This version of the page http://shop.bambook.com/scripts/ecnews.show?iid=498&v=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
- Интернет-магазин Бамбук
українською по-русски
Укажите email и пароль:
   
Регистрация
Кол-во: 0 шт.
Скидка: 0%
0.00 грн.

Самые популярные книги Распродажа Книги Книги на CD Періодика Прайс-лист книг
 
Расширенный поиск Путеводитель Форум
Книги
Автолюбителям
Архитектура, строительство, геодезия
Атласы, карты, глобусы, рельефные карты, ГИС
Безопасность
Библиотековедение
Бизнес,финансы,экономика
Букинистическая книга
Военное дело
Детская литература
Естествознание
Женщина и красота
Журналистика и СМИ
Информатика
История
Книга в подарок
Книги на иностранных языках
Комиксы
Культура и искусство
Литературоведение
Маркетинг и реклама
Медицина и здоровье
Музыкальная литература и ноты
Педагогика и воспитание
Природа. Животные
Промышленность, транспорт
Психология
Путешествия и туризм
Радиоэлектроника
Религия и духовная литература
Сельское хозяйство
Социология, политология
Спорт
Статистика
Телекоммуникации и связь
Учебная литература
Филология и языкознание
Философия
Хобби. Дом. Досуг
Художественная литература
Эзотерика
Электронная коммерция
Энциклопедии, словари, справочники
Юридическая литература

Книги и ПО на CD
Книги на CD
Программное обеспечение на CD
Сказки на CD

Периодика
Журнал "Кадровый менеджмент"
Журнал «Check point»
Журнал InternetUA
Журнал "Враждебные поглощения в Украине"
Периодические издания



 


Інвестиційні поради від Standard & Poor's
Business Week
Ця цифра на 17% вище, ніж значення даного показника на кінець минулого року. Про майбутню динаміку індексу S&P 500 і про ситуації на американському фондовому ринку читачам BusіnessWeek розповідає Джозеф Лизанти, головний редактор видаваного Standard & Poor's щотижневого бюлетеня "Прогноз" ("The Outlook").

Питання: Джо, ми завжди починаємо наші інтерв'ю з обговорення глобальних питань. Отже, який ваш прогноз динаміки індексу S&P 500 на 2003 рік?

Відповідь: Ми думаємо, що під кінець року S&P 500 виросте приблизно до 1030 пунктів. Нагадаємо, що на сучасний момент значення цього показника становить 988 пунктів. Ми вважаємо , що третій квартал цього року буде відрізнятися певним ростом волатильности, причому перші ознаки цього можна побачити вже сьогодні. Як правило, саме в третьому кварталі ринок демонструє найбільш слабку динаміку, і ми не думаємо, що цей рік стане виключенням . Ми думаємо, що протягом майбутніх трьох місяців S&P 500 буде коливатися в межах від 960 до 1015 пунктів. При цьому, ми сподіваємося на те, що до четвертого кварталу справи в економіки поступово почнуть йти в гору в міру того, як почне проявлятися ефект від податкових скорочень. Завдяки цьому, наприкінці року ми сподіваємося побачити на ринку ралі, що доведе S&P 500 приблизно до позначки 1030 пунктів.

Питання: Що ви думаєте про Dow? Чи вірите ви, що під кінець року значення цього індикатора може скласти близько 10 000 пунктів?

Відповідь: Насправді , ми так не вважаємо . Ми думаємо, що цей індикатор буде трохи відставати від S&P 500. Так, за станом на поточний день, за останні 12 місяців Dow виріс менш ніж на 10%, тоді як S&P 500 за той же період виріс на 12.3%. Справа в тому, що в базу S&P 500 входить більше компаній групи Nasdaq, тоді як у базі Dow таких компаній тільки дві . При цьому, за останні 12 місяців Nasdaq "набрав у вазі" майже 28%.

Питання: На які сектори ринку ви б порадили інвесторам звернути особливу увагу в майбутньому році?

Відповідь: У даний час ми рекомендуємо нарощувати в інвестиційних портфелях частку акцій компаній, пов'язаних з обслуговуванням споживачів (зокрема - з будівництвом житла), енергоносіями й охороною здоров'я. Серед наших фаворитів я можу назвати такі компанії як D.R. Horton і Lennar (обслуговування споживачів), Exxon Mobіl і Total (енергія) а також Pfіzer (охорона (охорону) здоров'я).

Питання: Що ви думаєте про динамік корпоративних прибутків, ріст яких вважається ключовою умовою відновлення економіки в цілому?

Відповідь: Ми думаємо, що протягом найближчих кварталів корпоративні прибутки американських компаній підуть у гору. У деяких випадках цей ріст буде обумовлений відновленням корпоративних витрат, що, в основному , будуть пов'язані з заміною старого устаткування . Хоча ми і не очікуємо корінної зміни ситуації з корпоративними витратами, деякі компанії будуть змушені витрачати більше, тому що використовуване ними устаткування застаріє як фізично, так і морально.

Питання: Як ви оцінюєте поточний ріст числа корпоративних придбань і поглинань?

Відповідь: Хоча активність у цій області трохи зросла, вона як і раніше не настільки велика, як це було в 2002 році. За станом на 17 липня в США було оголошено про 4 100 угодах такого роду, тоді як на той же момент минулого року їхнє число склало 4 481. Разом з тим, можна відзначити ріст числа угод вартістю понад $1 млрд: у червні поточного року в Європі і США відбулося 18 таких операцій, тоді як за аналогічний період минулого року їхнє число склало лише 9. Ріст активності в області корпоративних злиттів і поглинань привносить на ринок визначену стабільність, даючи інвесторам зайвий привід до того , щоб притримати наявні в них акції замість того, щоб їх скидати. Крім того, активність у цій області демонструє впевненість у майбутньому тих корпоративних босів, що приймають рішення про злиття свого бізнесу з іншим.

Питання: чи Вважаєте ви, що сьогодні, коли процентні ставки перебувають на настільки низькому рівні, облігації можуть бути вигідним об'єктом для інвестування?

Відповідь: Сьогодні ми радимо нашим читачам скоротити частку облігацій у їхніх інвестиційних портфелях. Хоча в даний час наша модель інвестиційного портфеля складається з облігацій на 10% (ще 65% портфеля приходиться на акції, а 25% - на готівку ), ми радимо використовувати облігації винятково як короткострокові інструменти. Що ж стосується довгострокових інвестицій в облігації, то сьогодні ми радимо працювати винятково з найбільш надійними інструментами, такими як облігації Казначейства США, а також високоякісні муніципальні і корпоративні облігації, що ви будете готові утримувати протягом тривалого часу.

Питання: Останнє питання, Джо: якої стратегії, на ваш погляд, стоїть інвесторам дотримуватися сьогодні?

Відповідь: Ми вважаємо , що сьогодні інвесторам варто звертати особливу увагу на роботу з акціями. Однак, потрібно бути готовим до того , що через збереження економічної невизначеності, протягом декількох найближчих місяців справи на фондовому ринку будуть продовжувати йти відносно в'януло. Ми віримо в те, що до кінця року справи в економіки повинні будуть піти значно краще, що повинно буде викликати ріст цін на акції. Ми сподіваємося на те, що 2003 рік стане першим роком росту ринку після трьох років його падіння.

Опубликовано: 30.07.2003 18:41


Политики ссорятся между собой, а реформы, направленные на либерализацию, прекращаются  
01.06.2008
ЛОНДОН(The Economist)Вашему вниманию предлагается свежайшая серия политической мыльной оперы из жизни Украины. В главных ролях Юлия Тимошенко – Премьер-министр – и Виктор Ющенко – Президент. Краткое содержание предыдущих серий: госпожа Тимошенко, облаченная во все белое героиня "оранжевой революции", воссоединяется с Ющенко и одерживает знаменитую победу на парламентских выборах в октябре прошлого года. "Злодей" (экс-премьер-министр) Виктор Янукович терпит поражение и превращается во второстепенного персонажа. 

Все бывшие гиганты потерпели крах. Наступила очередь Соединенных Штатов?  
20.05.2008
НЬЮ-ЙОРК (The Wall Street Journal)Еще в августе прошлого года, во время паники из-за ипотеки, Алан Гринспен успокоил встревоженное общество. Нынешние потрясения, заявил бывший глава Федеральной резервной системы США, сильно напоминают такие краткосрочные финансовые передряги, как российский дефолт в 1998 году или крах американского фондового рынка в 1987 году. Беспокоиться нечего. Но на заднем плане слышались стоны и чувствовались толчки... 

Каким станет интернет в будущем 
21.03.2008
ЛОНДОН(Daily Telegraph)Закладываются основы "умной сети", которая будет понимать смысл ссылок и предвосхищать желания пользователя

Как будет выглядеть интернет через пять лет? По мнению сэра Тима Бернерса-Ли, человека, которого считают изобретателем world wide web (Всемирной паутины), он будет сильно отличаться от современного виртуального пространства. Бернерсу-Ли видится интернет, где вся информация, приложения и данные неразрывно связаны ссылками и переплетены между собой – все будет работать сообща со всем остальным и на практике позволит нам жить, почти не вылезая из интернета.  


Названы 25 величайших угроз для экологии будущего  
21.03.2008
ЛОНДОН (New Scientist).Забудьте о генно-модифицированных сельскохозяйственных культурах. В будущем экологии, по-видимому, станут угрожать наноматериалы, созданные человеком вирусы и биомиметические роботы.  

ОЭСР советует Украине рыночные реформы и плавающий курс гривны 
04.09.2007
КИЕВ (Рейтер) - Украина должна реформировать регулирование, пенсионную систему, снизить налоговое давление, возобновить приватизацию и отказаться от фиксированного валютного курса, чтобы обеспечить устойчивое экономическое развитие, говорится в отчете Организации экономического сотрудничества и развития.  

Архив

РаспродажаВсе акционные товары

-30%

Кадры морского и речного транспорта
Д.Л.Щур, В.И.Савин
-25%

Кадры в сфере физической культуры и спорта
Д.Л.Щур, Л.В.Труханович
-30%

Кадры культуры и искусства
Д.Л.Щур, Л.В.Труханович
-30%

Базы данных: Введение в теорию и методологию
Марков А.С., Лисовский К.Ю.
-30%

Macromedia Flash MX Professional 2004. Полное руководство
Дэвид Вогелир, Мэтью Пицци
-25%

Секреты мужской силы от А до Я: Как стать здоровым и сильным
Бердышев С.Н.


Книги | Музыка | Видео | Электроника | Форум | Расширенный поиск | Контакты | Карта покупателя | Путеводитель | Условия оплаты | Условия доставки | Магазины и точки продажи | Партнерская программа | О нас | Толковые словари | Распродажа | Покупаем на Amazon.com | Вакансии |