This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-11011 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia 5700 XpressMusic: новий поворот у мобільній музиці
Березня 29, 2007




Новий смартфон з підтримкою 3G дозволяє завантажувати і відтворювати композиції з розмаїття музичних Інтернет-магазинів

Корпорація Nokia представляє Nokia 5700 XpressMusic - 3G-смартфон, створений спеціально для роботи з музикою. Nokia 5700 XpressMusic відрізняється концептуальним дизайном з поворотним механізмом, котрий дозволяє перемикатись між чотирма режимами - музичним програвачем, 2-мегапіксельною камерою, відеовикликами і смартфоном. Nokia 5700 XpressMusic поєднує в собі переваги орієнтованого на музику багатофункціонального пристрою і можливість високошвидкісної передачі даних у 3G мережах. Пристрій надійде у продаж у другому кварталі 2007 року.

Як очевидно з назви новинки, Nokia 5700 XpressMusic, оснащений спеціальним вбудованим аудіочіпом, представляє собою мобільний пристрій з особливим акцентом на музичні можливості. Nokia 5700 XpressMusic вміщує до 1500 композицій на карті пам'яті microSD об'ємом 2 Гбайт, яких вистачить до 86 годин програвання. Крім того, в цій моделі передбачені вбудовані стереодинаміки, які дозволяють слухати музику разом з друзями і перетворюють Nokia 5700 XpressMusic в музичний програвач для цілої компанії. Оптимізований музичний програвач підтримує візуальне оформлення альбому, а також оснащений 5-смуговим еквалайзером та візуалізацією звуку.

Завантажувати пісні в Nokia 5700 XpressMusic швидко і легко завдяки широкому спектру підтримуваних форматів, в які входять WMA, MP3, eAAC+ та MP4. Також у розпорядженні користувачів величезний вибір музичних Інтернет-магазинів, де можна придбати треки, використовуючи Windows Media Player Digital Rights management (WMDRM). Крім того, Nokia 5700 XpressMusic дозволяє насолоджуватись музикою через стереонавушники Bluetooth, наприклад, Nokia BH-501, або через будь-які інші навушники користувача, що підключаються через адаптер стандартного 3,5-мм роз'єму.

Можливості 3G і відео

Nokia 5700 XpressMusic - це більше, ніж музичний пристрій. Модель оснащена кольоровим дисплеєм, що відображає до 16 мільйонів кольорів і оптимально підходить для відтворення відео. Завдяки високошвидкісному 3G-підключенню робота в Інтернет, завантаження і потокова передача мультимедійного контенту за допомогою Nokia 5700 XpressMusic відбуваються значно легше та швидше. Функція відеовикликів і вбудована 2-мегапіксельна камера дозволяють з легкістю ділитись з друзями та родиною кращими митями життя.

Nokia 5700 XpressMusic працює на базі платформи S60, яка дозволяє користувачу персоналізувати телефон за допомогою додаткових додатків, включаючи розваги, ігри, навігацію та багато іншого. Існують тисячі як корисних у роботі, так і розважальних застосувань, що розширюють функціональність пристрою, чи то словники, навігаційні сервіси, застосування для роботи з підкастами та ін. Пристрої на базі S60 дозволяють працювати з декількома застосуваннями одночасно, наприклад, здійснювати Інтернет-пошук і слухати улюблену музику. Nokia 5700 XpressMusic можна налаштувати відповідно до власного стилю, підібравши найбільш відповідні саме вам заставки, сигнали відеовиклику та інші елементи оформлення.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com