This version of the page http://my.ukrweb.info/osx86_install (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-25. The original page over time could change.
p35 chipset + osx86 | my.ukrweb.info УКРВЕБ ІТ веблог

OSX86 - або давня мрія стає реальністю

Після покупки адаптера стало можливим проінсталювати MacOS x86 10.4.8 (знаю, що не остання версія, але на момент написання статті це була найновіша, яку зміг знайти в інтернеті) на свою машинку на основі Intel P35 чіпсета.

Для інсталяції я використав uphuck 10.4.8 Intel x86 install dvd v1.4 "вільну" версію.

Як відомо на сьогоднішній день нормальної підтримки ICH9 чіпсета та Marvell 8x61xx PATA контролера на ньому немає. В моєму випадку інсталяція стала можливою за рахунок наявності USB2ATA адаптера, на який я і повісив DVDRW + SATA HDD.

Повна інсталяція продовжувалась приблизно 20 хвилин. Порівнюючи суб'єктивно швидкість роботи цієї версії із давньою моєю інсталяцією цієї ж системи в емуляторі був приємно вражений саме швидкістю роботи та стабільністю...

Використовуючи онлайн форуми обновив ядро до самої останньої версії на сьогоднішній день.

Проблеми із LAN драйверами вирішились знову ж USB підключенням мого Terayon Tj715x, що дозволило спокійно підключитись до інтернету та оновити деяке програмне забезпечення та драйвери.

Загалом враження від системи дуже приємні. Швидкість роботи на достатньому для десктопної системи рівні. Не зважаючи на проблемну підтримку драйверів до "нерідних" Apple MacIntel систем можна вияснити для себе можливість інсталяції(не зовсім повну) з  цього сайту.

Остаточно перейду на MacOSX intel після нормального драйвера для ICH9 чіпсета.

Трошки пізніше викладу скріншоти та іншу необхідну інформацію для інсталяції та оновлення.

http://pci-ids.ucw.cz/iii/?i=8086:sub=1 http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=18642 http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=36520 ALC883

http://www.devworld.apple.com/documentation/Darwin/HardwareDrivers-date.... http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=36764

 

 

 

 

 

 

Оцінено (2 голосів)

10.4.10

Обновився до 10.4.10 версії...
буду ставити iWork, про що планую додаткову статтю наваяти

Andriy Podanenko

Nice

thanks for sharing this! W
Do you know if this fix works in a plain P5K (no SE)?

cheers

I don`t know

If pci id`s equal - works!
If no - send it to me and I`ll add it to kext 8)))

Andriy Podanenko

Додати новий коментар

Ця інформація зберігається приватно і не буде оприлюднена.
  • Кожен елемент тагу-заголовка буде модифіковано враховуючи id тег.
  • Кожне вкладення тегу "<!--tableofcontents-->" в тексті буде замінено списком в стилі mediawiki змісту статті. Приймаються параметри для заголовку, стилю списка, мінімального та максимального рівня вкладень: <!--tableofcontents list: ol; title: Table of Contents; minlevel: 1; maxlevel: 3;-->. Всі аргументи - опціональні і в прикладі показано значення за замовчуванням.
  • Рядки та параграфи відокремлюються автоматично.

Детальніше про опції форматування