This version of the page http://www.nokia.ua/A4640176 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-24. The original page over time could change.
Nokia Україна - Робота з повідомленнями і налаштування браузера - Питання та відповіді - Підтримка та ПЗ
 

Питання та відповіді

Загальні теми

Оберіть тему:

Робота з повідомленнями і налаштування браузера


  1. Як надсилати та отримувати мультимедійні повідомлення (MMS)?
  2. Мій телефон не надсилає або не приймає текстові повідомлення (SMS)
  3. Де отримати налаштування для роботи з браузером (WAP, GPRS) та MMS?

1. Як надсилати та отримувати мультимедійні повідомлення (MMS)?


Мультимедійне повідомлення (MMS) — це повідомлення, в якому містяться зображення чи відеофайл з текстом та аудіофайлом.

Щоб надсилати мультимедійні повідомлення, функції MMS повинні підтримуватися:

  • вашою моделлю телефону — уточніть підтримку MMS у посібнику користувача, що йде разом з вашою моделлю.
  • налаштуваннями вашого телефону — ви можете безкоштовно замовити налаштування MMS у нашій Службі налаштувань.
  • вашим контрактом на обслуговування — зв'яжіться зі своїм оператором або постачальником телекомунікаційних послуг, щоб дізнатися, чи активовані мультимедійні повідомлення і чи підтримується роумінг, коли ви знаходитеся поза зоною дії вашої домашньої мережі.

Якщо усе гаразд, ви можете створювати і віддправляти мультимедійні повідомлення з розділу меню вашого телефону, що називається Messaging (Повідомлення). Інструкції для конкретних моделей по створенню і відсиланню мультимедійних повідомлень ви можете знайти у посібнику користувача до вашої моделі телефону.

Якщо мультимедійне повідомлення відправлене вам, а ваш телефон не підтримує функції MMS, ваш оператор або постачальник телекомунікаційних послуг може відправити вам посилання на сайт, де можна переглянути повідомлення на сумісному комп'ютері.

^ Нагору

2. Мій телефон не надсилає або не приймає текстові повідомлення (SMS)


Робота з текстовими повідомленнями через SMS повинна підтримуватися вашою моделлю телефону і умовами вашого контракту з оператором чи постачальником телекомунікаційних послуг.

  • Уточніть, чи підтримує ваша модель телефону іункції SMS або роботу з текстовими повідомленнями. Інформацію з даного питання ви знайдете у посібнику користувача до вашої моделі телефону.
  • Зв'яжіться зі своїм оператором чи постачальником телекомунікаційних послуг, щоб з'ясувати: a) чи включені текстові повідомлення в умови вашого договору на обслуговування і б) чи підтримується роумінг, коли ви знаходитеся поза зоною дії вашої домашньої мережі.

Якщо ви досі не можете відправляти чи отримувати повідомлення, віднесіть свій телефон до авторизованого сервісного центру Nokia на діагностику.

^ Нагору

3. Де отримати налаштування для роботи з браузером (WAP, GPRS) та MMS?


Ви можете безкоштовно замовити ці налаштування в Службі налаштувань Nokia.

Зверніть увагу, що налаштування відправляються на ваш телефон у вигляді текстового повідомлення і для установки вам може знадобитись PIN-код налаштувань. Код і повідомлення будуть відправлені на останньому етапі роботи з замовленням.

Якщо ви потребуєте додаткової допомоги у роботі з налаштуваннями, зв'яжіться із вашим оператором або постачальником телекомунікаційних послуг.