This version of the page http://network.org.ua/joomla/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-14. The original page over time could change.
ALL-Ukraininan Network of PLWH
Пошук по сайту
 








 
Карта сайта
ГоловнаНовиниМережаПроектиПослугиІнформаційний простірФорумПартнериКорисні лінкиБлагодійність
Головна
ВІЛ-позитивного активіста побили та пограбували дніпропетровські міліціонери

ВІЛ-позитивного активіста побили та пограбували дніпропетровські міліціонери

Уже вдруге ВІЛ-позитивний Дмитро Головін опинився віч-на-віч з міліціонерами Кіровського РОВД міста Дніпропетровськ. Минулого місяця вони хотіли судити його за захист ним своїх прав перед міською адміністрацією. Сьогодні вони побили та пограбували активіста Всеукраїнської благодійної організації «Мережа людей, що живуть з ВІЛ».

Прочитати повністю...
 
Літній наметовий табір в Криму

Літній наметовий табір в Криму

З 28 липня по 3  серпня і з 4 по 10 серпня в Криму відкриється літній терапевтичний наметовий табір для ЛЖВ, ПІН та інших уразливих груп серед НУО,  що працюють в проектах з догляду і підтримки ЛЖВ. Його організаторами є севастопольська міська благодійна організація «Гавань плюс», за підтримки ВБО «Всеукраїнська Мережа ЛЖВ».

Мета цього проекту - попередження «ефекту вигорання» у співробітників НУО, що працюють в проектах догляду і підтримки ЛЖВ, відновлення їх нормального психо-емоційного стану. В рамках розробленої культурно-оздоровчої програми табору передбачається проведення тренінгів, обмін досвідом, ознайомлення із стародавньою історією  і культурою Севастопольського регіону, загальне оздоровлення в умовах курортного Криму.

Докладніше про те, як стати учасником табору читайте тут.

 
Всеукраїнський благодійний фонд «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує набір на курси

Всеукраїнський благодійний фонд «Коаліція ВІЛ-сервісних організацій» оголошує набір на курси підвищення кваліфікації за навчальним модулем «Профілактична діяльність в контексті ВІЛ».

Навчання відбудеться з 18-го серпня по 27 серпня 2008 року.

Термін участі у програмі - 10 днів.

Навчання буде проводитись Державним інститутом розвитку сім'і та молоді Мінсім'ямолодьспорт України в приміщенні Державного вищого навчального закладу «Університет менеджменту освіти».

Більш детальна інформація в додатку.

 
Cемінари з обміну досвідом

AIDS Action Europe ("Європейська дія зі СНІДу - загальноєвропейське партнерство НУО, які працюють у сфері ВІЛ\СНІДу) анонсує семінари з обміну досвідом в рамках проекту «Європейські партнери в дії проти СНІДу.

Семінари будуть присвячені:

Діалогу в сфері громадської політики  (Public Policy Dialogue). Він відбудеться 23-24 жовтня в Нідерландах.

«Мобілізації ресурсів» Він відбудеться 20-21 жовтня в Нідерландах.

Останній термін подання заявок на участь: 10 липня 2008 року.

 

Детальна інформація про семінари та аплікаційні форми можна знайти на сайті: http://www.aidsactioneurope.org/ (російськомовна та англомовна версії).

 
Фінал турніру «Футбол України проти наркотиків»

Фінал турніру «Футбол України проти наркотиків».

 

 

26 червня відбулися фінальні ігри турніру з міні-футболу «Футбол України проти наркотиків» в рамках акції «Стороннім вхід вільний». Цей турнір був присвячений Міжнародному дню боротьби зі зловживанням наркотичними засобами та їх незаконним обігом. Змагання проводилися серед команд організацій, що працюють у сфері надання допомоги хімічно залежним та людям, які живуть з ВІЛ/СНІДом зі всієї України, за підтримки МБО "Федерація "Клубний Дім", ВБО "Міжнародний Альянс з ВІЛ/СНІД в Україні", ВБО "Всеукраїнська мережа ЛЖВ" та НБО «Міжнародна допомога та розвиток» (IRD).

 

 

Прочитати повністю...
 
Інші:
  • Офіційна консолідована позиція
  • «Футбол проти наркотиків» - результати чвертьфіналів
  • Лист до Президента України
  • Відкритий лист до головних лікарів Центрів профілактики та боротьби зі СНІДом
[ Назад ]
Телефон довіри
 
UABN - Ukrainian AIDS Banner Network

Ukrainian Banner Network