This version of the page http://opora.org.ua/news.php?news=636& (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
Громадянська мережа "Опора"
 

 
 

ПРО НАС

ДIЯЛЬНIСТЬ

ТОЧКА ОПОРИ

АНАЛIТИКА

АРХIВ ДОКУМЕНТIВ

ОПОРА У ЗМІ

ПРЕС-ЦЕНТР

КОНТАКТИ

НАШI ДРУЗI

ЧИМ Я МОЖУ ДОПОМОГТИ



 

 







Отримати код










Читати в RSS




Новини

 

Перший крок на дорозі в тисячу літ

Учора в Королівських палатах Історичного музею у Львові відбувся “круглий стіл” на тему: “Площа Ринок. Збереження історико-архітектурної спадщини”. На розмову міська влада запросила представників виконавчих органів, відповідальних за проведення робіт на площі Ринок, депутатів Львівської міської ради, які входять до складу комісії з вивчення обставин скандальної реконструкції, та фахівців – проектантів, архітекторів, реставраторів.

Також до участі запросили головних редакторів львівських видань. Представники Громадського форуму Львова та ГМ ОПОРА прийшли без запрошень, утім і їм надали слово в обговоренні.

Модератор заходу, директор інституту “Укрзахідпроектреставрація” Володимир Швець сформулював завдання – вивчити ситуацію, що склалася довкола реставрації площі Ринок, і зробити висновки, щоб надалі уникати помилок. Міський голова Львова Андрій Садовий у вступному слові констатував, що схоже обговорення потрібно було провести ще принаймні два роки тому, розповів про успішну презентацію “футбольних” проектів Львова комісії експертів УЄФА й закликав уникати емоцій, перекручень і недомовок у розмові про важливі для міста проблеми.

Втім цього не вдалося уникнути йому самому, коли Андрій Садовий почав голосно обурюватися поведінкою громадськості Львова, яка, за словами його заступника Андрія Павліва, начебто вимагає… виключення Львова зі списку ЮНЕСКО. Так само не бракувало емоційних зауважень на адресу ЗМІ, яких частина депутатів та архітекторів звинуватила в тому, що ми “винесли сміття з хати”.

Після тригодинної розмови сторони залишилися зі своїми переконаннями, але принаймні вперше вислухали одні одних.

Андрій Павлишин

Львівська газета



- 15/09/2006

Коментарi

Iм'я*
Ел. пошта
Текст коментара*
Код*
     

Відповіді ЗНО-2008
Правильні відповіді від Українського центру оцінювання якості освіти.
30/04/2008


© Opora 2006