Довгий Олесь Станіславович
День народження: 1 Листопада 1980
Мiсце проживання: м.Київ

Фракцiя: Депутатська фракція "Блок Леоніда Черновецького"
Посади:
Керівництво секретаріату
Заступник міського голови - cекретар Київради

Бiографiчнi вiдомостi:
Народився в м. Києві у родині науковців.
Батько – Станіслав Олексійович Довгий, 1954 р.н., народний депутат України четвертого і п’ятого скликання, Президент Малої академії наук України, член Президії НАН України, доктор фізико-математичних наук, професор, член-кореспондент НАН України, член-кореспондент АПН України, Заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії в галузі науки і техніки. Мати – Лариса Михайлівна Довга, 1960 р.н., кандидат філософських наук, професор Київської національної консерваторії, старший науковий співробітник Інституту філософії НАНУ.
Освіта
Вища. За програмою міжнародних обмінів навчався у Великобританії, в 1997 році визнаний кращим студентом Bournemouth Tutorial College. У 2001 році закінчив з відзнакою Національний авіаційний університет (спеціалізація – «Маркетинг у виробничій сфері», здобув кваліфікацію магістра з маркетингу у виробничій сфері). У 2002 році закінчив з відзнакою Київський національний економічний університет (спеціалізація – «Міжнародна економіка», здобув кваліфікацію магістра з управління міжнародним бізнесом). Кандидат економічних наук. Досконало володіє англійською мовою.
Трудовий шлях і громадсько-політична діяльність
Трудову діяльність розпочав відразу по закінченні школи в 1997 році – референтом в Українській Асоціації молодих юристів.
2000 р. – Секретар київського осередку Української Асоціації молодих юристів.
2001-2003 рр. – Працював в Державному університеті інформаційно-комунікаційних технологій на посадах наукового, старшого наукового співробітника науково-аналітичного центру, виконував обов’язки доцента кафедри економіки.
2003-2004 рр. – Віце-президент Української Асоціації молодих юристів. Водночас брав активну участь у розробці нормативно-правових актів, спрямованих на вдосконалення законодавчого поля стосовно захисту інтелектуальної власності, об’єктів авторського та суміжного права.
В 2004 році – під час останніх виборів Президента України – брав активну участь у громадському контролі за дотриманням діючого законодавства.
2004-2005 рр. – Старший науковий співробітник Інституту телекомунікацій і глобального інформаційного простору (НАНУ).
З грудня 2005 р. – Директор з питань розвитку Міжнародної громадської організації «Міжнародний центр перспективних досліджень».
З грудня 2005 р. – Радник голови Державного департаменту інтелектуальної власності України.
На виборах 2006 року балотувався кандидатом в депутати до Київської міської ради від виборчого Блоку Леоніда Черновецького, 3 номер в списку.
14 квітня 2006 року отримав мандат депутата 5 скликання Київської міської ради.
28 квітня 2006 року обраний заступником голови Київської міської ради – секретарем Київради.

МАПА КИЄВА
ПОГОДА
6 Липня
Недiля
Вечiр
+17...+19 °C
Тиск
738...740 мм
Вiтер
2...5 м/сек
Пошта
Iм'я @kmr.gov.ua
Пароль
WWW.GOV.UA