This version of the page http://www.c8.com.ua/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-05. The original page over time could change.
Создание сайтов, поисковая оптимизация и интернет-реклама
25.12.07
Конкурс "Спитай президента України".
24 грудня розпочинається конкурс "Спитай президента України". До проекту долучилися інтернет-видання "Українська правда", "Главред", "ЛІГАбізнесінформ" і "Кореспондент". Мета конкурсу – збір запитань до глави держави від широких кіл громадськості з найактуальніших для суспільства тем. На найцікавіші запитання, відібрані інтернет-виданнями, президент Віктор Ющенко відповість на своїй підсумковій річній прес-конференції "Національні пріоритети", що відбудеться 27 грудня з 18.00 до 20.00.

19.09.07
Відеоконференція Віктора Ющенко
Прес-конференція Глави держави, яка розпочнеться о 12.30, транслюватиметься у мережі Інтернет за адресою http://video.president.gov.ua/ Підтримка Інтернет-трансляції: ІТ-компанія «Community8». Пряму трансляцію прес-конференції Президента України Віктора Ющенка, яка розпочнеться 19 вересня о 14.00 та триватиме до 14.30, вестиме Національна телекомпанія України. Захід також транслюватимуть «5 канал», «24 канал», Всесвітня служба «УТР» та Національна радіокомпанія України.
http://video.president.gov.ua/

Масштабованість
 Наші рішення в змозі підвищити свою продуктивність при підвищеному навантаженні.