This version of the page http://mtv.ua/tv/show/?id=87 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-02. The original page over time could change.
MTV-Шоу • MTV.ua — Музичне Телебачення в Українi

Супутнi матерiали

Iнформацiя з'явиться найближчим часом

Повний фарш

Хильнув горя? Вже не такий закоханий у свій роздовбаний маленький Fiat? Гадаємо, що ні…
Гаразд, МТV-шоу “Повний фарш” не забудеться тобі ніколи, щойно ти побачиш, як можна трансформувати твою набридлу машину у тачку з повним фаршем.

Хильнув горя? Вже не такий закоханий у свій роздовбаний маленький Fiat? Гадаємо, що ні…
Гаразд, МТV-шоу “Повний фарш” не забудеться тобі ніколи, щойно ти побачиш, як можна перетворити твою набридлу машину на тачку з повним фаршем.
У кожній серії виснажені машини, що подолали тисячі миль, трансформуються в авто, якими варто пишатися. Щасливим претендентам MTV зненацька наносить візит – і незабаром їхнім убитим «колесам» команда експертів робитите найповніший фарш!
Традиційне обладнання включає приватний бар, МP3-плеєр, 7 телевізійних екранів, навігаційну систему та нові крісла в салоні. Так, ми на MTV нічого не робимо наполовину!
Тож приготуйся побачити тачки, які ніколи не бачив раніше. Усе в них зроблене на замовлення відповідно до потреб власників, і тому вони, безперечно, стануть предметами обговорення всього міста.

Отже приєднуйся до реп-зірки Ікзібіта, коли він з командою МТV раптово з’являється на порозі хазяїна роздовбаної тачки та робить його дешевому чотириколісному кориту ПОВНИЙ ФАРШ!

MTV-Шоу

Пригоди Чіко та Гуапо

Шоу про музичний бізнес

Євро ТОП-20

Переглядаючи Euro Top 20, ви дізнаєтесь, хто застряг на 20-му мiсцi, а хто наближається до переможного 1-го, а також ознайомитесь з усіма новинками.
Все це – у дивовижному годинному суто європейському хiт-парадi.

Новини MTV

Мото: зйомка макаронів з ваших вух

Барріо 19

Скейтери, фокусники, футболісти, майстри бойових мистецтв, музиканти, брейк денсери…. Ці молоді люди – справжні профі навіть у екстремальних трюках підвищеної складності. Хочеш бути схожим на них? Можливо саме ти завтра вигадаєш новий вид стріт-арту, який стане захопленням для мільйонів.

ГИДКОБАЧЕННЯ

«Гидкобачення» - гумористичне шоу з дуже гострим присмаком. Прикольні інтерв’ю, вуличні жарти, витівки божевільного клоуна Юко та багато іншого.