This version of the page http://presscenter.ukrinform.com/acred.php?event_id=2221 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-23. The original page over time could change.
Акредитація
    Послуги
  Контакти
  Представництва
  Діловий клуб
  Партнери
  Про нас
 

       В Україні 24-27 липня пройдуть державні заходи з відзначення 1020-річчя Хрещення Київської Русі.               До кінця 2008 року в Україні планується запровадити продаж залізничних квитків через Інтернет - Й.Вінський.               На Кіровоградщині завершили збирання озимого ячменю.               Нинішній урожай ранніх зернових на Миколаївщині вже втричі перевищує минулорічні показники.               Хлібороби Одеської області подолали трьохмільйонний рубіж з намолоту зерна нового врожаю.               У розпал літнього курортного сезону якість морської води на всіх пляжах Одеси відповідає нормативним вимогам.               Арештовано колишнього лідера боснійських сербів Радована Караджича.               Українські моряки, визволені з піратського полону, повернулися на батьківщину.               На сьогодні у ПГС України уперше закачано 8 млрд кубометрів газу, що належать НАК "Нафтогаз України" - Юлія Тимошенко.               Міноборони пропонує не скорочувати осінній призов на строкову службу до Збройних сил України.       


 
1 липня 2008 15:00 Прес-Конференція
ВІДМІНЯЄТЬСЯ! За результатами участі у засіданні Стратегічної ради Європейського Союзу Футбольних асоціацій (УЄФА), яке пройшло у Відні і стосувалося питань підготовки України та Польщі до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу Євро-2012


Для того, щоб акредитуватися на запланований захід, заповніть, будь-ласка, наступну форму:

Ваше ім'я* : 
Прізвище* : 
По батькові* : 
Організація* : 
Вид діяльності* : 
Контактний телефон* : 
Факс : 
E-mail : 
Подія : 
Введіть число на малюнку:*  

Календар подій
VIP-галерея
Дискусія-форум New
Корисні посилання
Конкурси
Перевод / Translate on-line
Новини
Фотосервіс
Аудіо-служба
Країни світу
Ділова Україна
Єдина Україна
Новини ПАНІА
Запит: 
 шукати


© 2005-2006, Укрінформ. Всі права застережено. У разі використання матеріалів посилання на Укрінформ обов'язкове.

Адреса Укрінформу: вул. Б.Хмельницького, 8/16 (ст. м. "Театральна").
Контактні телефони: +38 (044) 279-22-42, 244-90-47.
Факс: +38 (044) 244-90-13
E- mail: conferen@ukrinform.com

Вхід за службовими посвідченнями або картками НСЖУ.

Розробка сайту Sparkle Design Studio