This version of the page http://openoffice.org.ua/index.php?id=305 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
OpenOffice.Org.UA: Підтримка

Skip to content

start:

Підтримка

Ласкаво просимо до сторінки підтримки OpenOffice.org.
Ви можете отримати допомогу читаючи документацію, що є на веб-сайті, можете поспілкуватись у форумах чи списках розсилань з іншими користувачами.
Можливо, декому потрібна комерційна підтримка і тут Ви зможете знайти консультанта чи впровадженця OpenOffice.org у Вашому регіоні.

Запитай-зачекай-запрацює
Некомерційна підтримка
Заплати
Комерційна підтримка
  • ЧаПи >>
  • Документація >>
  • Форум >>
  • Послуги з впровадження >>
  • Послуги з навчання >>
Ми плануємо створити покажчик розробників та впровадженців вільного програмного забезпечення, зокрема OpenOffice.org. Але ми не можемо давати будь-які гарантії щодо кваліфікації інших осіб.

Щодо підтримки співтовариства

Існує значна документація українською та іншими мовами, і скоріше за все там є відповіді на більшість Вашит питань. Якщо немає - чому б Вам не створити її?

Перед тим, як шукати поради в когось іншого, зазвичай корисно спробувати знайти вирішення проблеми самостійно. В цьому випадку ви скоріше за все зможете знайти відповіді на питання, що вас цікавлять.
Поділіться з іншими - якщо цього не зробите Ви - не зробить й інший.
Майже всі відвідувачі веб-сайту люди, які працюють і не мають багато часу на відповіді. Отже, можливо, відьповідь буде не так швидко, як Ви чекаєте.

Як і більшість проектів вільного програмного забезпечення, наш проект буде використовувати безкоштовеу підтримку через списки розсилки. Ми обов’язково опублікуємо координати, як тільки налаштуємо цей сервіс.

Комерційна підтримка

Деякі люди чи організіції не мають часу на перегляд ресурсів або їх потреби є досить специфічними, і вони бажають найняти когось, хто зможе впровадити та супроводжувати OpenOffice.org. Сторінка консультантів, яку ми плануємо створити, містить список таких людей та компаній.

Якщо Ви чи Ваша організація впроваджує OpenOffice.org чи займається підтримкою користувачів - пишить і ми внесемо Вас у наш показчик.