про нас
видання
новини
оголошення
 
 
Новини

Адреса та телефони
Відділ реклами КП "Дім, сад, город" змінив адресу та телефони
Детальнiше 01.01.2008 

З 1 січня 2008 року значні знижки на вартість рекламних послуг на сторінках видань редакції "Дім, сад, город"!

Детальнiше 01.01.2008 


Тепер видання Редакції "Дім, сад, город" можна придбати на книжковому ринку Петрівка, ряд 100, місце 3
Детальнiше 05.02.2008 

Журнал «Календар садівника і городника»
Відтепер журнал «Календар садівника і городника» виходитиме щомісяця в оновленому форматі.
Детальнiше 03.04.2008 

Шановні передплатники і читачі журналу
Шановні передплатники і читачі журналу “Календар садівника і городника”!
Детальнiше 06.06.2008 

Дім, сад, город
Місячний виробничо-практичний журнал “Дім, сад, город” – найпопулярніше в Україні народне видання для всіх, чиє життя та праця пов’язані із землею. Журнал має три постійних головних розділи “Щедра грядка”, “Ходімте в сад” і “Домашня ферма”, які друкуються на 32 повнокольорових сторінках, а також безкоштовну вкладку (журнал у журналі) “Господар” (чорно-білий друк) на 16 сторінках.


про журнал передплата архів

Будьмо здорові

"Будьмо здорові" - журнал для кожної родини. "Будьмо здорові" - це жіноча врода, врода й сила чоловіча. На сторінках цього видання прочитаєте: як не втратити, зберегти й поліпшити своє здоров’я, як вибрати друга для дружби і кохану людину на все життя.

 Поради вам дадуть відомі медики офіційної медицини України, народні цілителі, натуропати, травознаї. Психологи підкажуть, як вибрати вірного друга в дружини й друга для життя, що споживати, аби завжди мати енергію для улюбленої праці й творчості, як вести себе так, щоби якомога менше робити помилок у житті.

"Будьмо здорові" друкує поради, як запобігти будь-яким хворобам людини. Хто читає наш журнал, той навчається науці бути завше здоровим і стає для життя мудріший, а також сповнюється бажанням жити з почуттям певності та розуміння чекає на свій завтрашній щасливий день!



про журнал передплата архів

Виноград. Вино
Двомісячний науково-популярний журнал, заснований у 1997 році, як додаток до журналу "Дім, сад, город . За цей час навколо нього сформу¬вався колектив авторитетних авторів, що роблять цей часопис справжньою скарбницею знань. На сторінках журналу друкують свої статті провідні виноградарі і винороби України. До вашої уваги інформація про наукові дослідження та винаходи, нові сорти винограду, конкурси, виставки, фестивалі, ювілеї. Виноградарі-аматори діляться своїми здобутками під рубриками "Домашній виноградник , "З власного досвіду", "Вино з власного підвалу.
Щороку в редакції журналу "Виноград. Вино" виходять у світ досить великими тиражами спеціалізовані випуски і брошури з виноградарства та виноробства, які вже завоювали популярність серед читачів.


про журнал передплата архів

Квіти України
Якщо ви любите красу, то журнал “Квіти України – для вас! “Квіти України” – найкращий всеукраїнський, повнокольоровий двомісячник. На сторінках нашого журналу ви знайдете поради до часу, інформацію про найрізноманітніші квіти, агротехніку, вирощування у відкритому та закритому ґрунті, новинки вітчизняної і зарубіжної селекції, фоторепортажі з виставок квітів і конкурсів флористів, відповіді фахівців на листи читачів, поради ландшафтних архітекторів. Постійні рубрики, які полюбилися нашим читачам, розкажуть про сади і парки, кімнатні рослини, ботанічні сади світу, сукулентні та водяні рослини, як прикрасити і упорядкувати садову ділянку, квітник, садибу, створити сад на підвіконні та в домі. Наш журнал уперше побачив світ у січні 1995 року.
За десять років  у нас з’явилося багато друзів і ми цьому дуже раді. Дякуємо всім за ваші теплі слова в нашу адресу.


про журнал передплата архів

Пасіка
Знайдiть десь у лiсi чи полi красиве мiсце для будиночка i пасiки, та й господарюйте на чистому повiтрi. Вживайте мед, прополiс, маточне молочко, читайте журнал "Пасiка" - будете жити сто рокiв.
На сторiнках журналу "Пасiка" ви знайдете поради до часу, вiдповiдi фахiвцiв на листи читачiв, поради спецiалiстiв з лiкування недуг продуктами бджiльництва, фоторепортажi з виставок та ярмарок в Українi та за кордоном. Пасiчник-початкiвцi знайдуть креслення потрiбного вулика чи вiдповiдь на запитання, як лiкувати бджiл вiд тiєї чи iншої хвороби.
Журнал "Пасiка" виходить з сiчня 1992 року. Це науково-виробничий журнал, який створений за кошти журналу "Дiм, сад, город".
Досвiдченим пасiчникам в журналi "Пасiка" можна отримати вiдповiдь, як вивести племiнну плiдну бджоломатку, створити кормовий конвеєр в перiод сезону, нагадаємо про новинки та застережемо вiд помилок.
З нашою допомогою ви можете купити чи продати бджолопакети, бджоломатки, бджолосiм'ї, вулики, реманент, продукти бджiльництва, пасiку чи хату з пасiкою в мальовничих куточках України.


про журнал передплата архів

Чумацький шлях
Журнал “Чумацький шлях” – науково-популярне видання для всіх хто цікавиться історією, культурою, звичаями народів світу. Подорожі, пригоди, статті видатних вчених України, знахідки археології, про колекції та колекціонерів. Журнал адресова-ний широкому загалу читачів; практично корисний для вчителів, студентів, школярів. Багатий вибір матеріалів для рефератів.


про журнал передплата архів

Туризм сільський зелений
Це видання ознайомлює з сільським туризмом різних регіонів України, досвідом інших країн, новими маршрутами сільського зеленого туризму, культурою, традиціями та ремеслами на селі, як агротуристичним продуктом, надає поради та консультації для тих, хто пропонуватиме сільську гостинність з використанням майна особистого селянського господарства, подає проблеми і перспективи розвитку. Для туристів також подається інформація про можливості відпочинку на селі, і не тільки курортних зон, про сільські агросадиби та гостинність їх господарів.


про журнал передплата архів

Яблунька

Розважально-пізнавальний журнал для дітей „Яблунька” видається з 1997 року. Для всіх веселих, розумних, допитливих та кмітливих: захоплюючі розповіді про таємниці природи, історії походження тварин та рослин, казки та легенди, нескладні рецепти смачних страв на „Веселій кухні”, фото та листи твоїх ровесників, адреси для листування у рубриці „Шукаю друзів”, школа здоров’я та гарних манер, святкові вітання та привітання із Днем народження. Кросворди, математичні забави, узори для вишивання, смішинки-веселинки, розфарбовки, конкурси дитячих малюнків, іграшок-саморобок, флористики, вишиванок, тощо. Вікторини, ігрові завдання з призами для тебе та подарунками для батьків і ще багато цікавого та корисного дошкільнятам і школярам.

„Чарівна казка”. Журнал-розмальовка — додаток до журналу „Яблунька”. Видається з 2001 року. Улюблені казки народів світу в яскравих барвистих обкладинках з малюнками-розфарбовками та ігровими завданнями для дошкільнят і школярів.



про журнал передплата архів

Бібліотека ДСГ

Спеціалізовані випуски (садівництво, городництво, квітникарство, народна медицина, тваринництво, будівництво, мала механізація)



про журнал передплата архів

Каледар садівника і городника


про журнал передплата архів

© КП «Редакція журнала «Дім, сад, город», 1980 - 2005 р.
Використання інформації з рекламних та інших матеріалів цього сайту для передруку, внесення в бази даних для подальшого комерційного використання, розміщення матеріалів в ЗМІ та мережі інтернет можливе лише з письмового дозволу редакції

03143, м.Київ, вул.Заболотного, 19
Тел.: (044) 223-22-58, факс: (044) 223-22-59 Відділ реклами: (044) 223 38 17
Email:dsg@dimsadgorod.com

створено студією ClearDesign

0.2621 sec.