This version of the page http://borvisti.com.ua/?read=481 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-17. The original page over time could change.
ЗАГАЛЬНЕ :: Про успіхи й проблеми Бориспільського району дізнається вся Україна Сайт газети ВІСТІ :: Новини Лівобережжя Київщини ::
www.borvisti.com.ua
Новини
Лівобережжя
Київщини
Головна Реклама Оголошення Журналістам та очевидцям Про нас Передплата Контакти Архів
РУБРИКИ:   БЛАГОУСТРІЙ   ДОВКІЛЛЯ   ЗАГАЛЬНЕ   КОРОТКИМ РЯДКОМ   КУЛЬТУРА   НАБОЛІЛЕ   ПОДІЇ   ПОЛІТИКА   ПРАВОПОРЯДОК   СПОРТ   
Пошук
ХЛІБНА БЛОКАДА          ККД = 0!          Підніжка від Президента          Вівці не довіряють пастухам          Сільську раду пограбували!          Капітуляція старинських депутатів          На Бориспільщині почались жнива!          ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ «КОЛИШНІ» ВІД «УЧОРАШНІХ»?          Півсвіту скаче, а півсвіту плаче, або як деякі заможні яготинці жирують…          Скіфську бабу ще не знайдено…          Коротким рядком (Бориспіль)          Княжицьке озеро повинно мати право голосу!          НЕВІДОМА ВІЙНА          І знову скутер… плюс — небезпечна розвилка          У КУПАЛЬСЬКОМУ ВОГНИЩІ МАЛО НЕ ЗГОРІЛА ДІВЧИНА          «Я хочу до мами»          На Бориспільщині тиждень минув неспокійно          Море на вулиці Грушевського          Друга молодість спортсменки          Життєдайне світло вишивок          

   ЗАГАЛЬНЕ   
   НАШІ НОВИНИ    

Про успіхи й проблеми Бориспільського району дізнається вся Україна

Це стане можливим завдяки діяльності Національного прес-клубу, учасники якого (теле- і радіожурналісти, преса) свого часу для ознайомлення з Борисполем зустрічалися із представниками місцевої влади, про що «Вісті» вже писали. Цього разу у полі зору журналістів прес-клубу був район, зустріч із новопризначеним керівництвом якого мала на меті познайомити представників ЗМІ із його життям. Разом із розповідями про соціально-економічний та соціально-гуманітарний розвиток району гості почули конкретні приклади із життя сіл. Так, виступ голови РДА Павла Главаті гармонійно доповнювали виступи його заступників. Таким чином учасники Національного прес-клубу познайомилися із станом сільського господарства, економіки, культури, освіти та медицини району, проблемними земельними питаннями, дізналися про те, що соціально-економічні показники тісно пов’язані із покращенням добробуту людей. Поряд із цим найбільшу зацікавленість у журналістів викликали проблемні питання Бориспільського району. До таких керівництво РДА зарахувало енергопостачання, низький рівень життя людей та високий рівень засміченості. І саме питання екології «винесло на поверхню» розмови подробиці багаторічної «сміттєвої епопеї», увагу якій почали приділяти лише нещодавно, та стосункам із ДМА «Бориспіль». Так, журналісти прес-клубу дізналися, що на Бориспільщину, Київ та окремі садові товариства функціонує лише одне сміттєзвалище. А скільки стихійних ще є по району! В тему тут було згадано про створення відповідної комісії, яка займеться дослідженням питання цих «стихійок», та обговорення разом із міським керівництвом будівництва сміттєпереробного заводу. Не менше хвилює сьогодні керівників району і сусідство аеропорту, яке приносить більше проблем, ніж користі. Адже його діяльність завдає шкоди екології Бориспільщини! Проблема і в тому, що зареєстрований аеропорт у районі, а податки від нього отримує місто. Але непорозумінь, зі слів очільників району, між міським та районним керівництвом сьогодні не існує. Щоправда, дещо спірним питанням залишається функціонування Центральної районної лікарні, але загалом спільну мову обидва білі будинки знаходять.

Зацікавило журналістів запитання, де ж справжня могила П.Чубинського. Та компетентного коментаря щодо цього почути так і не вдалося. А закінчився візит учасників прес-клубу на Бориспільщину знайомством із декількома підприємствами району.

Юлія ЛИСИЦЯ


Кількіть переглядів статті: 603
16.07.08 Підніжка від Президента
16.07.08 Вівці не довіряють пастухам
16.07.08 Капітуляція старинських депутатів
16.07.08 На Бориспільщині почались жнива!
16.07.08 Півсвіту скаче, а півсвіту плаче, або як деякі заможні яготинці жирують…
16.07.08 Скіфську бабу ще не знайдено…
16.07.08 Коротким рядком (Бориспіль)
16.07.08 Княжицьке озеро повинно мати право голосу!
16.07.08 У КУПАЛЬСЬКОМУ ВОГНИЩІ МАЛО НЕ ЗГОРІЛА ДІВЧИНА
16.07.08 «Я хочу до мами»
16.07.08 На Бориспільщині тиждень минув неспокійно
14.07.08 Зобов’язання непосильне?
14.07.08 У Верховну Раду — через чорний хід?
14.07.08 Відгукніться, добродії!
14.07.08 БОБИКА Й ЖУЧКУ — НЕ БРАТИ НА МУШКУ!
14.07.08 «Наша ряба» поповнить переяславський гаманець
14.07.08 Діти не повинні бути забавою у чварах духовенства
14.07.08 Не соткою єдиною…
14.07.08 Головна причина — людська недбалість
14.07.08 Інформують правоохоронці
14.07.08 Кіна не буде…
14.07.08 Коротким рядком
14.07.08 Київ—Харків — траса-убивця бориспільців
02.07.08 «Основний Закон — це я сам»
02.07.08 У ПАРКУ «ПЕРЕМОГА» З’ЯВИЛИСЬ ВЛАСНІ АТРАКЦІОНИ
02.07.08 На Бориспільщині утопився київський курсант
02.07.08 У випускну ніч насмерть збито старшокласника
02.07.08 Перша кров Яготинського привокзального ринку
02.07.08 Інформують правоохоронці (Бориспіль)
02.07.08 ТРИ КРАДІЖКИ, ТРИ НАРКОМАНИ І ДВІ ДТП


Украинская Баннерная Сеть


   Коментарі до статті [0]   
   
Ваше і'мя
Коментар
 
 







   ОПИТУВАННЯ    

Untitled Document
Скільки вам років?  
16-20
177
 
20-30
316
 
30-50
117
 
більше 50
17
 
до 16
78
 
 
 
Всього проголосувало: 705  



 

   ЗАСТЕРЕЖЕННЯ   
   СТАТИСТИКА    
Коментарі до статей та думки гостей форуму можуть бути опубліковані на сторінках газети "Вісті.Інформація.Реклама". Адміністрація сайту не несе відповідальності за висловлювання користувачів сайту на форумах, у чатах та коментарях.
Розробка: Mokin.biz каталог сайтеговWarki.NET - софт, видео, музыка, картинки, обои, все для вашего компьютера