This version of the page http://people.net.ua/press/release/?id=357 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
Зв‘язками з громадськістю компанії PEOPLEnet буде займатись PR- агентство GCI Kyiv
RUSUKR
покриття в УкраїніПоповнити рахунокЗапитати онлайн

Про компанію

Прес-центр

Контактна інформація

Телефонуйте до Центру інформаційної підтримки клієнтів
111 — з мобільних телефонів PEOPLEnet,

8 800 30 303 30 —
зі стаціонарних телефонів.
Безкоштовно по Україні, цілодобово.

Є питання? Задайте їх в онлайн-чаті

Не забувайте про корисні номери

Зв‘язками з громадськістю компанії PEOPLEnet буде займатись PR- агентство GCI Kyiv

11 червня

PR- агентство GCI Kyiv надаватиме повний комплекс послуг із зв‘язків з громадськістю для компанії ЗАТ «Телесистеми України» (бренд PEOPLEnet) в 2008 році, про що було підписано угоду між двома компаніями.

PR-агентство GCI Kyiv працює з першим українським провайдером швидкісного мобільного Інтернету PEOPLEnet з квітня 2007. Співробітництво між партнерами розпочалося в результаті чотирьохмісячного конкурсу — саме тоді GCI Kyiv було визнано компанією «Телесистеми України» найкращим. Згідно умов нового договору, який фактично є пролонгацією контракту між компаніями, GCI Kyiv разом з PR- відділом оператора буде надавати послуги із зв‘язків з громадськістю PEOPLEnet в 2008 році. В перелік послуг входить робота із засобами масової інформації, організація заходів для преси, участь оператора PEOPLEnet у виставках і конференціях і багато іншого.

«За рік співпраці із командою GCI Kyiv ми переконались у її фаховості. Саме з цієї причини ми прийняли рішення продовжити спільну роботу з агентством. Ми впевнені, що наше співробітництво й надалі буде не менш успішним», - говорить Йоав Рос, директор з маркетингу PEOPLEnet.

Цього року PR-агентство GCI Kyiv вже реалізувало для компанії «Телесистеми України» кілька цікавих проектів, серед яких – комплекс послуг по роботі із засобами масової інформації в 12 містах України, де PEOPLEnet, розширюючи територію покриття і надання послуг, відкрив свої нові Центри обслуговування клієнтів.

«PEOPLEnet – дуже цікавий клієнт. Сама сфера діяльності, в якій працює PEOPLEnet, розвивається дуже швидкими темпами, а разом з нею розвивається і компанія. Це робить нашу співпрацю дуже динамічною. Команда агентства постійно працює над новими захоплюючими проектами для оператора. Плани PEOPLEnet на 2008 рік дуже амбіційні, тому на нас чекає значний об‘єм цікавої роботи» - говорить Олександр Устенко, бізнес-директор GCI Kyiv (Alexander Ustenko, Business Director, GCI Kyiv).

Пристрої 3G


Motorola KRZR K1m

ZTE Evolution

Pantech PC-7300L

ZTE AC8700

ZTE MY39

C-motech ССU-550

Huawei EC 226

Для використання мереж 3G вам будуть потрібні спеціальні пристрої