Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
| Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

В Представництві ЄК

Прес релізи

Календар заходів ЄС в Україні

Прес релізи

25.06.2008

Проект Європейського Союзу з реформування освітянського сектора в Україні проводить консультації в Києві

Київ, 25 червня 2008

Міжнародні експерти в сфері освіти приймуть участь в консультаціях з розробки рекомендацій щодо покращення якості, управління та фінансування в секторі освіти та навчання України.

Консультаційна зустріч “Відповідність сектора освіти потребам економічного зростання, конкурентноздатності та інновацій в Україні: що треба зробити і як?” відбудеться 2 липня 2008 у Представництві Європейської комісії в Україні.

Обговорення організоване в рамках проекту “Підтримка спільної ініціативи Світового банку та Європейської комісії у розвитку людського капіталу для економічного зростання, конкурентноздатності та інновацій в Україні”, що фінансується Європейською комісією. Ця зустріч є продовженням процесу консультацій між Європейською комісією, Світовим банком та українськими зацікавленими організаціями та експертами щодо реформ політики у сфері освіти.

Експерти Світового банку та Європейського фонду освіти наведуть стислий огляд питань, які будуть відображені в спільному концептуальному документі – “Стратегічній записці” та в рекомендаціях щодо стратегічного розвитку людських ресурсів в Україні.

Міжнародні експерти Європейської комісії презентують три тематичні документи, оновлені за результатами першого раунду консультацій в квітні 2008. Документи мають відповісти на такі питання:

1. Що можна зробити для забезпечення якості результатів діяльності сектора освіти?

2. Що можна зробити для впровадження стратегічного планування, децентралізації врядування, підвищення відповідальності та покращення людських ресурсів сектора освіти?

3. Що можна зробити для впровадження середньострокової системи планування видатків, орієнтованого на результат бюджетування та ефективного фінансового менеджменту?

Запропоновані рекомендації будуть оцінені, прокоментовані та обговорені запрошеними представниками урядових установ та місцевими експертами з метою подальшої підготовки Стратегічної записки.

За більш детальною інформацією прохання звертатись до Представництва Європейської комісії в Україні: Віра Рибак, координатор проектів та програм у сфері освіти (+ 380 44 390 80 10; vira.rybak@ec.europa.eu) або до київського офісу проекту (+380 44 528 00 52; ecorys_kyiv@voliacable.com).

 
Архів новин 
РікСічЛютБерКвіТраЧерЛипСерВерЖовЛисГру
2008     
2007
2006
2005
2004
2003     
2002
2001     
нагору