This version of the page http://www.k-media.com.ua/about/partners/42.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-19. The original page over time could change.
гурт "NEON" :: Про нас :: Капітал-Медіа - рекламно-продюсерська агенція :: Capital-Media
Рекламно-продюсерська агенція
Капітал-Медіа
 
Про нас Наші послуги Наші роботи Фотогалерея Контактна інформація

гурт "NEON"

гурт "NEON"

Склад:
Юрій Лєсний - вокал
Дмитро Скаленко - гітари
Руслан Ядвіжин - бас-гітара
Григорій Ігнатович - клавішні
Володимир Загородний - барабани

Група "NEON" утворилась у червні 2001 року у м. Львові.
18-19 серпня 2001 року гурт "NEON" взяв участь в регіональному фестивалі "Крутозлам", що проходить у м. Червоноград (Львівська область), звідки повернувся лауреатом.
Восени 2001 року почалась активна робота над принципово новою програмою. Завдяки різноманітним музичним вподобанням музикантів вимальовується неординарна атмосфера пісень, над аранжуванням яких працює вся команда. Домінуючою темою у поезії є гра на межі, десь між смертю та любов'ю, обов'язком і свободою…

Робота над новим матеріалом тривала і впродовж 2002 року. На львівській "Olden studio" були записані композиції: "Не питай", "Дивні ночі", "Напевно, даремно…", "Намальована попелом", "Сьогодні все не так".
У травні 2003 року гурт вперше запросили із концертом за кордон. В рамках фестивалю "Kulturalia", що пройшов в м. Люблін (Польща), "NEON" виступили як гість, закриваючи концертну програму.
23-24 серпня 2003 року творчий доробок гурту поповнився ще двома концертами у Польщі. Мешканці та гості курорту Бещади, що поблизу м. Лєско, із захопленням сприйняли музику українського колективу.
10 жовтня 2003 року "NEON" вперше приїхали до столиці, де взяли участь в концерті, присвяченому виходу аудіо-збірки "Максимальний Торч", виданої київською рекординговою компанією "Максимум Музики". На збірці представлені дві композиції "NEON": "Не питай" та "Дивні ночі". Концерт відбувся у київському клубі "Квартира Бабуїн" за участю команд: "Нумер482", "Далеко", "Вася Club", "NEON", проект Валерія Сараули, "Таліта Кум". За оцінками представників ЗМІ гурт став відкриттям акції та самої збірки.

12 жовтня 2003 року відбулась презентація офіційної веб-сторінки "NEON": www.neonband.com.ua. Акція відбулась у львівському клубі-кафе "Лялька". На прес-конференції, що зібрала представників багатьох періодичних видань Галичини, музиканти наголосили, що події останнього року знаменують для гурту перехід на якісно вищий рівень творчого існування.

На закінчення 2003 року "NEON" завершили роботу над новим циклом пісень. Команда і надалі черпає натхнення в романтичній естетиці, створюючи свій особистий та неповторний стиль.
Восени 2004 року "NEON" розпочали роботу над піснею "Забувай мене". Запис відбувся на студії "Lemma" (м. Київ) під керівництвом Дмитра Ципердюка, що виступив у ролі саунд-продюсера.
На початку 2005 року група переїхала із рідного м. Львова до столиці.

У лютому 2005 року було відзняте дебютне відео гурту на пісню "Забувай мене", що вийшло на підтримку синглу. В якості режисера кліпу виступив Андрій Рожен ("A&A Group") - випускник режисерського факультету "Moritz Binger Institute" (м. Амстердам, Нідерланди). Над створенням візуальної концепції та художньої постановки до кліпу працював арт-директор "NEON" Андрій Давидовський ("Art-Com / Worldwide Partners") (м. Москва, Росія). У ролі стиліста та візажиста виступила Катя Булах.

30 березня 2005 року в нічному клубі "Modabar" відбулась прес-конференція та презентація відео на пісню "Забувай мене". Група виконала декілька нових композицій, а саму "Забувай мене" зіграла під акомпанемент струнного квартету. Велика кількість присутніх представників ЗМІ була приємно вражена роботою гурту та колективу професіоналів. "NEON" отримали відмінні рецензії як на ТБ, так і в пресі.

У квітні відео "NEON" потрапило до ротації на музичні телеканали України, що ознаменувало перехід гурту з локального на національний рівень. На першому музичному каналі "М1" композиція "Забувай мене" попала до хіт-парадів "М-20" та "Хіт-контроль".
У травні 2005 року "NEON" взяли участь у фестивалі "Таврійські Ігри".

Наприкінці весни в групі відбулись зміни у складі. Барабанщик Ростислав Драла залишив "NEON". Після тривалих пошуків йому на зміну прийшов Володимир Загородний.
27 червня того ж року команда в оновленому складі взяла участь в концерті, присвяченому Дню молоді, що відбувся на майдані Незалежності. Концерт пройшов за підтримки реанімованої "Територія-А" (телеканал УТ-1) та музичного телеканалу "О-TV".

09 листопада 2005 року в арт-клубі "44" відбулось ре-відкриття офіційної веб-сторінки "NEON" та концерт, присвячений цій події. Слід зазначити, що над створенням візуальної концепції до сайту працював арт-директор "NEON" Андрій Давидовський, а всі задумки та проекти втілював у життя веб-адміністратор Олександр Кордюков.

У січні 2006 року знову відбулись зміни у складі команди. Групу залишив бас-гітарист Юрій Ксенюк. Проте майже одразу до колективу приєднався музикант Руслан Ядвіжин.
У лютому "NEON" приступили до запису двох нових пісень. У студії "Будинок звукозапису" (м.Київ) були записані "Чорно-біле кіно" та "Аспірин". Робота над піснями тривала досить довгий період часу, оскільки паралельно команда приступила до накопичення матеріалу до інших пісень. Студійна робота відбувалась одразу в двох студіях: "Будинок звукозапису" та "Кокон". Як і під час роботи над синглом "Забувай мене", запис у студії здійснювався під наглядом саунд-продюсера Дмитра Ципердюка.

В серпні 2006 року на хвилях "Наше радіо" "NEON" презентували новий сингл під назвою "Аспірин".

1 жовтня "NEON" долучилися до святкування 750-ої річниці міста Львова. Концерт відбувся у парку ім. Б. Хмельницького за підтримки телеканалу "Тоніс".


homepage: www.neonband.com.ua

З нами працюють

Андрій Заліско
Віктор Морозов
Захар
Dixie Lemberg
Олег Баланко - саксофоніст
Олена Корнєєва
модерн-балет “Далькроз”
Піккардійська терція
Ніколь (ілюзії, йога, дитячі програми)
ФлайzZzа
OT VINTA
ТІК
ТІНЬ СОНЦЯ
Ірина Федишин
Шоу-балет «СіріуС»
Юрій Цветков
Яка існує

Адреса: 79041, м. Львів, вул. Окружна, 57 а, 3-й пов. Телефон/Факс: +38 (032) 242-21-48 E-mail: office@k-media.com.ua

Наші пратнери та друзі: