This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-10972 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Підкасти на ходу за допомогою Nokia N91
Червня 21, 2006




Програма Nokia для роботи з підкастами дає змогу знаходити та завантажувати підкасти на ваш мобільний пристрій.

Сьогодні корпорація Nokia оголосила про випуск бета-версії програми Nokia для роботи з підкастами Nokia Podcasting Application, за допомогою яких можна легко знаходити та завантажувати необхідний контент буквально на ходу. Програма, яка встановлюється на Nokia N91 та інші пристрої Nokia на платформі S60 3rd Edition, дає змогу знаходити та завантажувати підтримувані аудіо- та відеопідкасти безпосередньо на ваш мультимедійний комп'ютер Nokia Nseries. Безкоштовну програму можна завантажити за адресою www.nokia.com/podcasting.

«Підкасти - комунікаційне середовище, що активно розвивається, середовище, до якого щодня одержує доступ все більше людей, котрі створюють власні підкасти. Наприклад, велика кількість агенцій новин вже пропонують підкасти найрізноманітнішої тематики, - говорить Томмі Мустонен (Tommi Mustonen), директор Nokia Multimedia. - Ми здійснюємо підтримку підкастів шляхом створення спеціальних програм для мобільних пристроїв, які дають змогу легко знаходити необхідні підкасти, завантажувати їх через стільникову мережу та підписуватись на автоматичне оновлення».

Програма Nokia для роботи з підкастами дозволяє здійснювати попередній перегляд підкаст і прослуховування при завантажуванні композиції, одночасно завантажувати кілька підкастів та користуватися іншими функціями у фоновому режимі. Також ви можете персоналізувати програму за рахунок нових підкастів і каталогів, проводити обмін та імпорт файлів OMPL, інтерактивну взаємодію через мобільне підключення до Інтернету для завантаження коментарів до підкастінгових блогів або Інтернет-сайтів. Підкасти, які було завантажено з ПК, також можна перенести на мобільний пристрій.

«Якість звуку є одним з вирішальних моментів, що забезпечують задоволення від роботи з підкастами, тому потужний мультимедійний комп'ютер, на кшталт Nokia N91, стане чудовим вибором, що дасть вам змогу в повній мірі насолодитись підкастінгом, - зазначає Мустонен. - Оскільки ви можете підписуватись на підкасти безпосередньо з Nokia N91, необхідність сідати за ПК відпадає сама собою. Перед вам відкривається широкий доступ до розмаїтого контенту прямо з апарату, що вміщується на долоні вашої руки».

Мультимедійний комп'ютер Nokia N91 має жорсткий диск обсягом 4 Гб, 3,5-мм розняття для стереонавушників, функцію синхронізації з програвачем Windows Media Player, окремі клавіші для програвання музики та підтримку підключення до бездротової мережі WLAN. Насолоджуватися улюбленою музичною колекцією стало значно простіше, оскільки N91 підтримує чимало форматів музичних файлів.



Про Nokіa Nserіes

Модельний ряд високопродуктивних мультимедійних пристроїв Nokіa Nserіes надає мобільні мультим едійні можливості, що не мають аналогів, завдяки успішному поєднанню новітніх технологій, стильно го дизайну і простоти використання. Власники телефонів серії Nokіa Nserіes зможуть різноманітити своє дозвілля, отримати доступ до інформації, робити фотознімки і відеозаписи де завгодно і коли завгодно.

Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com