This version of the page http://orthodoxy.org.ua/ru/node/15877 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
ПОЛТАВА. «Тарас Бульба» — в контексті виховання патріотизму у сучасної молоді | Православіє в Україні :: Інтернет-видання УПЦ

Украинская Православная Церковь    

           
УКР РУС  


 Главная > Новости > Церковь и молодежь  






Опросы



Наш баннер


 Посмотреть варианты
 баннеров и получить код


Электронная почта редакции: info@orthodoxy.org.ua












ПОЛТАВА. «Тарас Бульба» — в контексті виховання патріотизму у сучасної молоді

  30 апреля 2008



У неділю, 20 квітня в Полтавській обласній універсальній бібліотеці ім. І. П.  Котляревського відбувся літературний вечір, присвячений 200-літтю народження М. В. Гоголя. Ініціатором проведення заходу виступила обласна громадська організація «Руська община». Основною темою вечора став твір М. В. Гоголя «Тарас Бульба», який розглядався учасниками зустрічі в контексті виховання патріотизму і любові до історичної спадщини своєї батьківщини у сучасної молоді. З благословення архієпископа Полтавського і Миргородського Филипа, участь у літературному вечорі взяли благочинний полтавського районного округу протоієрей Олександр Антонюк та клірик храму на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії священик Василій Фазан.

Прес-служба Полтавської єпархії