This version of the page http://www.nokia.ua/A4641026?newsid=-11851 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
WWF і IUCN запускають нову інтернет-спільноту «зелених» для молоді за підтримки Nokia
Березня 04, 2008


Дві найкрупніші організації з охорони довкілля – WWF і IUCN – за підтримки Nokia запускають сайт connect2earth.org, де молоді люди зможуть обмінюватися думками стосовно питань екології.



Сьогодні було запущено нову інтернет-спільноту, де молоді люди зможуть ділитися інформацією з питань екології, вивантажуючи відео і фотографії, а також залишаючи свої коментарі до них.

Крім того, на сайті www.connect2earth.org користувачі зможуть залишати коментарі до записів інших користувачів і обговорювати інші важливі для них теми, ділитися цікавими ідеями і рішеннями, взятими зі своїх власних спільнот. Кожного місяця користувачі зможуть обирати голосуванням переможця, який отримає в подарунок мобільний телефон Nokia.

Головний переможець, відібраний комісією з відомих фахівців з охорони природи, отримає можливість брати участь у Всесвітньому конгресі з питань навколишнього середовища (IUCN World Concervation Congress) в жовтні цього року в Барселоні, та поділитися своїми ідеями з лідерами в області політики, екології та бізнесу з різних країн світу.

Мобільний телефон стає все більш популярним пристроєм для виходу в інтернет і роботи в онлайн-спільнотах, тому сайт connect2earth функціонує з урахуванням потреб людей, які користуються мобільним телефоном для зйомки коротких відеороликів, фотографій і додавання коментарів.

Генеральний директор IUCN Джулія Мартон-Лефевр (Julia Marton-Lefevre) заявила: «Ми живемо на дивовижній планеті, і ми повинні її захищати. Ми хочемо привернути молодих людей до участі в рішенні питань охорони навколишнього середовища і вживанні пов'язаних з цим заходів. Сайт connect2earth надасть їм можливість реального впливу на тих, хто приймає рішення».

Джеймс Ліп (James Leape), Генеральний директор WWF International, сказав: «Сайт сonnect2earth – насправді глобальний простір, де в онлайн-режимі молоді люди зможуть познайомитися, поділитися своїми думками і висловити свої тривоги та надії, пов'язані з проблемами навколишнього середовища, а також виграти призи. Участь у цій спільноті дасть їм можливість розповісти всьому світу, чому їх турбують проблеми екології і чому природу потрібно захищати».

Кірсі Сормунен (Kirsi Sormunen), Віце-президент Nokia з питань екології, сказав: «Молодь все гостріше відчуває необхідність в охороні довколишньої природи, тому що від цього залежить її майбутнє. Ми вирішили підтримати ініціативу WWF і IUCN зі створення ресурсу, який би дозволив молодим людям висловлювати свою думку і ділитися ідеями з однодумцями всього світу абсолютно новим способом».

Сайт розрахований на користувачів у віці від 13 до 35 років. Зайдіть на сайт www.connect2earth.org з персонального комп'ютера або мобільного телефону та починайте змінювати світ прямо зараз!

ПРО IUCN (Всесвітня спільнота охорони природи)
Всесвітня спільнота охорони природи (IUCN) – найстарша та найбільша глобальна природоохоронна організація світу. IUCN – демократична спільнота понад 1000 державних і громадських організацій. У його роботі беруть участь понад 10 000 учених-волонтерів в більш ніж 150 країнах світу. Роботу IUCN підтримують понад 1100 фахівців в 62 країнах і сотні партнерів з числа державних, неурядових і приватних організацій по всьому світу.

IUCN допомагає виробити практичні вирішення найгостріших проблем, пов'язаних з охороною природи і прогресом, за допомогою підтримки наукових досліджень, управління проектами на місцях в самих різних куточках світу, а також залучення державних органів, громадських організацій, ООН, міжнародних конвенцій і компаній для співробітництва з розробки стратегії та законів в області охорони природи і запровадження їх в життя.
www.iucn.org  

ПРО WWF
WWF – це всесвітня природоохоронна організація, одна з найбільших і найбільш шанованих незалежних природоохоронних організацій на планеті. WWF має активну мережу більш ніж в 100 країнах, в яку входить майже 5 мільйонів чоловік.

Місія WWF орієнтована на те, щоб зупинити руйнування навколишнього середовища і забезпечити наступним поколінням майбутнє в гармонії з природою. Для цього необхідно зберегти біологічну різноманітність, гарантувати постійне використання поновлюваних природних ресурсів і сприяти зниженню рівня забруднення і руйнівного споживання.
www.panda.org

Про Nokia
Nokia — світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила конвергенції й зростання мобільної індустрії і Інтернет. Nokia виробляє широкий спектр мобільних пристроїв, що забезпечують людям нові спроможності в сфері музики, навігації, відео, телебачення, роботи з зображеннями, ігор і бізнес-мобільності. Nokia також постачає обладнання, рішення й послуги для мереж стільникового зв'язку.
www.nokia.ru



Контактна інформація:

Nokia
Вікторія Єрьоміна
– менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
тел.: (495) 795-05-00, 795-05-09 (факс)
Тетяна Оберемова – спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia Євразія (Росія, Україна, Південь СНД, Туреччина)
тел.: (495) 795-05-00, 795-05-09 (факс)
nokiarussia@nokia.com  
www.nokia.ru  

Інформаційна підтримка
Агенція SPN Ogilvy Public Relations

тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com
Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com  
Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com