Europa > The European Union in the World > Delegations EN - [УКР]
Представництво Європейської Комісії
в Україні
| Головна сторінка | Контакти | Мапа сайту | Посилання | Вакансії | Стажування

Архів

"Пробіг заради життя"

10-та річниця діяльності Програми Тасіс

10 річниця Представництва

Автобусний інформаційний тур Європейського Союзу по Україні

Прес-брифінги для журналістів регіональних ЗМІ

П'ятий міжнародний фестиваль "Флюгери Львова"

На порталі "Європейський простір" відбулася онлайн конференція з Дірком Шюбелем

Виставки проектів ЄС в Україні

50-річчя підписання Римських Договорів

Візит представників українських ЗМІ в Брюсель

10 річниця Представництва

Шлях до найбільшого донора

В 1993 році Представництво ЄС розпочало роботу із штатом всього в 6 чоловік, займаючи декілька кімнат в готелі “Національний”. Першопрохідці тих часів долали труднощі, що сьогодні важко навіть уявити. За минулі 10 років в Києві та Україні сталися великі зміни. Представництво також виросло з тих пір і сьогодні налічує близько 75 співробітників 14 різних національностей. Ця кількість вірогідно буде збільшуватися, тому що Україна та ЄС виходять на новий рівень співробітництва, розробляючи План Дій та Програми Сусідства і збільшуючи фінансову та технічну допомогу Україні в контексті “Ширшої Європи”.


В грудні минулого року Представництво Європейського Союзу в Україні, Молдові та Бєларусі відсвяткувало свою 10 річницю, організувавши три різні заходи. Розуміючи важливість зв’язків з громадськістю, ми почали з вечірки для 30 місцевих журналістів, які були запрошені до приватного помешкання Голови відділу політики, преси та інформації. Другою подією став перший танцювальний гала-вечір ЄС для наших вищих урядовців, політичних та бізнесових партнерів в Україні. І на останнє, через три дні після цього співробітники Представництва знову опинилися та тому ж танцмайданчику, хоч і у трохи іншому колі, ніж учасники гала-вечері, і відсвяткували успішне втілення понад 1000 проектів ЄС в Україні, коштом майже 1.2 млрд. євро. Цей рекорд, звичайно, не утримається впродовж наступних десяти років. Приємного перегляду фотографій!


Голова Представництва Норбер Жустен звертається з вітальним словом до гостей на святкуванні річниці (зліва направо: Максим Левітін, перекладач, Стеффен Сковманд,Голова відділу політики, преси та інформації, Норбер Жустен, Олеся Долинська, перекладач)


Фотографії люб'язно надані Мішелем Зає

нагору