This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=161 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-10. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Невідомий запис Джиммі Хендрікса

Відомий англійський співак відтепер буде ведучим власного музичного телешоу.

Елвіс Костело стане телеведучим

Відомий англійський співак відтепер буде ведучим власного музичного телешоу.

Portishead працюють над четвертою платівкою

Про це розповів Едріан Атлі, гітарист гурту. Попередній альбом вийшов у квітні цього року.

Лідер Doors міг інсценувати смерть

Про таке заявив клавішник колективу Рей Манзарек. Він сказав, що Джим Морісон обговорював з ним можливість інсценізації

У Другої Ріки вкрали гітари

Інцидент трапився кілька днів тому в Києві на автостоянці одного з торгівельно-розважальних центрів.

ПОКЛИК СЛАВИ

Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

Жили-були собі розбишаки, які одного разу вирішили, що їм по зубах будь-який безглуздий та ненормальний рекорд, який тільки існує. І сіли вони в автобус, і поїхали мандрувати Америкою. Стрибки на батуті, змагання, хто швидше з’їсть 17 бананів, метання яєць на дальність і багато-багато іншого – це ще неповний перелік того, що доведеться побачити здивованому глядачеві. Дійсно, цим відчайдушним хлопцям усе під силу!

MTV-Шоу

Віва Ла Бам

Доба за добою камери стежать за тим, що Бам Марджера витворяє вдома, як поводиться з батьками, що вигадує для того, щоб розвеселити друзів та кохану дівчину. Для нього не існує правил, крім одного – «я живу для того, щоб розважатися». Отже, ласкаво просимо у гості до Бама Марджери!

Довбодятли

Команда Довбодятлів – це троє хлопців з Уельсу та один лондонець, яких пов‘язала любов до катання на дошці.

Майже таланти

Деякі люди вважать, що можуть співати, танцювати та грати на музичних інструментах. Це шоу покаже чого вони варті насправді

Вандершоузен

Пам’ятаєте, як багато років тому ви любили ранкові дитячі передачі? З яким нетерпінням чекали їх біля своїх телевізорів?.. Вони повертаються!!! Але такими, які не наснилися б вам навіть у найжахливіших снах!

Partyzone

Partyzone - це двогодинне шоу, що розповість тобі про найгарячіші вечірки та ознайомить з найсвіжішими танцювальними кліпами! Спати не доведеться!