This version of the page http://www.letrodectus.te.ua/?m=200803 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
2008 | March | LetrOdectUS

LetrOdectUS

Записи за March, 2008

OMG! I can’t believe it! Remember the photo-contest that I’ve been telling you about last year and encouraging everyone to participate? FLEX Photo Contest 2008? Well, guess what, our photo won! It didn’t win the first, neither the second place. Its not even the third. Its:

The photo which received the most votes and won the first place in the “Alumni choice” nomination - Making the first steps for the Good Tree” project in Ternopil.” The photographer is Olena Dolya.

Читай далі »

Коментарів (3)

Masterpiecer розпочав новий флешмоб. Естафету мені передав jarofed за що йому дякую .

Потрібно назвати улюблене українстке слово:

яке слово в українській мові є вашим найулюбленішим? Яке ви любите вжити до місця і не дуже, від якого ви просто претесь і вважаєте його найкращим і найдосконалішим з усіх? (blog.masterpiecer.org.ua)

Моїм на даний момент улюбленим словом є слово пампух . Не знаю на скільки воно літературне та широко вживане, але я та мої друзі вживаємо його щодня . В нашому розумінні пампух означає людину, що щойно пообідала та в якої з’явився кругленький животик внаслідок завеликої кількості їжі. Читай далі »

Коментарів (8)

У коментарях до огляду шостої серії телесеріалу Загублені зайшла мова про жінку, з якою Бен порівнював Джуліет. У нас з’явилося 2 варіанти - це або мати Бена - Емілі, яку він ніколи не знав, або ж це Енні - дівчинка з якою Бен потоваришував на острові.

Енні (Annie)

Енні потоваришувала з Беном одразу після того як він прибув на острів.

Його батько був алкоголіком, та винив Бена у смерті його матері. Він навіть забував про дні народження сина.

It’s a birthday present. Mine just happens to be today. You do remember birthdays, don’t you Richard?

Він називав день народження Бена - днем смерті його дружини.

Читай далі »

Коментарів (0)

Восьмий епізод телесеріалу Загублені обертається навколо Майкла і розповідає його історію після того, як він покинув острів разом з Волтом. Майкл знову повертається у шоу, тепер вже під новим ім’ям - Кевін Джонсон.

Бараки: Лок та його група

Зібравши усіх в одному із будинків в бараках, Лок приводить Маелза (останного разу Лок запхав йому гранату до рота - епізод 4). Маелз нарешті готовий говорити. Тепер стає ясно, що люди на кораблі припливли зовсі не рятувати їх. Вони припливли за Беном.

Читай далі »

Коментарів (1)

Сьомий епізод четвертого сезону популярного телесеріалу Загублені поки що є одним із найцікавіших епізодів. Ми нарешті отримуємо відповіді на важливі запитання:

хто власник корабля, що начебто приплив урятувати виживших;
хто шпигун Бена на кораблі;
чомуДжин не є одним із Oceanic 6.

На кораблі:

Френк (пілот гелікоптера) поспішає до каюти, де замкнуті Саід та Дезмунд. При дверях вартує Реґіна (Regina), на вигляд вона стурбована; вона читає перевернуту догори книжку навіть не помічаючи цього.

Читай далі »

Коментарів (9)

Шостий епізод четвертого сезону серіалу Загублені обертається навколо Джуліет (Juliet Burke).

Назва епізоду - The Other Woman (інша жінка) має пряме відношення до Джуліет, її вважають іншою жінкою на острові. Переглянувши епізод, ми дізнаємося, хто і чому вважає її іншою жінкою (причина не лише у любовному трикутнику Джек-Кейт-Джуліет). Іншою жінкою також варто вважати Харпер

Епізод починається із флешбека - зустрічі Джуліет (це її перша зустріч) із місцевим (острівним) психотерапевтом Harper Stanhope.

Читай далі »

Коментарів (9)