This version of the page http://shop.bambook.com/scripts/ecnews.show?iid=478&v=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
- Інтернет-магазин Бамбук
українською по-русски
Вкажіть email та пароль:
   
Реєстрація
Кіл-ть: 0 шт.
Знижка: 0%
0.00 грн.

Найпопулярніші книги Розпродаж Книги Книги на CD Періодика Прайс-лист книг
 
Розширений пошук Путівник Форум
Книжки
Автолюбителям
Архітектура, будівництво, геодезія
Атласи, карти, глобуси, рельєфні карти, ГІС
Безпека
Бібліотечна справа
Бізнес,фінанси,економіка
Букіністична книга
Військова справа
Дитяча література
Езотерика
Електронна комерція
Енциклопедії, словники, довідники
Жінка та краса
Журналістика та ЗМІ
Інформатика
Історія
Книга в подарунок
Книжки іноземними мовами
Комікси
Культура та мистецтво
Літературознавство
Маркетинг та реклама
Медицина та здоров'я
Музична література та ноти
Навчальна література
Педагогика та виховання
Подорожі та туризм
Природа. Тварини
Природознавство
Промисловість, транспорт
Психологія
Радіоелектроніка
Релігія та духовна література
Сільське господарство
Соціологія, політологія
Спорт
Статистика
Телекомунікації та зв'язок
Філологія і мовознавство
Філософія
Хобі. Дім. Дозвілля
Художня література
Юридична література

Книги і ПЗ на CD
Казки на CD
Книжки на CD
Програмне забезпечення на CD

Періодика
Журнал "Кадровый менеджмент"
Журнал «Check point»
Журнал InternetUA
Журнал "Враждебные поглощения в Украине"
Періодичні видання



 


Ефективний зв'язок із клієнтами - кращий спосіб збільшити продажі
Business Week
За словами Вуди Аллена, 80% того , що потрібно для успіху - це просто виявитися в нього на шляху . Це особливо актуально відносно мистецтва продажів, де особисті взаємини з потенційним клієнтом часто є головним зароком одержання важливого замовлення. У досконалому світі в кожного з нас було б досить часу і засобів для того, щоб налагодити міцні зв'язки з кожним потенційним клієнтом. Тому що домогтися цього в реальному світі, на жаль, неможливо, необхідно зрозуміти: яким чином можна налагоджувати зв'язки з найменшими втратами часу і коштів, і, при цьому, з найбільшим ефектом. Не дуже давно я одержала листа від одного зі своїх читачів, що на цьому тижні він проїхав більше 2 000 миль для того, щоб відвідати своїх старих покупців, завівши при цьому кілька нових контактів. Як ви розумієте, постійно працювати в такому темпі дуже складно, і, до того ж, увесь той час, що проходить у дорозі між зустрічами, ви витрачаєте попросту даремно. Я особисто стикалася з подібними труднощами, коли для зустрічі часом мені приходилося летіти буквально інший кінець світу. Безумовно, сьогодні в нас є стільникові телефони, що дозволяють залишатися на зв'язку , і цифрові органайзеры, що не дають забути про намічені зустрічі, однак усього цього як і раніше мало. Подорож приносить фізичні труднощі: хоча сидіння протягом декількох годин у кріслі літака ,на перший погляд, не віднімає у вас сил, насправді це заняття вкрай стомлююче. Крім того, постійні роз'їзди приносять і інші проблеми. Ніхто з нас не хоче пропустити шкільні концерти за участю наших дітей, гри улюбленої команди або концерти улюбленої групи. Однак, саме цим (і многим іншим) нам приходиться жертвувати для того, щоб робити свою роботу, будувати свій дім, ростити дітей, і, в остаточному підсумку, платити за все це.
Із тими ж самими проблемами зіштовхується керівник, що прагне підтримувати зв'язок зі своїми власними менеджерами по продажах. Для глобальної організації, офіси якої часом розкидані по всіх регіонах або навіть по усьому світу, зібрати весь свій персонал в одному місці на нараду або для спільного навчання - це занадто дороге задоволення. Додайте до того, про що ми тільки що говорили, вартість авіаквитків, готельних номерів і оплату участі в різних конференціях - і ми одержимо величезні втрати. Не варто також забувати і про можливості втрати часу і грошей через зрив переговорів: пам'ятайте, що некомпетентний або погано навчений менеджер по продажах може обійтися вам занадто дорого, наносячи збиток вашому бізнесу і, тим самим , побічно граючи на руку вашим конкурентам. Отже, постараємося зрозуміти, яким способом ви можете істотно поліпшити свої зв'язки із покупцями і/або із власним персоналом, при цьому не допускаючи різкого збільшення витрат часу і коштів. Для того, щоб вирішити цю проблему, необхідно розширити коло використовуваних нами засобів зв'язку і транспорту за межі традиційних автомобілів, літаків, звичайної й електронної пошти і телефонів. Сучасні технології дозволяють різко розширити наші можливості в створенні, налагодженні і підтримці зв'язків з іншими людьми. Багато хто з нас по тим або інших причинах не наважуються використовувати ці новинки. Справа в тому, що, визнаючи необхідність змін у більшості випадків на підсвідомому рівні ми побоюємося їх, прагнучи як можна довше дотримуватися традиційного укладу життя. Однак, у деяких випадках залишатися традиціоналістом буває також небезпечно, як і ризикувати, впускаючи у своє життя щось принципово нове . Сама я намагаюся дотримувати обережності у виборі новинок hіgh-tech і у використанні нових підходів до ведення бізнесу, однак я розумію, що іноді без них попросту не обійтися. Як приклад можна привести електронну пошту. Уже сьогодні компанії, що не мають своїх власних доменних імен, часто уважаються старомодними. Можна припустити, що в майбутньому люди будуть так само говорити і про ті компанії, що використовують для продажів тільки телефон і особисті зустрічі, не прибігаючи до сучасних технологій зв'язку .
Не дуже давно я одержала наочний приклад того, яким способом технології можуть зміцнити міжособистісний контакт. Одна організація звернулася до мене із пропозицією провести для них "web-семінар" з питань організації продажів. "Із задоволенням", - відповіла я: "А що це таке?" тоді вони пояснили мені, що представники їхньої організації розкидані по всій території США, причому усі вони мріяли б познайомитися з моїми наробітками в області збільшення продажів. У призначений час всі учасники web-семінару установили один з одним конференц-зв'язок за допомогою телефону й Інтернет. Сидячи у своєму власному офісі, я розмовляла з ними по телефону, паралельно з цим показуючи їм по Мережі створену мною в PowerPoіnt презентацію. Учасники цього незвичайного для мене тренінгу могли чути мій голос, дивитися на підготовлені мною слайди і, при необхідності, негайно звертатися до мене з письмовими питаннями за допомогою функції Іnstant Message. Наприкінці web-семінару його учасники могли задати мені питання по телефону в усній формі подібно тому , як це відбувається в "живих" шоу-програмах на радіо. Незважаючи на те, що учасників цього тренінгу відокремлювали друг від друга багато миль, ефект від нашого спілкування був таким же, як якби ми усі сиділи в одній і тій же кімнаті. Після того, як web-семінар завершився, усі ми просто вийшли з Мережі і перейшли до інших справ. Ніяких подорожей, ніякого загубленого часу, ніяких накладних витрат! Не можна не визнати, що описувана схема організації конференції являє собою прекрасний засіб для спілкування з безліччю людей з мінімальними витратами. Web-семінар - це лише один приклад того, як можна використати Інтернет для зв'язку з іншими людьми. Торгові представники можуть використати цю методику для того, щоб за допомогою електронних презентацій залучати до своїх продуктів увагу віддалених потенційних клієнтів. Якщо людину зацікавить ваша пропозиція , побачена ним у Мережі , то, після телефонної розмови ви завжди можете домовитися з ним про особисту зустріч, на якій закріпите раніше досягнутий успіх. Успішних вам продажів


Опубліковано: 20.06.2003 17:39


СНД не підтримує українські ініціативи  
25.04.2006
В.о. міністра закордонних справ Борис Тарасюк вважає Співдружність Незалежних Держав неефективною. Такий висновок він зробив після засідання ради міністрів іноземних справ країн-учасниць СНД.  

25-26 квітня відбудеться авторський семінар Олени Михайловой "Маркетингове ціноутворення" 
11.04.2006
25-26 квітня відбудеться ексклюзивний авторський семінар, Олени Михайловой "Маркетингове ціноутворення". Учасники семінару здобудуть спеціальні знання про розробку цілісної та ефективної цінової політики й стратегії на підприємстві, які дозволяють одержати реальні переваги в конкурентній боротьбі  

США СКАСУВАЛИ ПОПРАВКУ ДЖЕКСОНА-ВЕНІКА ЩОДО УКРАЇНИ 
10.03.2006
Палата представників конгресу США скасувала у відношенні України дію поправки Джексона-Веніка. Як повідомляє "Комерсант", питання про скасування поправки Джексона-Веніка у відношенні України було внесене до порядку денного засідання палати представників конгресменом від Республіканської партії США, главою бюджетного комітету конгресу Білом Томасом. У той же час, за скасування поправки голосували як представники республіканської партії, так і демократичної.  

29-30 сентября 2005 года - Международная конференция «Маркетинг услуг: продавая незримое».  
26.08.2005
Компания «Conference House» совместно с Украинской Ассоциацией Маркетинга, при поддержке страховой компании «АСКА-Жизнь» 29-30 сентября 2005 года проводит Международную конференцию «Маркетинг услуг: продавая незримое». В качестве докладчиков на конференции будут выступать такие ведущие специалисты мирового уровня в данной области: Гарри Беквит (США), автор бестселлеров «Selling the Invisible» и «The Invisible Touch», и Михаил Иванов (Россия), соавтор популярной книги «Практическое руководство по маркетингу консалтинговых услуг».  

eBay vs McDonald`s 
26.04.2005
Сетевой аукцион eBay — самая популярная торговая марка в интернете, согласно данным мониторинговой компании Envisional, передает BBC. Исследователи выясняли отношение к 100 компаниям, котирующимся на Лондонской фондовой бирже. 

Архів

РозпродажВсі акційні товари

-40%

Будущее корпоративной отчетности: Как вернуть доверие общества / Building Public Trust: The Future of Corporate Reporting
Ди Пиацца Самюэль, Экклз Роберт / Samuel A. DiPiazza , Robert G. Eccles
-30%

Выбираем компьютер Серия "Компьютер. Карманный справочник пользователя"
В. П. Леонтьев
-40%

101 Oracle8i. Организация работы в сети
Марлен Терьо
-30%

Кадры учреждений образования, библиотек
Щур Д.Л., Труханович Л.В.
-25%

Internet Explorer 6 для "чайников"
Дуг Лоу
-25%

TCP/IP. Семейство протоколов передачи данных в сетях компьютеров
Хезер Остерлох


Книги | Музика | Відео | Електроніка | Форум | Розширений пошук | Контакти | Картка покупця | Путівник | Умови оплати | Умови доставки | Магазини та точки продажу | Партнерська програма | Про нас | Тлумачні словники | Розпродаж | Купуємо на Amazon.com | Вакансії |

Розробка і підтримка магазину - Міжнародний Центр Інформаційних Технологій INT
Copyright © INT, 2001, 2007 support@bambook.com


УкраЇнська банерна мережа


Сторінка формується динамічно та може змінюватися в режимі реального часу в залежності від реакції нашої аудиторії та особливостей індексації тексту ядром повнотекстової машини. Цитування та публікація фрагментів першоджерела відповідає концепції «добросовісного запозичення» і має на меті сприяння більш повному та глибокому попередньому ознайомленню з джерелом, аналогічно «листанню» книги , а також її виборчому читанню та аналізу біля полиці книжного магазину і/або публічної бібліотеки.