This version of the page http://www.minagro.kiev.ua/page/?5688 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-03. The original page over time could change.
Запобігання проявам корупції \ Нормативно-правова робота \ Міністерство аграрної політики України


Урядовий
портал

Українська   
English   
13:32, четвер, 03 липня 2008 
Головна / Нормативно-правова робота / Запобігання проявам корупції

Запобігання проявам корупції

27.06.2008 10:00

План Міністерства аграрної політики України щодо виконання та контролю за реалізацією Концепції подолання корупції в Україні«На шляху до доброчесності» на 2008 рік

 п/п
 
 
 
 
 
 
 
Назва заходу
 
 
 
 
 
 
 
Відповідальний виконавець
 
 
 
 
 
 
 
Термін виконання
 
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
2
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
1
 
 
 
 
 
 
 
Робота щодо забезпечення антикорупційної оцінки проектів нормативно-правових документів у ході проведення їх правової експертизи з метою запобігання виникненню можливих корупційних ризиків.
 
 
 
Департамент правової та законопроектної роботи (Собовий О.М.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
2
 
 
 
 
 
 
 
Широке інформування громадськості через веб-сайт Мінагрополітики про розроблені нормативно-правові документи щодо боротьби з корупцією, запобігання її виникненню та роботу міністерства, спрямовану на реалізацію антикорупційних заходів.
 
 
 
Департамент правової та законопроектної роботи (Собовий О.М.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
3
 
 
 
 
 
 
 
З метою створення сприятливих умов для підвищення авторитету  державної  служби  та  зміцнення  репутації державних службовців, а також інформування громадян про поведінку, яку вони мають очікувати від державних службовців, посилити роботу щодо дотримання загальних правил поведінки державних службовців, затверджених наказом Головного управління державної служби України від 23.10.2000 № 58.
 
 
 
Департамент з  контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
4
 
 
 
 
 
 
 
Удосконалення системи добору кадрів на державну  службу  для визначення  найбільш кваліфікованих фахівців з питань економічної, підприємницької,   фінансової,   банківської   та   інших видів діяльності, обізнаних із сучасними управлінськими технологіями, та здібних випускників вищих навчальних закладів.
 
 
 
Департамент з контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
5
 
 
 
 
 
 
 
Удосконалення порядку  проведення  щорічної оцінки діяльності державних службовців на основі  впровадження  методики  врахування результатів  їх  роботи  для  оцінки  роботи державного органу в цілому.
 
 
 
Департамент з контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.)
 
 
 
 
 
 
 
I квартал
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6
 
 
 
 
 
 
 
Впровадження механізму попереднього відбору для включення  до резерву  на  посади  державних  службовців шляхом здійснення процедури тестування.
 
 
 
Департамент з контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.)
 
 
 
IV квартал
 
 
 
 
 
 
 
2008 року
 
 
 
 
 
 
 
7
 
 
 
 
 
 
 
Удосконалення системи професійного навчання державних службовців з урахуванням подальшої професіоналізації  державної  служби та вироблення пропозицій щодо її вдосконалення з урахуванням вітчизняного та міжнародного досвіду.
 
 
 
 
 
 
 
Департамент аграрної освіти, науки та дорадництва (Іщенко Т.Д.) Департамент  зовнішньоекономічного співробітництва (Руденко М.М.) Департамент з контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.) Департамент фінансів (Зуб Г.І.)
 
 
 
II півріччя
 
 
 
 
 
 
 
8
 
 
 
 
 
 
 
Розроблення та подання на затвердження в установленому порядку проекти штатних розписів центрального апарату міністерства та змін до нього.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Управління організаційних структур і соціально-трудових відносин (Ніколаєнко В.М.) Департамент з контролю апарату та роботи з персоналом (Шведов В.Г.) Департамент фінансів (Зуб Г.І.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
9
 
 
 
 
 
 
 
Посилення контролю за збереженням державного майна, цільовим використанням бюджетних коштів.
 
 
 
 
 
 
 
Департамент економіки та управління державною власністю (Куць О.І.)Управління  бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи(Гаврилюк В.М.)Департамент фінансів  
(Зуб Г.І.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
10
 
 
 
 
 
 
 
Забезпечення обов’язкового проведення документальних ревізій за зверненнями правоохоронних органів на підприємствах, в установах та організаціях, що належать до сфери управління Міністерства аграрної політики України.
 
 
 
 
 
 
 
Управління бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи (Гаврилюк В.М.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11
 
 
 
 
 
 
 
Посилення боротьби  з   марнотратством,   незаконним   витрачанням  державних коштів  на  непередбачені  кошторисами  цілі;  вжити  заходів  щодо скорочення витрат коштів з державного бюджету, а також коштів підприємств,  установ,  організацій,  що  належать до сфери управління Мінагрополітики, на закордонні відрядження,  придбавання легкових автомобілів, а  також здійснення контролю за кількістю таких відряджень і числом їх учасників, ефективністю закордонних поїздок та запровадженням їх результатів у життя.
 
 
 
Управління бухгалтерського обліку, звітності та ревізійної роботи 
 
 
 
(Гаврилюк В.М.) Департамент фінансів (Зуб Г.І.) Департамент правової та законопроектної роботи (Собовий О.М.)
 
 
 
 
 
 
 
Протягом року
 
 
 
 
 
 
 
12
 
 
 
 
 
 
 
Забезпечення подання аналітичної інформації про виконання вимог Закону України "Про боротьбу з корупцією" відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.09.1999 № 1785.
 
 
 
Департамент правової та законопроектної роботи (Собовий О.М.)
 
 
 
I квартал
 
 
 
 
 
 
 
III квартал
 
 
 
 
 
 
 
13
 
 
 
 
 
 
 
Забезпечення проведення нарад з виконання плану заходів щодо боротьби з корупцією.
 
 
 
 
 
 
 
Департамент правової та законопроектної роботи, (Собовий О.М.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
І півріччя
 
 
 
 
 
 
 
ІІ півріччя
 
 
 
 
 
 
 

 
 

 

 

                                                          
 
© 1997–2008 Міністерство аграрної політики України          

Усі права на матеріали, що знаходяться на даному сайті, охороняються відповідно до чинного законодавства України. При будь-якому використанні матеріалів сайта, гіперпосилання на www.minagro.gov.ua обов'язкове