This version of the page http://mtv.ua/tv/show/6281 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Гільдія Клабберів

«Гільдія Клабберів» - це програма без формату, стилю чи правил. Вам покажуть найбезглуздіші та найшокуючі вечірки. А роблять їх такими її резиденти. «Гільдія Клабберів» - це Данило, Авдій та Вольдемар. Щоразу ці троє разом з вами вигадують нові ідеї та перетворюють звичайний вечір на незабутній. Учасниками стають усі.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg

Це шоу в ефiрi:

  • 7 Липня 23:30
  • 8 Липня 23:30
  • 9 Липня 23:30
  • 10 Липня 23:30
  • 12 Липня 23:00

Вони – королі вечірок, які знаються на справжніх паті. Ці троє абсолютно різних особистостей вже готові показати світ клабберівського життя нашої країни, виявити найкращі місця відпочинку та познайомити вас із тими, хто не залишає клубів. Їхній девіз: «Ми бідні, але вродливі». Їхнє життя – серіал з елементами реаліті-шоу. Вони вважають, що такого на телебаченні показувати не можна. Доки ви відпочиваєте, вони працюють, щоб знайти найкраще місце вашого наступного відпочинку. Ви вже відпочиваєте? А «Гільдія Клабберів» вже їде до вас у гості.
Сторінка Гільдії Клабберів - www.mtv.ua/cg

Герої:

Даніла: Даніла завжди щось вигадує. Він може дуже просто знайти хорошу ідею, та поділитися нею з друзями. Наприклад, оригінальну ідею, як провести наступний вікенд. Але жодна вечірка ще не сподобалась йому на всі сто відсотків. Даніла сноб, він шукає оригінальне. Він клаббер.

Вольдемар: Вольдемар звичайний клерк. Вдень він працює в офісі, та кожного тижня чекає на вікенд, щоб зібратися зі своїми друзями та гарно провести час. В нього дуже багато енергії, він завжди веселий. Вольдемар просто шаленіє від гарних жінок та танців. Він клаббер.

Авдєй: Авдєй музикант. Днями він грає в якомусь панк-гурті, а на вікенд вибирається з друзями на відпочинок, який він завжди намагається перетворити на треш паті. Авдєй любить відривних людей, веселих дівчат та міцні напої. Він клаббер.

MTV-Шоу

МОЯ ВЛАСНА ЗІРКА

В нашому шоу найвідданіший фан за допомогою двох близьких друзів відбиратиме з шістьох претендентів того, хто найбільш схожий на його улюблену зірку. Претенденти змагатимуться у вмінні співати, рухатись, відповідатимуть на найскладніші питання і врешті-решт один з них стане «власною зіркою» нашого героя.

Погром на замовлення

Погром на замовлення – реаліті шоу без правил і здорового глузду

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

Роб і Здоровило Блек

У цій реалістичній комедії ми спостерігаємо за пригодами Роба і Здоровили Блека та їхнім веселим життям у розкішному Голлівудську домі. У компанії крихітного бульдога М’ясця це фантастичне тріо перетворює весь оточуючий світ на власний гральний майданчик.

Хата

Тільки не лопніть від заздрощів, бо зараз ви побачите, як живуть найпопулярніші зірки світового музичного Олімпу. Розкішні апартаменти, коштовні дрібнички, найсучасніші джакузі, шалені тачки – все це вони продемонструють спеціально для вас протягом півгодинного шоу.