This version of the page http://www.activemedia.ua/ru/news/?pid=292 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-15. The original page over time could change.
Новости - Activemedia LLC.

Главная страницаНовости



13.12.2006 Джозеф Поташнік відкрив Америку!

Компанія Activemedia рада представити свою нову роботу. Це веб-ресурс компанії Law Offices of Joseph Potashnik www.jpotashnik.com.

Ви знаєте хто такий Джозеф Поташнік? Ви не знаєте?! І ви називаєте себе успішною людиною?!

Джозеф Поташнік – це Нью-Йоркський юрист, який практикує в галузі ділових відносин та підприємницької діяльності. Його юридична компанія має на меті забезпечити малий та середній бізнес високопрофесійними юридичними консультаціями та послугами.

Проте, така висока мета - це далеко не все з переліку заслуг відомого правника.

Особливим видом діяльності компанії Джозефа Поташніка є допомога українським та російським компаніям у їх роботі на американському ринку.

Адже, здебільшого, діяльність вітчизняних підприємців є вельми цікавою для західних споживачів та прибутковою на ринку Сполучених Штатів Америки. Наші найуспішніші компанії вже давно працюють на зовнішньоекономічному ринку. Ні для кого не секрет, що іноземний законодавчий простір є складним і заплутаним.

Американське законодавство – не виняток.

Компанія Law Offices of Joseph Potashnik пропонує юридичну допомогу успішним підприємцям, які розуміють, що необхідно займатись бізнесом, а не дослідженням та вивченням особливостей американського законодавства.

Джозеф Поташнік зібрав настільки професіональну команду та створив таку унікальну концепцію юридичної практики, що його ім’я мають знати всі, починаючи від імпортерів, експортерів та працівників транспортних компанії, закінчуючи видавцями, інвесторами та виробники різноманітної продукції.

Якщо аргументів вище недостатньо, то ми коротко розповімо про основні сфери діяльності компанії. Це робота в царині:

  • адміністративного та торгового права;
  • міжнародної торгівлі;
  • судових позовів;
  • операцій з нерухомістю;
  • інтелектуальної власності; 
  • закону про працевлаштування.

Детальнішу інформацію ви можете знайти на сайті www.jpotashnik.com, створеним за допомогою найновішої версії системи управління сайтом SMEngine, що є власною розробкою компанії Activemedia.

Загалом, працівники компанії Activemedia відчули себе Колумбами, розробляючи веб-ресурс для Law Offices of Joseph Potashnik.

Адже ця компанія сміливо може називати себе відкривачами Америки, принаймні, її юридичного берегу.

Довідка:
Компанія Activemedia пропонує комплексний підхід до реалізації Internet-рішень, який включає в себе надання повного спектру послуг, зокрема передпроектні дослідження і консультації, розробку і впровадження рішеннь, навчання персоналу замовника, післяпроектне сервісне обслуговування, інформаційний і маркетинговий супровід реалізованого проекту, а також комплекс різних консалтингових послуг. Докладніша інформація - на сайті www.activemedia.ua

назад   |   вверх   |   печать


Информационный портал "Все о лизинге"


Проектирование, дизайн и разработка веб-портала "Все о лизинге"
vol.com.ua

Bеб-ресурс компании "Домен-Агро"


Проектирование, дизайн и разработка веб-ресурса для компании "Домен-Агро"
domen-agro.com.ua

Интернет-магазин «Aromaplanet.com.ua»


Проектирование, дизайн и разработка интернет-магазина «Aromaplanet.com.ua»
aromaplanet.com.ua


Промо-сайт торговой марки «Dove»


Небольшой промо-сайт известной торговой марки. Ресурс был создан как удобный маркетинговый инструмент для рекламных кампаний.