This version of the page http://reactor.org.ua/index.php?newsid=63 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
Запитання та відповіді » Незалежний інформаційний ресурс РЕАКТОР
Популярні статті
» Антифашизм з місцевим колоритом
» УВАГА! Сайт і форум УНТП тимчасово недоступні!
» Український Севастополь закликає Президента не допустит ...
» Ющенко знає, кому давати нагороди
» ОУН готувала замах на президента США
» Кураєв: українців як народу не існує
» МЗС РФ проти вшанування українцями дивізії "Галичина"
» Сілезія вимагає від Польщі автономії, погрожуючи наслід ...
» Маразм ліберелізму: в ПАР китайців визнали неграми
» Радіо "Правий Чернігів"
Рубрики
Опитування

Так
Ні
По барабану


Календар
«    Липень 2008    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Redtram
Завантаження...

Форум
Фільми зняті в Третьому Рейху

Відпочинок

Фільм "Перемога віри" Лєні Ріфеншталь

Ізраїль знайшов чергового "антисеміта"

Патріоти проти гей-парадів

Запитання та відповіді
• Статті, [2.10.2007, 01:00]

Помилкою сучасного українства є неправильно поставленні завдання та запитання взагалі. Багатовекторність, толерантність, розбудова демократії та інституту паламентаризму – це далекі від духа українства речі.

Українці займаються не тим чим треба. Одного разу читаючи спогади українського волонтера я виділив цікаву для себе річ. Він згадував, що звичайний непримітний у повсякденному житті українець ставав добрим бойовиком на війні.

«Кожному своє» - так було написано на воротах Бухенвальду і це справді є так. Можливо українці не є супер винахідниками у сфері генної інженерії та атомних іспитів, але українські армії здобували весь світ. Можливо українці погані брокери, але один український фермер може прокормити тисячі людей. Коли вільний (справді вільний) укаїнець чує про «багатовекторну політику», то в його уяві мають постати не міжнародні саміти та договори, а бліцкріг на кілька фронтів. Толерантність? В Українській Імперії не місце їй. Ми толерантні лише до Бога і марсіан. ЗМІ виє на весь світ про намагання всієї людської спільноти до демократії і лише українці всією душею прагнуть жорсткої фашистської диктатури. Дядько із ЖЕКу не може забезпечити нормальне водопостачання, бо його призначення бути губернатором Далекосхідних Українських Земель. Українці зайняті питанням за кого голосувати на чергрових виборах хоч повинні вирішувати на кого наступного десантувати свої війська. Демократія дає право вибору способу загибелі Нації, а національна диктатура забов’язує її жити вічно. Міжнародний Суд та ООН зрівнюють Раси за рахунок знищення їх самобутності, а Світова Війна та АК-47 зрівноважує їх сили та забезпечує їх розвиток та волю до життя. Як ти хочеш померти? Вибір широкий: наркотики, СНІД або просто набухатися та сісти за кермо автомобіля. Але ні в якому разі не смій померти за славу і честь Нації!!! Це ж буде не толерантно по відношенню до інших! Етнічні чистки – погано, а коврове бомбардування мирних районів та розстріл цивільного населення – це боротьба за свободу та демократію. Коли інородець вбиває українця, гвалтує українку та продає наркотики українським дітям, то в цьому винувате суспільство. Коли у відповідь українець вбиває інородця – це злочин та винна всіх українців.

Отримати правильні відповіді можна лише поставивши правильні запитання. Почавши із найпростіших запитань ми отримаємо відповіді на те, що знали вже давно, але боялися запитати самих у себе.

Сергій Лис
Обговорити на форумі
P.S. До статті можна ставитися по різному. Вважати правильною чи ні, раціональною, ірраціональною чи навіть дурною. Головна мета - це здійснити вибух у свідомості людей.



Читайте також:
  • Світ сучасності хворий
  • Світ перевернутий
  • Національна Ідея
  • Українців хочуть масово озброїти
  • Чому у країнах, що перемогли фашизм, квітне неонацизм?

  •  
    Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або зайти на сайт під своїм іменем.
    [#1] (9 грудня 2007 00:51)
    Serhij
    Погоджуюсь, цікаві думки. Нещодавно подивився документальний фільм "Собор на крові". Багато документального матеріалу, але відчувається юдейська рука. Особливо обурили слова ведучого, що якщо серед особового складу поліцейських команд, що охороняли євреїв у Бабиному яру, був хоча б один українець, то покаятись за цей злочин мусить весь український народ?!!! Але чи покаялися жиди, які керували СССР, та становили до 90% керівного складу органів ВЧК, ГУП, НКВС за злочини проти українського народу, в т.ч. за голодомори!!! Ні, вони себе кругом позиціонують жертвами...
    [#2] (21 грудня 2007 15:25)
    Сергій
    У Бабиному Яру серед особового складу було більшість українців.
    [#3] (6 січня 2008 20:46)
    Serhij
    Звичайно, що серед особового складу поліційних команд були українці, адже Київ знаходиться в Україні. Питання в іншому - хто був організатором. А організаторм виступала німелька військова влада. Та й українців там загинуло не менше, якщо не більше. Крім того євреїв на бойню відправляли також юденрати під охороною жидівських поліцаїв. Українці дуже часто переховували жидів від німців. Однак, не відомо жодного випадку, коли жид рятував життя гою. Відповідно євреї створили СССР і є організаторами голодоморів 1921-23 та 1932-33 рр.
    Додавання коментара


    оновити код



    Вхід
    Логін
    Пароль
     
    Реєстрація на сайті!
    Забули пароль?
    Архів сайту
    Липень 2008 (19)
    Червень 2008 (175)
    Травень 2008 (141)
    Квітень 2008 (100)
    Березень 2008 (90)
    Лютий 2008 (121)
    Січень 2008 (108)
    Грудень 2007 (119)
    Листопад 2007 (218)
    Жовтень 2007 (79)
    Вересень 2007 (50)
    Акція


    Партнери
    Наша кнопка

    <a href="http://www.reactor.org.ua"><img style="border: 1px solid black" src="http://reactor.org.ua/uploads/reactor.gif" alt="РЕАКТОР" /></a>
    Інформація
    Погода

    Дизайн: Солтан ©