This version of the page http://www.pg.com.ua/old_spice.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2008-06-30. The original page over time could change.
P&G Ukraine / Продукція / Продукція домашнього використання / Засоби по догляду за тілом / Old Spice



P&G Україна  
Basic info in English

Продукція професійного призначенняПродукція домашнього використання



Інформація про продукцію



Сайти марок








Миючі та чистячі засоби
Товари для дітей
Засоби жіночої гігієни
Засоби по догляду за волоссям
Засоби по догляду за тілом

Camay
Safeguard
Old Spice

Gillette дезодоранти та антиперспіранти

Засоби для гоління
Засоби по догляду за ротовою порожниною
Електротовари та прилади для домашнього користування



Знайти на сайті



Засоби по догляду за тілом для чоловіків

Old Spice

Old Spice - це лінія сучасних засобів для догляду за тілом для динамічних чоловіків, що ведуть активний спосіб життя. Old Spice забезпечує триваліший захист сильним, азартним і спортивним чоловікам, максимально захищає від неприємних відчуттів і надовго зберігає чудовий аромат. Old Spice відмінно працює в граничних режимах - там, де безсилі інші засоби для догляду за тілом.

Old Spice представлений твердими дезодорантами, кульковими та гельовими антиперспірантами і лосьйонами після гоління.

У лінійці дезодорантів Old Spice представлені як дезодоранти (маскують запах поту), так і антиперспіранти (попереджають виділення поту і тим самим перешкоджають появі неприємного запаху), оскільки для чоловічої аудиторії головне - це захист від запаху.

Дезодоранти Old Spice

Дезодоранти Old Spice створені для боротьби за перемогу на межі можливостей, для боротьби за перемогу в ситуаціях, з якими Ти зіштовхуєшся щодня. Ти можеш вибрати в лінії Old Spice той дезодорант, що підходить саме тобі.

Гелевий дезодорант-антиперспірант Old Spice

Протягом важкого робочого або навчального дня, або під час занять улюбленим видом спорту Тобі доводиться сильно упрівати? Через це ти відчуваєш незручність? Тоді гелевий Old Spice - саме для Тебе!

Він відмінно працює в надмірних режимах - там, де інші засоби по догляду за тілом часто безсилі.

Його іноваційна формула гарантує багаторівневий та максимально тривалий захист від небажаного запаху та вологи на протязі усього дня.

Гелевий Old Spice - це чотири особливих аромата, що підкреслюють Твою індивідуальність:

  • Гелевий Old Spice Icerock.
  • Гелевий Old Spice Whitewater.
  • Гелевий Old Spice Aqua Energy.
  • Гелевий Old Spice Lagoon.

Кульковий дезодорант Old Spice

Шукаєш кращий кульковий антиперспірант? Можеш більше не шукати! Адже кульковий антиперспірант Old Spice - це саме те, що ти шукав! Доказано, що він захищає від поту та неприємного запаху на 24% довше, ніж будь-який інший кульковий дезодорант.

Під час нанесення, кульковий Old Spice швидко висихає та протягом усього дня надійно захищає від поту!

Що ще треба? Лише вибрати твій улюблений аромат:

  • Aqua Energy
  • Whitewater
  • Lagoon
  • Fresh

Твердий дезодорант-стік Old Spice

Ти впевнений у своїх силах, Ти можеш легко впоратись з проблемами і перешкодами, але інколи Тобі створює певні незручності запах поту! Тоді Old Spice стік - це саме те, що допоможе Тобі позбутися неприємного запаху!

Твердий дезодорант Old Spice - надстійкий твердий дезодорант, створений для роботи в екстремальних режимах.

З підвищенням температури тіла, активні частки починають працювати ефективніше. Чим більше й активніше Ти рухаєшся, тим яскравіший аромат, тим могутніший захист, що пропонує Тобі Old Spice стік.

    Твердий дезодорант Old Spice випускається в таких різновидах:
  • Old Spice Icerock.
  • Old Spice Whitewater.
  • Old Spice Fresh.
  • Old Spice Original.
  • Old Spice Lagoon.
  • Old Spice Aqua Energy.
  • Old Spice Kilimanjaro.

Твердий дезодорант Old Spice забезпечить Тобі такий захист, від якого і Тобі, і навколишнім буде добре. З Old Spice Тобі нема чого ще втрачати, крім свого поту!

Лосьйони після гоління
Old Spice - це не тільки захист, це ще і догляд за шкірою!

Old Spice - лосьйони після гоління для справжніх чоловіків. Освіжають і заспокоюють шкіру обличчя. Колекція ароматів, від класичного Original до новомодного Icerock, дозволяє кожному чоловіку підкреслити свою індивідуальність.

Нові аромати розроблені за участі фахівців Hugo Boss:

  • Old Spice Aftershave Icerock.
  • Old Spice Aftershave Whitewater.
  • Old Spice Aftershave Lagoon.
  • Old Spice Aftershave Original (для чутливої шкіри).
  • Old Spice Aftershave Aqua Energy.
  • Old Spice Aftershave Sensitive.

З лосьйоном після гоління Old Spice твоя шкіра буде еластичною, м'якою і захищеною весь день. Лосьйон після гоління Old Spice усуне наслідки подразнення шкіри, продезинфікує і освіжить її.


ПИТАННЯ ТА ВІДПОВІДІ

- В чому відмінність дезодорантів Old Spice від антиперспірантів?

Дезодоранти у своїй більшості просто маскують запах поту та контролюють неприємний запах, в той час як антиперспіранти попереджають виділення поту і тим самим перешкоджають появі неприємногоп запаху. Тому, якщо ви не схильні до пітливості, а лише хочете мати приємний запах, використовуйте дезодоранти. Щодо антиперспірантів Old Spice, вони виконують подвійну дію, діючи водночас як дезодоранти.

- Що викликає запах?

В усьому винна бактерія! Спочатку піт з'являється майже без запаху, але під дією бактерій що містяться на вашій шкірі, виникає цей особливий запах під пахвами. Чому саме під пахвами? Ця бактерія розмножується в теплому, вологому середовищі. Також, існують такі види потових залоз - апокринні (або великі) залози, які містяться лише в декількох місцях, таких як пахви. Запах з апокринних залоз є набагато сильнішим ніж ті, що виробляються звичайними потовими залозами.

- Як діють дезодоранти та антиперспіранти?

Дезодоранти Old Spice нейтралізують запах, вбиваючи бактерію (що і викликає неприємний запах) та залишаючи аромат, який зберігає приємний запах тіла впродовж всього дня. Антиперспіранти Old Spice починають свою дію вже в потових каналах, щоб попередити проникання поту на поверхню вашої шкіри. Менше поту, менше неприємного запаху.

- Я придбав вашу продукцію. Що мені далі робити з цим?

Ми розуміємо, що зазвичай люди не цікавляться інструкцією, але ми все ж таки друкуємо її на упаковці. Тому, задля кращого результату, дотримуйтесь інструкції.

- Чи може в мене виникнути залежність від дезодорантів або антиперспірантів?

Ні! Ви не можете стати залежним або несприятливим до дезодорантів або антиперспірантів. Тому за бажанням зможете припинити користування дезодорантом/антиперспірантом в будь-який момент.

* Більше цікавої інформації на сайті www.oldspice.com


Нагору


© 2007 Procter & Gamble     Захист інформації особистого характеру     Правові положення     Інші сайти P&G     Карта сайту