This version of the page http://uz.gov.ua/qa/index.php?pagenum=517 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-07-01. The original page over time could change.
Питання-відповіді
Все про УЗ Інформація Послуги Соціальна політика Інтерактивне спілкування

Питання-відповіді

ПЕРЕГЛЯНУТИ:     ВІДПОВІДІ НА ТИПОВІ ЗАПИТАННЯ,     ЯК ПРОЇХАТИ,     СКІЛЬКИ КОШТУЄ


Відобразити запитання за категоріями:
Категорії:
Шукати текст (не обов'язкове):



  24.04.2007 07:47:58 Сергей
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Жалоба. Регулярно, 1-2 раза в месяц, езжу по маршруту Симферополь-Москва и обратно поездом 18/17. Последняя поездка 14 апреля, вагон 10 (штабной), место 8. Одна из проводниц - Елена Петровна..фамилию, к сожалению, забыл. Суть претензий следующая: на всём пути следования проводники подсаживают безбилетных пассажиров; так от Симферополя до Джанкоя была набрано полвагона (купе) студентов, в т.ч. и нетрезвых, нарушавших покой в вагоне. В России от Орла до Москвы в моё купе, где ехал кроме меня всего один человек было подсажено без билетов 3 пассажиров. На мои возражения мне было заявлено, что люди едут на похороны и я ДОЛЖЕН войти в их положение, что делать мне совершенно не хотелось. В итоге большую часть пути от Орла до Москвы пришлось провести в коридоре, чтобы избежать неприятного для меня общества случайных попутчиков. Такая ситуация повторяется в каждой поездке. Далее: в поездах формирования Приднепровской дороги бельё, в отличие от поездов формирования Юго-Западной, всегда серое и МОКРОЕ! Также отсутствуют салфетки, гигиенические салфетки для рук и лица и салфетка для обуви. Стоимость такого комплекта составляет всё те же 10 гривен, что и в поездах формирования Ю-З ж/д. Постельное бельё дорожает регулярно, но на Приднепровской дороге нет даже минимальных перемен к лучшему или может эти салфетки кем-то "несанкционированно изымаются" назовём это так? И последнее личное - наглость и невоспитанность проводников этого поезда просто без комментариев. С Уважением, постоянный пассажир поезда 18.
  Відповідь: Шановний Сергію! Ваша скарга щодо незабезпечення сервісного обслуговування пасажирів при проїзді у вагоні № 10 поїзда № 18 Севастополь-Москва розглянуто керівництвом пасажирської служби Придніпровської залізниці. Ваше звернення пророблено серед причетних працівників. З поїзними бригадами Сімферопольського пасажирського вагонного депо проведені додаткові інструктажі. Керівним складом Сімферопольського пасажирського вагонного депо збільшена кількість перевірок роботи даної поїзної бригади на шляху прямування. Керівництво пасажирської служби вибачається перед Вами. З повагою, заступник начальника пасажирської служби О.Рязан.

  23.04.2007 21:48:44 Владимир
  Інше
  Здравствуйте! Уже двадцать один день с нетерпением ожидаю ответ на свои вопросы. Добавилось еще три! По какому принципу Вы отбираете вопросы на которые будет дан ответ? Обязаны ли Вы вообще отвечать на них, или это зависит от настроения, погоды, и т.д.? Если обязаны то в какой срок? Я думаю вопросы не очень сложные. Удачи в Вашем нелегком труде!
  Відповідь: Шановний пане Володимире! Ви справедливо відмітили, що запитання користувачів сайту та відповіді на них публікуються на сайті через деякий час. Це відбувається через те, що спілкування з відвідувачами є модерованим, тобто усі запитання спочатку обробляються модератором, ті звернення, що містять нецензурні або образливі вислови не публікуються взагалі, інші усі без виключення проходять реєстрацію. На запитання, які не потребують додаткового вивчення, наприклад, надання довідкової інформації тощо, відповідь надається негайно – модератором. Інші звернення, які потребують більш детального розгляду, після реєстрації передаються для розгляду та надання відповіді кваліфікованим фахівцям із визначенням термінів надання відповіді на сайт та на вказану електронну адресу. Весь цей процес потребує певного часу, тому звернення та відповіді на них з’являються на сайті дещо згодом. Згідно чинного законодавства України – відповіді на звернення громадян надаються протягом місяця від дня їх надходження. Зі свого боку ми робимо все, щоб якомога оперативніше відповідати на запитання пасажирів, але інколи обсяги робіт перевищують наші можливості. Ваш запит був направлений на розгляд фахівцям Головного пасажирського управління. У найближчий час відповідь на нього має з’явитися на нашому сайті. З повагою ст.інспектор зі звернень громадян Л. Кускова

  23.04.2007 20:27:35 Дмитро
  Інше
  Добрий день! Я, хотів би спитати поради, яким чином найкраще доїхати до міста Казань з Киева на початку червня, чи є прямі потяги, які є варінти пересадок, чи не змінится за цей період чинний розклад руху?
  Відповідь: На дане питання Ви зможете отримати відповідь в довідково-інформаційній службі за тел. 503-70-05

  23.04.2007 18:51:50 Вадим
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  У мене кілька запитань. 1) Я збираюся до України у липні 2007 року. Я попросив моїх родичів придбати мені квиток на потяг з Київа до Херсона. Чи можуть мої родичі придбати квиток для мене до мого приїзду? Якщо так, то яку інформацію мої родичі мусять знати про мене для того, щоб придбати квиток? Номер паспорту? Звичайно, я приїду з паспортом. 2)Чи є ціна на залізничний квиток однією для громадян України та, скажімо, США?
  Відповідь: Шановний Вадиме! 1. Згідно Правил перевезень, які діють на Укрзалізниці, Ваші родичи можуть придбати для Вас квиток, якщо у них буде ксерокопія документу (з фотокарткою), який засвідчує Вашу особу. При посадці у вагон необхідно буде пред"явити оригінал документу. 2. Ціна на квитки є однаковою як для громадян України , так і для іноземців, і у п. № 102 Київ-Херсон складає : - 246,76 грн. у вагоні СВ (люкс); - 68,42 грн. у купейному вагоні; - 48.83 грн. у плацккартному вагоні. Бажаємо Вам приємної подорожі. З повагою ст.інспектор Л. Кускова

  23.04.2007 18:08:14 Ельдар
  Обслуговування у поїздах далекого сполучення
  Чи можна в Краснодар брати з собою велосипед? Якщі ні, то скажіть будь-ласка максимальні габарити вантажу, який можна перевозити
  Відповідь: Згідно з п. 15.4. та 15.5. Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України " Пасажир може перевезти безплатно, додатково, понад 36 кг в плацкартному або купейному вагоні: ручну поклажу вагою до 50 кг на один додатково придбаний за повну вартість проїзний документ відповідного вагона; ручну поклажу до 150 кг в окремому купе з оплатою повної вартості всіх місць купе. Ручна поклажа розміщується на місцях, для неї призначених, та на полицях для лежання. 15.5. Кожний пасажир має право перевозити безплатно при собі понад установлену норму ручної поклажі кімнатних птахів у клітках (не більше однієї клітки) портфель, дипломат або дамську сумку, лижі та палиці до них, вудочки, фотоапарат, відеокамеру та інші дрібні речі. Дозволяється перевозити при собі за рахунок норми ручної поклажі пасажира дитячі коляски, велосипеди в розібраному та впакованому стані (не більше одного) та інші речі, які за своїми розмірами можуть бути розташовані у вагоні на місцях, призначених для ручної поклажі.

  23.04.2007 17:54:55 Дмитро
  Зміни графіка руху
  В кассах Д/Ж вокзала говорят, что маршрут поезда №18 Адлер-Киев 11 мая 2007 года изменен в связи с ремонтом Ж/Д путей. Билетов, соответственно, тоже не продают. Хотелось бы узнать, по какому маршруту 11 мая 2007 года поезд №18 будет следовать. Будет ли он проходить через г.Сочи.
  Відповідь: Сообщаем: по техническим причинам до особого распоряжения закрыта продажа проезных документов на поезд № 18 сообщением Адлер-Киев. За более детальной информацией обращайтесь в справочное бюро по тел.: 503-70-05

  23.04.2007 15:11:22 Илона
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  Здравствуйте! 22 апреля 2007 года мы с мужем брали билеты на 29 апреля до Харькова... нам продали билеты со стоимостью постельного белья не предупредив об этом... на наши просьбы поменять билеты на такие же но без стоимости постельного белья... нам было отказано в довольно грубой форме с аргументацией "я уже все напечатала- перепечатывать билеты не буду". Возможно ли решить эту ситуацию до отправления поезда или куда нужно обратиться чтобы составить жалобу? Зараннее спасибо!
  Відповідь: Згідно розпорядження Укрзалізниці від 06.03.2007 року вартість постільної білизни в квиткових касах стягується за бажанням пасажира. В разі не вірних дій квиткового касира, пасажири можуть звернутись до адміністратора квиткових кас вокзалу станції Київ-Пасажирський вікно №18 чи безпосередньо до керівництва вокзалу

  23.04.2007 14:34:47 Елена
  Інше
  Подскажите, пожалуйста, за какое время снимается бронь на билеты.
  Відповідь: Шановна Олена! Заброньовані раніше проїзні документи потрібно викупити протягом 3 діб.

  23.04.2007 14:22:27 Ирина
  Інше
  Подскажите пожалуйста, я собираюсь на майские праздники в москву с 2-х летним ребёнком.Какие документы нужны на ребёнка для пересечения границы?
  Відповідь: Шановна пані Ірино! Питання оформлення документів, що дають право на перертин кордону, не є компетенцією Укрзалізниці. З даним питанням необхідно звертатись до Державної прикордонної служби України www.pvu.gov.ua/ З повагою ст.інспектор Л. Кускова

  23.04.2007 14:12:44 Анна
  Обслуговування на вокзалах/станціях
  здравствуйте. объясните, пожалуйста, на основании чего дети-сироты могут пользоваться льготами на ж/д транспорте только до 16 лет? они что в 16 лет перестают быть детьми? или сиротами?
  Відповідь: Шановна Анно! Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 1994 р. "Про поліпшення виховання, навчання, соціального захисту та матеріального забезпечення дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування", діти-сироти, що виховуються, або навчаються у навчально-виховних та навчальних закладах, на підставі єдиного квитка дитини-сироти мають право на безкоштовний проїзд у приміському транспорті. Це право не обмежено віком 16 років. Якщо ж Ви маєте на увазі благодійну акцію Укрзалізниці, відповідно до якої забезпечується безкоштовний проїзд дітей-сиріт віком до 16 років також пасажирськими поїздами, то це право Укрзалізниці, так як акція надається відповідно до фінансових можливостей залізниць України.
1... 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 ...588