This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=339 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  21.09.2007 20:47:34 Желдак
  Пропозиції
  Враховуючи постіне скорочення кількості електропотягів приміського сполучення, виглядає дивним курсування приміських електричок "так званого підвищеного комфорту". Пропоную негайно перетворити їх в звичайні електрички. Думаю, що переважна більшість пасажирів підтримує цю пропозицію. Крім того, не виникає жодних сумнівів в тому, що згадані потяги "підвищеного комфорту" програють в економічності звичайним електричкам! Хотілося б почути думку відповідальних осіб Укрзалізниці та дізнатися, коли Укразалізниця почне враховувати інтереси пасажирів, а не начальства, яке хоче "новацій" заради власного престижу.
  Відповідь: Для покращення обслуговування пасажирів в приміському сполученні та зменьшення часу знаходження пасажирів в дорозі було призначено електропоїзди підвищеного комфорту. Квитки на електропоїзд можна придбати в касах вокзалу, як в день відправлення так і за 10 діб.

  21.09.2007 20:26:59 Татьяна
  Інше
  Как правильно начислять отпускные в связи с повышениями заработной платы? Насколько я помню, раньше использовались поправочные коэффициенты, и сумма получаемых отпускных получалась выше ежемесячной зарплаты. Теперь же из-за повышения заработной платы, сумма отпускных выходит или наравне, или даже чуть-чуть ниже ежемесячной зарплаты. Правильно ли делает бухгалтер, взяв за расчет отпускных 12 месяцев?
  Відповідь: Відповідно до п.2 Порядку обчислення середньої заробітної плати, затвердженого постановою КМУ від 08.02.95 №100 із змінами та доповненнями, обчислення середньої зарплати для оплати часу щорічної відпустки, додаткових відпусток та інших відпусток провадиться з виплат за останні 12 календарних місяців роботи, що передують місяцю надання відпустки або виплати компенсації за невикористані відпустки. П.10 цього Порядку передбачено, що у випадках підвищення тарифних ставок і посадових окладів на госпрозрахункових підприємствах і в організаціях коригування заробітної плати та інших виплат провадиться з урахуванням їх фінансових можливостей або може прийматися рішення щодо зменшення коєфіцієнта коригування зарплати. Враховуючи те, що у галузі у 2007 році здійснюється щоквартальне підвищення зарплати та виходячи із фінансових можливостей прийнято рішення не застосовувати коєфіцієнт підвищення при визначенні середнього заробітку у всіх випадках його збереження.

  21.09.2007 19:39:21
  Інше
  Мені потрібен розклад руху поїздів по станції Верхівцево
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra&lng=uk

  21.09.2007 19:34:09 Игорь
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  16.09.07 по ст.Ясиноватая я приобрёл билет на 17.09.07 в поезд 611 вагон 6 место 9. от ст.Ясиноватая до ст.Днепропетровск. с меня взяли деньги за услугу которой я несобирался пользоваться,а именно за постель.Об этом я узнал уже в поезде от проводника.Это что,обязательная услуга?
  Відповідь: Уважаемый Игорь Анатольевич! Проверкой архивной базы АСКППУЗ работы билетных касс установлено, что проездной документ ИЮ №857364 на поезд №611 сообщения Дебальцево-Кривой Рог для проезда от станции Ясиноватая до станции Днепропетровск выдан Вам билетным кассиром вокзала станции Ясиноватая Ханюковой Г.В. С целью улучшения качества обслуживания пассажиров, упрощения расчетов за пользование комплектами постельного белья и предупреждения злоупотреблений со стороны проводников пассажирских вагонов в части реализации постельного белья с 06.03.07 г. системе АСКППУЗ установлено программное обеспечение, которое позволяет в билетных кассах оформлять услуги по предоставлению постельного белья в поезде с выбором возможности, т.е. по желанию пассажира отказаться от взыскания платы за данную услугу. Билетным кассиром Ханюковой Г.В. ошибочно при наборе в системе АСКППУЗ информации на оформление проездного документа не указано за ключом «Т» значение «П», которое означает отказ пассажира от услуги. Для получения безосновательно (без Вашего согласия) взысканных платежей за пользование комплектом постельного белья, Вам следует обраться в адрес службы пассажирского хозяйства Донецкой железной дороги с письменным заявлением. Сумма в размере 10,00 грн. будет возвращена почтовым переводом, на указанный Вами адрес из личных средств кассира. Со всеми билетными кассирами проведены дополнительные инструктажи по вопросам соблюдения технологической дисциплины в части оформления услуги за пользование комплектом постельного белья в поезде. Приносим извинения за доставленные неудобства при пользовании услугами железнодорожного транспорта.

  21.09.2007 18:50:02 Александр
  Інше
  Маршрути потягів які прямують з Сум до Таганрога?
  Відповідь: http://www.uz.gov.ua/?m=services.transppl.ScheduleOra&lng=uk

  21.09.2007 17:31:36 Анна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  В случае утери вещей в поезде, предусмотрена ли какая-либо процедура по их хранению? Спасибо!
  Відповідь: Згідно з розділом 17 Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом : У всіх випадках виявлення в поїздах, на станціях (вокзалах) або в смузі відводу залізниці забутих чи загублених речей складається акт з детальним описом загального вигляду знайдених речей та обставин їх виявлення. Акт складається за участю особи, що виявила речі: у поїзді – начальником поїзда в присутності провідника вагона, на станції – начальником станції (вокзалу). Копія акта видається особі, що виявила речі. Речі, забуті і виявлені на станції або у поїзді, який прибув до кінцевого пункту, або на прилеглому до станції перегоні, передають начальнику цієї станції, який записує їх до облікової книги. На речі прикріплюють ярлик із зазначенням станції та порядкового номера, за яким предмет записаний у книзі. На такі речі, як вузол, мішок, чемодан та інші, накладаються пломби або печатки. Перед накладенням пломби речі розкривають у присутності представника міліції, про що складається окремий акт з описом речей. Копія опису видається особі, яка знайшла речі. Речі, залишені у поїздах на шляху прямування, передаються начальником поїзда разом з актом під розписку начальнику станції кінцевого пункту прямування цього поїзда. Особа, яка звертається з проханням щодо видачі знайдених речей, повинна довести своє право на них, указавши письмово точні прикмети речей та їх уміст, або подати ключі до замків, які замикають речі (з пересвідченням у тому, що це дійсно ключі від цих замків). Якщо речі зберігаються на станції, де вони були знайдені або здані, то їх негайно видають власнику за розпорядженням начальника станції або вокзалу після перевірки документів, що підтверджують особу. Якщо речі відправлені на реалізацію, то заява про їх видачу передається в Управління залізниці. Забуті і знайдені речі реалізуються згідно із законодавством України. Якщо пасажир вийде з вагона на шляху прямування поїзда і сам виявить, що ним у вагоні забуті речі, то він повинен звернутися до начальника станції (вокзалу), де він вийшов. Начальник станції (вокзалу) за письмовою заявою пасажира негайно подає службову телеграму начальнику поїзда або начальнику станції на шляху прямування поїзда, де є можливість зняти речі черговим по вокзалу. У телеграмі вказуються номер вагона і місце, які займав пасажир, опис забутих речей і вимога про перевезення їх до станції, зазначеної власником чи інша вимога. При одержанні речей власник повинен сплатити залізниці належні платежі (за зберігання, упакування, перевезення за тарифом багажу, якщо це мало місце), а також видати розписку довільної форми про одержання речей з зазначенням в ній свого постійного місця проживання, серії та номера паспорта або іншого документа, що посвідчує особу.

  21.09.2007 15:25:11 Віктор
  Зміни графіка руху
  Чи зміниться розклад руху приміських поїздів на дільниці Полтава-Харків у зв"язку з її електрифікацією? Якщо зміниться, то як саме, зокрема по ст. Огульці?
  Відповідь: Шановний Вікторе Михайловичу! З метою покращання якості обслуговування пасажирів та у зв'язку із закінченням робіт по електрифікації дільниці Харків-Огульці, починаючи з 28.09.2007 продовжений маршрут курсування 6 електропоїздів у напрямку Харків-Люботин до станції Огульці. Про всі інші зміни розкладу руху пасажири будуть своєчасно інформовані у подальшому.

  21.09.2007 14:25:47 Александр
  Інше
  Скажите пожалуйста, могу ли я передать проводником автомобильные стекла?
  Відповідь: Шановний Олександр! Передати автомобільне скло провідником не можливо, але при наявності багажного вагону, Ви можете оформити як вантажобагаж.

  21.09.2007 10:59:51 Сергей
  Інше
  Здравствуйте! Ежедневно я езжу машиной на работу в г. Горловка, на горловский молокозавод. Перед нашим предприятием, улицу Никитовскую пересекает железнодорожное полотно. Никаких указаний об этом нет, нет шлагбаума, нет дорожных знаков. Вдоль полотна растет высокий кустарник и с дороги это полотно просматривается плохо. Я думал, что это заброшенная дорога и поезда по не не двигаются. Однако, на днях чуть было не столкнулся с тепловозом, с трудом успел проскочить. Увидеть приближающийся по ж/д дороге транспорт можно только тогда, когда передние колеса автомобиля приближаются на 1 м к рельсам. Разве это правильно?
  Відповідь: Уважаемый Сергей Александрович! На Ваше обращение по вопросу наличия плохой видимости на железнодорожном переезде, расположенном по ул. Никитовская ст. Горловка, сообщаем, что выше указанный железнодорожный переезд Донецкой железной дорогой не обслуживается, так как не числится на балансе дорог и находится на территории предприятия Артемпогрузтранс.

  21.09.2007 10:30:11 Ярова
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Я забронювала квитки для подруги з Москви на 27 вересня,на її прізвище,забрати повинна 22-го,а подруга буде в Киеві проїздом лише 26-го,що тепер робити,адже в мене немає її паспорта,а на мій мабуть не дадуть,а людині потрібно 28 бути в Москві,раптом не буде білетів,ситуація не на користь пассажира.
  Відповідь: Оформлення проїздних документів здійснюється при наявності документа, який посвідчує особу або його копії
1... 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 ...616