This version of the page http://www.pisni.org.ua/persons/328.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-19. The original page over time could change.
Олександр Положинський - Українські пісні
 
форуми  |  клуб сайту  |  статистика   |   правила   |   про сайт   |   книга відгуків   |   RSS   |   співпраця   |   e-mail 
Актуальне:
• Фестиваль української авторської пісні "Пісенна мрія" (м.Одеса)
• Фестиваль альтернативної музики "Бандерштат - 2008" (м.Луцьк)
• Фестиваль пісні "БЕСКИДИ"

Олександр Положинський

(народився 28.05.1972)
Лідер гурту "Тартак"

Список усіх пісень >>


Місце народження: Луцьк
 

Біографія

Положинський Олександр Євгенович, або просто Сашко, народився на світ Божий одного ясного весняного дня, а саме - 28 травня 1972 року, у місті Луцьку. Свою співацьку кар*єру Сашко розпочав дуже рано, з пелюшок можна сказати, адже набув славу відомого виконавця ще у дитсадку, коли виступав на святкових ранках. З пам*яті Сашка виринає такий яскравий спогад дитинства. Мама Сашка співала в художній самодіяльності і часто брала його на репетиції, де хлопчик поступово завчив весь репертуар, а вдома потім співав на всю пісні. Коли тато купив магнітофон "Весна", то вирішив Сашка записати. Отож - Луцьк, літо, вечір, відчинені вікна першого поверху, з яких лунає "За фабричной заставой...". Сашко взяв до рук мікрофона - і давай співати! По закінченню пісні вся сім*я була здивована шаленими оплесками натовпу, що зібрався під вікнами послухати... Саме в ті світлі дитячі роки Сашко зустрів Її... Маленька дівчинка Іра у сексуальному червоному платтячку з дитсадка заполонила серце і душу хлопця. Саме там, у тихому радянському садочку, куди наївні батьки віддавали своїх дітей у руки вихователів пізнавати основи життя, у Сашка відбувся перший статевий досвід... Щоправда, Сашко не пам*ятає, то було з дівчинкою Ірою чи нє...

Освіта - вища економічна (економічний факультет Луцького державного технічного університету, спеціальність економіка підприємства) та військовий інтернат у Львові. Саме у цьому інтернаті Сашко отримав одне зі своїх прізвиськ - Коміс (інтернатно-військове від "комісар"). До речі, так полюблене прихильниками "Положик" Сашко унаслідував від своєї сестри. У гурті "Тартак" займає найважливішу посаду, сповнену тяжкої виснажливої праці, недосипання та недоїдання. Він є художній керівник, співпродюсер, вокаліст, шоумен, бі-бой, секс-символ, тартамен і старійшина, автор текстів пісень гурту. Не дивлячись на такі навантаження, Сашко веде активне життя і поза "Тартаком", адже по сумісництву він працює ведучим на телебаченні, радіо, концертах та вечірках, моделлю Лілії Пустовіт й іноді займається написанням статей. Себе Сашко любить. Коли його попросити сказати дещо хороше про себе, Сашко посміхнувся і мовив: "ЦЕ неможливо описати словами..." А трьома словами охарактеризував себе так: розумний, гарний, талановитий... Погане про себе Сашко сказав лише одне: "У мене не так багато грошей, як мені б того хотілося..." Три улюблені музичні гурти - "Bush", "Papa Roach" і, найголовніше, "Тартак". Книжка, що справили найбільше враження - "Алхімік" Пауло Коельо. Сашко принципово не читає решту романів бразильського письменника, аби не зіпсувати чудового враження. З українських - Улас Самчук "Марія" та Оксана Забужко "Польові дослідження з українського сексу". Три фільми, що справили найбільше враження - "Хоробре серце" - за батальні сцени, "Вогнем і мечем" - негативне за наїзди на українців, "Воїн" - фільм корейського виробництва за якість і красу. Сашко полюбляє вечірки і розваги, сам він людина підривна і без комплексів. За його словами він легко може роздягнутися перед публікою - тільки навіщо? Так що пропоную написати твір на тему "Навіщо це нам." Між тим, не всі нічні клуби пускають усередину зірку української сцени - не подобається як одягнений. Сашкові жилося б легше, якби було багато грошей і якби він народився у іншій країні... За словами хлопця він дуже любить Україну, але ту, яка є у його мріях, - а не ту, що насправді... Для щастя йому не вистачає грошей, без яких прожити ніяк неможливо. Ну, і без здоров*я, звісно! У старості Сашко уявляє себе старим, буркотливим, вічно злим, сердитим, нестерпним дідом з великими сивими вусами та оселедцем. Улюблений враз - "Треба жити так, щоб було добре мені, і при цьому нікому не заважати" Найбільше Сашко зрадів би, якби до нього у гості завітав Ісус Христос у людській подобі... Тоді б вони поговорили... Всі дороги, на думку Сашка, ведуть до могили (оптимістично, а?), а найбільше терпіти хлопець не може тупість, холод, бруд приставучий, бути хворим, коли на нього нависають, українське телебачення, радіо, пресу і КОЛИ НЕМАЄ ГРОШЕЙ!

(За матеріалами сайту www.tartak.com.ua)


Виконання пісень (1):

НазваСлова / МузикаAФайли Рік  #
 Якби всі люди взяли гітари Хвилю тримай / Хвилю тримай5  3870
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      


Слова/музика до пісень (24):

НазваСлова / МузикаAФайли Рік  #
 100%-й плагіат О. Положинський / Тартак4  4417
 Байдики бити О. Положинський, В. Збирун /    1474
 Буча-чака О. Положинський / Тартак   1709
 Весело! О. Положинський /  2004 1710
 Весело! О. Положинський / Тартак5  1478
 Вродливе м'ясо О. Положинський, Ірена Карпа / Ірена Карпа 2003 2636
 Вставай, Сонце * А. Підлужний, Олександр Положинський / А. Підлужний4  295
 Джамайка О. Положинський / І. Мельник та А. Самойло 2003 1557
 Іди тусуйся О. Положинський / Тартак4  804
 Наше літо О. Положинський / Тартак   1851
 Не Варта О. Положинський / Тартак 2006 309
 Не забувай вертатись... О. Положинський, Д. Шифер / Д. Шифер   1689
 Ні, я не ту кохав... А. Говорадло, Олександр Положинський / А. Говорадло   6448
 Но пасаран! О. Положинський / Тартак 2003 1556
 Ну пострибай О. Положинський / О. Положинський   1213
 Олімпійський гімн українських вболівальників О. Положинський / Т. Шамшетдінова   1490
 Омана О. Положинський / Тартак 2006 356
 Півники О. Положинський / Тартак 2003 1161
 Помирає Твоя Любов О. Положинський / Тартак 2006 420
 Понад хмарами… О. Положинський / Тартак4  5751
 Репетиція О. Положинський / Тартак 2003 1350
 Розтрусіть свої сідниці О. Положинський / Тартак 2003 1388
 У ритмі серця
 (Символ "Євробачення-2005")
О. Положинський / Руслана 2005 9552
 Червона рута-97 О. Положинський / Тартак 2003 1928
 Аби побачити пояснення малюнків у колонці "Файли", підведіть курсор мишки до малюнка.      
Не знайшли пісні, але самі маєте текст чи аудіо? Додавайте її сюди або надсилайте на емейл!
Таким чином ви долучитеся до розвитку сайту та поділитеся улюбленим текстом з іншими!


Дані ввів: Гетьман  28.03.2005
Переглядів: 6192



  





Виправлення та доповнення  (12)
Правила написання коментарів знаходяться ТУТ.
Всі коментарі, котрі суперечать правилам, будуть видалені на розсуд адміністрації.
Відповідь на глобальне питання "Де взяти mp3" знаходяться ТУТ.
 Додати нове повідомлення
12. mobilebar (гість) 09.10.2007 13:28
Заранее огромное Спасибо!
11. Mobilebar (гість) 09.10.2007 13:25
По моему мнению "Тартак" делает хорошую музыку, я не обращал внимания - а потом цепануло + оригинальные, выделяющиеся видеоклипы. Хотел спросить у сдешних жителей - есть ли у Вас "минусовки" на "Тартака" или где их можно взять. info@mobilebar.co.ua
10. elvis (гість) 27.03.2007 13:17
тартак ето круто,но где достать минус на песню
Ні ні я не ту кохав????
если есть у кого-скиньте на ящик.
Заранее благодарен
9. Ксеня (гість) 25.09.2006 15:43
Як на мене,"Тартак" давно себе вичерпав. Спільні роботи з "ГуляйГород" - примітивні. Якби хлопці більше думали про музику, то менше світилися б на екранах, рекламуючи себе.
8. Еліка (гість) 22.02.2006 13:23
привіт Сашко і всі тартаківці, я вас вже давно ніде не бачила, поснули чи що???? ні в Луцьку не видно ні в Києві.....ніде????? що з вами? мені без вас сумно ви думаєте лише про себе а про тих, хто не може жити без такої музики і такого драйву, який ви створюєте - ХТО ПОДУМАЄ??????
це ваш обов"язок.тримайтесь і не кисніть знайте,що є люди яким потрібна ваша музика і ви.бувайте.
7. Дана (гість) 02.08.2005 12:06
Сашко - молодець!!! Дуже талановитий!!! Але було б добре, якби він приїжджаф частіше у Франківськ! Тебе тут дуже люблять!!! Твій виступ у Яремче на День міста (31 липня) був НАЙКРАЩИЙ! Так тримати!!!
6. Осика (гість) 02.08.2005 10:53
Поважаю. За власну позицію. За несхожість на інших і вміння бути з ними, з цими іншими, говорити про те, чого вони бояться.
5. Сашка (гість) 28.05.2005 15:11
А я хочу слова песенки "Ні, я не ту кохав..."!!!
Вот єто песенка!!!
А Сашко-просто супер, веселій наверное и компанейский человечек!!!
Все люди с єтим именем замечательніе!!!
4. брюнетка (гість) 25.05.2005 00:44
Тартак-це круто а Сашко класний талановитий хлопець
3. ЖУ-ЖА АБРИКОСОВНА (гість) 19.05.2005 17:28
МасИЧька........Я Тя АбаЖАю.
А если быть серьёзной, то Саша мне нравится, как человек (и внешность тоже ничего, даже очень ничего). Мне нравятся его человеческие качества, я уже не говорю про его музыку! Мне очень нравится песня "Вродливе м'ясо", потому что она близка мне....
2. Крапля (член клубу) 12.05.2005 17:37
Edelvays, слова до цієї пісні є тут. тільки клікни на "Тартак",а там знайдеш.
Я рада за Сашка, за його успіхи і за його роботу для нас - українців
1. Edelvays (гість) 05.05.2005 16:31
Дуже подобається пісня заспівана дуетом: Сашко і Катя Чіллі "Понад хмарами...", не знаю як точно називається. Булоб класно, якби були слова цієї пісні.
Додати нове повідомлення
Ім'я:*
Email:
 
Повідомлення:*


Введіть цей цифровий код у поле:  --> 
  

  Адреса цієї сторінки: http://www.pisni.org.ua/persons/328.html