає платиновою!!!! Робота над альбомом тривала протягом року. За словами Святослава Вакарчука, хлопці в цьому альбомі нагадали собі і всім, що ОЕ - справжня рок-група. І абсолютно без міри робили те, що хотіли.

14 травня - розпочав свою роботу новий сайт, присвячений Всеукраїнському туру групи Океан Ельзи на підтримку альбому «МІРА» - www.OEtour.com.

18 травня - м. Вінниця. Кіноконцертний зал «Райдуга» заповнений вщент!!! Розпочався довгоочікуваний всеукраїнський концертний тур групи Океан Ельзи!!! Першою звучала «МІРА», за нею – «День у День», ... Дві години драйву й справжніх, щирих емоций об'єднали музкантів й глядачів, здавалося, в одну велику родину, в єдиний організм, який дихав в одному ритмі - Океану Ельзи.

22 травня - Палац спорту був заповнений вщент – на концерт Океанів зібралася рекордна кількість глядачів за всю історію концертів в Палаці Спорту - близько 15 тисяч. Музиканти презентували київським глядачам нову концертну програму. Від першої до останньої пісні зал співав разом з групою, однаково тепло зустрічаючи як добре відомі пісні з попередніх альбомів, так і нові. За враженнями очевидців зі стажем, такого концерту у своєму житті вони ще не бачили!

17 червня - відбулася прем'єра кліпу на, безперечно, найдрайвовішу пісню з нового альбому - "Зелені Очі". Відео було знято протягом одного спекотного літнього дня, мабуть, занадто спекотного...    За словами Святослава Вакарчука, на концертах, коли група виконує цю пісню, з’являється потужний заряд енергії як в самих музикантів, так і у слухачів, які вже добре знають “Зелені очі” й співають її разом з групою з першого концерту туру.

24 червня - у київському Палаці спорту відбувся фінальний концерт всеукраїнського туру групи «Океан Ельзи» - найгучніша музична подія весни 2007 року в Україні !!! Другий концерт у Києві став 25-м за рахунком (може, це містика, може збіг, але, як пам'ятаєте, реліз альбому «МІРА» відбувся саме 25 квітня). Лише два київські концерти зібрали близько 24 000 глядачів, що без перебільшень є гучним досягненням ОЕ - за всю історію України одна вітчизняна рок-група вже вдруге (після туру GLORIA) зібрала таку кількість людей в одному місці за такий короткий відтинок часу

26 червня - Вінниця, Львів, Київ, Запоріжжя, Дніпропетровськ, Полтава, Кривий Ріг, Донецьк, Луганськ, Маріуполь, Харків, Кременчук, Суми, Миколаїв, Одеса, Херсон, Кіровоград, Біла Церква, Черкаси, Хмельницький, Чернівці, Івано-Франківськ, Тернопіль, Рівне, Сімферополь, Севастополь!!....концертом в славному кримському місті завершився всеукраїнський тур групи Океан Ельзи на підтримку нового альбому "Міра". Загалом протягом місяця музиканти відвідали з масштабними концертами 27 міст України! Визначною ознакою туру «МІРА» стало те, що всі концерти відбувалися на великих майданчиках, серед яких переважали стадіони та Палаци спорту, завдяки чому концерти відвідало понад 120 тисяч шанувальників якісної музики, що стало вже черговим рекордом групи.

29 червня - день презентації альбому «MIPA» в Росії !!! Окрім 12 пісень російське видання "МІРИ" включило 2 відеокліпа - на пісню "Зелені Очі" та "Все Буде Добре".

27 липня - Океан Ельзи виступили на рок-сцені «Нової Хвилі» у Юрмалі. Вже традиційно так склалося, що в рамках фестивалю, після офіційної програми, на другій сцені Юрмали проводяться концерти за участі відомих груп та виконавців. ОЕ виступили на рок-сцені як special guest фестивалю. "Зажгли!" як то кажуть :)

24 вересня – стартував міжнародний тур групи «Океан Ельзи» «I`m going home» («Я їду додому»). Перший концерт туру відбувся в Афінах (Греція), в театрі «Лікавіттос», на сцені якого грали такі виконавці як Doors, Bob Dylan, Nick Cave, Radiohead тощо. Попереду – концерти у Сполучених Штатах, Канаді, Німеччині, Португалії …


12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Липень

2008

За допомогою календаря Ви можете обрати дати, що Вас цікавлять і побачити події, які вже пройшли, або заплановані.

Хочете про все дізнатися першим?

або
©2007 Okean ElzyПравова информаціяКоманда O.E.ПодякиНаші банериМапа сайту

test