This version of the page http://www.nokia.ua/A4641024?newsid=-10948 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Дивитись статтю в архиві - Архів - Прес-релізи - Преса - Про Nokia
Nokia 6125 – компактний телефон із відмінною продуктивністю у стильному розкладному корпусі
Січня 16, 2006




Корпорація Nokia збагатила сьогодні свій асортимент надзвичайно популярних мобільних телефонів середнього класу стильним розкладним телефоном Nokia 6125. Витончений та компактний телефон Nokia 6125 - надзвичайно продуктивний та наділений цілим набором привабливих функцій, зокрема, 1,3-мегапіксельною камерою, бездротовою технологією Bluetooth, цифровим музичним плеєром, - і все це у розкладному корпусі сучасного дизайну. Чотирьохдіапазонний телефон Nokia 6125 (GSM 850/900/1800/1900) надійде у продаж приблизно у другому кварталі 2006 року за ціною 230 євро, не враховуючи податки.

«Нова модель Nokia 6125 вдало поєднала відмінну функціональність із компактним дизайном, що є головною вимогою для прихильників «класичних» мобільних телефонів. Із таким серйозним набором функцій телефон Nokia 6125 є ідеальним інструментом, який допомагає користувачам як у роботі, так і в особистому житті - і це прекрасне доповнення до нашої надзвичайно популярної серії моделей середнього класу», - повідомив Ейг Сноргаард (Aage Snorgaard), старший віце-президент Nokia Mobile Phones.

Завдяки поєднанню необхідних функцій, надзвичайній зручності в користуванні та ергономічній клавіатурі, Nokia 6125 - це повністю збалансована модель. Поєднання сріблястого та чорного кольорів підкреслено витонченим оздобленням та двома яскравими кольоровими дисплеями. А завдяки 1,3-мегапіксельній камері з 8-кратним цифровим збільшенням, функцією запису відео та окремою кнопкою старту, Nokia 6125 ідеально підходить для миттєвої зйомки.

Більше того, завдяки підтримці різноманітних інтерфейсів, Nokia 6125 забезпечує простий та швидкий обмін інформацією з іншими пристроями - за допомогою бездротової технології Bluetooth, інфрачервоного порту чи кабеля USB. Величезна кількість засобів роботи із повідомленнями, зокрема MMS, сервіс "Миттєві повідомлення", портативний радіопередавач Push-to-Talk та система аудіоповідомлень Nokia Xpress допоможуть Вам завжди бути на зв'язку. Також у Nokia 6125 є вбудований програвач файлів Macromedia Flash, за допомогою якого Ви зможете насолоджуватися яскравими Flash-роликами просто на мобільному телефоні. У будь-який момент Ви зможете скористатися мобільною електронною поштою, адже в Nokia 6125 є вбудований "Клієнт електронної пошти" із підтримкою приєднання файлів. Чотирьохдіапазонний телефон Nokia 6125 працює у мережах GSM 850/900/1800/1900, а завдяки підтримці режиму "У літаку" цей новий класичний телефон є просто ідеальним супутником для кожного мадрівника.

Щоб додати трішки різноманітності класичному стилю, у Nokia 6125 є вбудований цифровий музичний плеєр, що підтримує ряд цифрових аудіоформатів, зокрема MP3, AAC та інші. Досягнути найкращих вражень від прослуховування музики на Nokia 6125 Вам допоможе підтримка стереозвуку під час приєднання за допомогою Bluetooth, стерео-FM-радіоприймач, клієнт Visual Radio та можливість програвати відеокліпи у якості сигналу виклику. Музичні файли, зображення та відеоролики дуже зручно зберігати на картці пам'яті формату microSD із функцією "гарячої" заміни.



Про Nokіa

Nokia - світовий лідер в області мобільних комунікацій, рушійна сила й опора всієї мобільної індустрії. Nokіa забезпечує зв'язок між людьми і передачу необхідної інформації за допомогою простих у використанні та інноваційних продуктів, таких як мобільні телефони, а також рішень для роботи із зображеннями, іграми, мультимедіа для оп ераторів мобільних мереж і організацій. Nokіa надає устаткування, рішення та послуги мережевим оп ераторам і корпораціям.

Контактна інформація

Вікторія Єрьоміна,
менеджер зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Тетяна Оберемова,
спеціаліст зі зв'язків з громадськістю корпорації Nokia в країнах СНД
тел.: (495) 795-05-00
nokiarussia@nokia.com
www.nokia.ru

Інформаційна підтримка

Агентство SPN Ogilvy Public Relations
тел.: (044) 581-09-90
www.spnogilvy.com

Ілона Попенко
i.popenko@spnogilvy.com

Катерина Нікішина
k.nikishina@spnogilvy.com